Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše arogantno.

 BIK

 Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Manje slatkiša.

 BLIZANCI

 Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suvišeuznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Kašalj.

 RAK

 Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja.

LAV

 Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato, prihvatite kompromis. Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave ili emotivno raspoloženje.

 DEVICA

 Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu. Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

 VAGA

 Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi. Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ŠKORPIJA

 Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Prijaće vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

 STRELAC

 Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo nanekoga. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru ukusa. Povedite računa o ishrani.

 JARAC

 Trenutno se sve se svodi na princip uzimanja ili davanja. Ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima i postupite onako kao što smatrate da je najbolje. Problemi sa kičmom.

 VODOLIJA

 Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vasoraspoloži. Provedite veče u opuštenoj atmosferi uz laganu muziku i prijatne razgovore.

 RIBE

 Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Rastrojeni ste preko svake mere.

astrokutak

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori