Emotivno možete imati vezu sa osobom koja je spretnija ili duhovitija od vas. Moraćete da popravite raspoloženje ako želite da ostanete u takvoj vezi.

OVAN

Napredni Ovnovi imaju šansu da poprave posao koji su drugi "pokvarili". Posebno aspekti vašeg Marsa sa Venerom mogu da vam pomognu da izađete iz loše situacije. Emotivno možete imati vezu sa osobom koja je spretnija ili duhovitija od vas. Moraćete da popravite raspoloženje ako želite da ostanete u takvoj vezi. Ovan u braku je podložan tajnim udvaranjima. Zdravlje vam je povezano sa grlom i prehladom.

BIK

Razmišljate o poslovnim papirima koje morate da sredite. Više snage i energije možete uložiti u poslove koji traže angažman van kancelarije. Finansije bolje od srede, četvrtak i petak ulaganje. Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovna, žustra u svojim postupcima ali veoma zatvorena u nekom ljubavnom životu. Ne izgleda na prvi pogled tako ali je u prirodi takva. Vaš interes je da je otvorite i pokažete put prave ljubavi i sreće. Pojačane nervoze zbog napetog ljubavnog života.

BLIZANCI

Potreban vam je dobar partner i dobar strateg. Možete da se nadate prijateljstvu s jednim Jarcem da biste ostvarili te planove. Zanimljiva naredna tri dana za ljubav jednog Blizanca. Volite slučajne susrete, nešto da vas pokrene a da niste razmišljali o tome. Blizanac u braku traži izazov iako ne miruje. Ako ste u vezi onda morate da se okrenete novim planovima za dalji život. Morate da popravite krvnu sliku.

RAK

Odlična nedelja za novac. Možete biti deo nekog popularnog sveta ili raditi poslove koji se tiču kreativnog rada, kako god, imate šansu za dobru zaradu. Emotivno ste podigli nivo svojih osećanja. Sada ste spremni da odgovorite onima koji su se pokazivali dominantnije u odnosu na vas. Ako ste u braku onda ste puni strasti što očekujete i od druge strane. Zdravlje vam je bolje ako unosite više vitamina.

LAV

Mesec kao vladar vaše kuće podsvesti i tajni može vam pomoći ovog puta da transformišete želje iz nesvesnog, prenesete u vašu svest i tako pomognete sebi. Ako se bavite poslovima koji traže putovanja, saobraćaj, prodaju odličan termin za zaradu upravo su to sreda i četvrtak. Emotivno ste zadovoljni posebno Lav u braku. Morate da se posvetite deci. Lav koji je slobodan ima susret sa drugim Lavom. Zdravlje dosta dobro.

DEVICA

Pravično razmišljate kada je novac u pitanju. Inače štedljivi, racionalni, ovog puta možete biti vrlo darežljivi i spremni da date više od drugih. Žene Device imaju lakši put do zarade. Muška Devica traži priznanje. U ljubavi imate potrebu za osobom koja je esteta. Ali kao što to obično biva biće dobrog izgleda ali previše egoistična, zahtevna ili materijalna. Zdravlje vam je povezano sa srcem i venama.

 VAGA

Ne razmišljate o odmoru ili o nekoj pauzi na radnom mestu. Baš ste odlučni o svemu što vam je potrebno da uradite, idete do kraja. Osoba iz znaka Lav može da bude pomoć ali pazite da se ta poslovna veza ne završi brzo zbog nadmudrivanja. Oboje ste skloni preteranom ubeđivanju drugih. Naravno takvi ste i u ljubavi. Pre ili kasnije moraćete da se posvađate. Ali ostajete u vezi ili braku. I to je najvažnije za vas. Zdravlje vam je poljuljano. Morate na redovne preglede.

ŠKORPIJA

Oni koji žele da posluju u medicini, farmaceutskim proizvodima, posebno biljnim i prirodnim melemima imaće uspeha. Škorpioni koji misle da putuju ili poslovno se vežu za zemlje severa mogu da očekuju pozitivan ishod od vikenda. Veza sa Rakom može da vas prosvetli, učini suptilnijim i boljom osobom. Ukoliko ste u braku vaš partner ima mogućnosti da vam pomogne u poslu. Zdravstveno ste u dobroj fizičkoj formi.

STRELAC

Smirili ste tenziju i sada nemate taj pritisak koji vam je bio na poslu. Ljudi vam veruju i verovatno ćete biti spremniji da prihvatite nove izazove. Odličan dan za novac je petak. Ponedeljak je dan kada treba da prihvatite posao koji je vezan za putovanje. Emotivno mislite na jednu Škorpuju koja može da vam pruži puno zadovoljstva. Strelac u braku zna da bude ponekad naporan. Zdravstveno ste dobro sem što brinete o telesnoj težini.

JARAC

Zanimljiva sedmica za sve Jarčeve. Kao da vas je neko uključio na struju. Imate vi energije za njih sto ali nikada niste bili motivisaniji da se bavite svojim poslom kao sada. Imate podršku Jupitera u Škorpiji pa ćete sigurno i ove nedelje blistati. Dobra nedelja za poslove edukacija, konsaltinga. Emotivno manje blistate ali ni to nije nešto strašno za vas jer ste zaista opsednuti svojim idejama i radom. Čekaćete bolje dane za ljubav. Zdravlje vam je odlično.

VODOLIJA

Tražite da voljena osoba trči za vas. Previše ste strogi, zahtevni. Dajte i partneru malo slobode baš onoliko koliko vi tražite zauzvrat. Vodolije koje nisu u vezi biće u nekoj njima samo poznatoj fazi. Dvoumljenje između osobe znaka Rak i Lav biće pravo nadmetanje kako misli tako i reči. Posao ste pomalo zapostavili zbog ljubavi, mada ste uvek spremni na neke nove ideje i poslove koji donose brz novac. Zdravstveno obratite pažnju na sinuse, alergije.

RIBE

Brzo zarađujete ali isto tako i brzo trošite. Moraćete da radite mnogo više, što će vas opteretiti ali je sigurno da ćete proći bolje od onoga što ste očekivali. Nekima je vreme na njihovoj strani a vama novac. Mislite da se možete izvući tako što ćete neka svoja neverstva da pokrivate preteranim radom. Budite pažljivi jer kao i uvek predstoji vam razotkrivanje. Zdravstveno se osećate mnogo bolje nego prošle nedelje. Čuvajte kičmu.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori