Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak. Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja. Nesanica.

 BIK

Vaša intuicija u ovom trenutku deluje skoro nepogrešivo, umete da procenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namerama. Očekuju vas prijatni dogadjaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Manje konzumiranja tv programa.

 BLIZANCI

Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe. Došlo je vreme da ozbiljno razmislite o svoji lošim navikama kada su alkohol i kafa u pitanju.

 RAK

Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja.

LAV

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu. Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom

 DEVICA

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam uliva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas neko uznemirava. Prijaće vam dijetalna ishrana.

 VAGA

Ako se bavite prodajom, potrudite se da iskoristite situaciju koja je pred vama. Budite opušteni i slobodno pokrenite nove poslove. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom, ali nemojte donositi ishitrene odluke. Pre svega, porazgovarajte. Više vremena posvetite odmoru.

 ŠKORPIJA

Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ljubavni trougao. Iskontrolišite krvnu sliku i pritisak koji će biti dobar pokazatelj da li trebate raditi još neke analize.

STRELAC

 Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu.

 JARAC

Neko u bliskom okruženju ne obavlja svoje dužnosti onako kako treba, a to utiče na celu porodicu i može vas dovesti do neprilika. Ne treba da se previše raspravljate. Presecite onako kako smatrate da je najbolje kako bi se sve ovo zaustavilo. Draga osoba vas na neki način zapostavlja i izgleda zamišljeno.

 VODOLIJA

Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara na vaše ponašanje na poslu. Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.

 RIBE

Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Moguća blaža prehlada.

astrousluge.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori