Realan pristup imate kada je posao u pitanju. Vaš vladar Venera će biti u Blizancima. Morate da se posvetite papirima ili nekim važnim projektima...

OVAN

Ovnovima u poslu koji rade više šansi, više mogućnosti. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji. Četvrtak vam je dan za poslovni sastanak. Od naredne nedelje se nadate većim zaradama.

Osoba iz sazvežđa Vaga ili Devica mogu vas iznenada zavesti. Prijaće vam njihovo društvo. Oni koji već jesu u vezi ili braku uživaće sa partnerom u osami.

Brinite o svom zdravlju svaki put kada su topli dani koji vam smetaju.

BIK

Realan pristup imate kada je posao u pitanju. Vaš vladar Venera će biti u Blizancima. Morate da se posvetite papirima ili nekim važnim projektima od kojih se traži velika pažnja i koncentracija.

Emotivno polako dolazite na svoje. Dobro bi bilo ići na zabave gde biste se mogli osećati vrlo pozitivno. U svakom slučaju, nemojte sedeti kod kuće. Izađite, budite blizu ljudi jer se tako punite pozitivnom energijom.

Zdravstveno bi bilo dobro da se prepustite emocijama.

BLIZANCI

Odličan period, pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja vaši talenti kao i znanje i dalje ste u brojnim kontaktima sa važnim ljudima. Mada znate da se postavite i neodlučno. Mesec u Vodoliji je ostavio posledice na finansije ali morate da se podignete i krenete dalje.

Slobodni Blizanci se vezuju za osobu iz sfere sporta.

Počnite da radite na svom fizičkom telu, imate problem sa telesnom težinom.

RAK

Vreme je da zasijate. Mars vas i dalje gura napred da radite privatan posao i da se što bolje organizujete, dok će vam Sunce dati sjaj i dobre kontakte i zaradu.

Oni koji duži period imaju problem u braku ili vezi mogu da očekuju od vikenda bolji tretman od strane partnera. Potrudite se da na neki način pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Slobodni će imati spoj između ljubavi i posla. Četvrtak i petak su dva dana dobra za susret.

Čuvajte stomak, hladnu vodu manje konzumirajte.

LAV

Motiv da budete srećniji i spremniji za bolji život jeste optimizam. Radna nedelja biće miksovana. S jedne strane, jedva čekate da se izrazite i pokažete šta sve možete a sa druge, o nekim temama biće pametnije ćutati. Najbolje će proći oni koji budu smireni i promišljeni. Čini se da vam je sudbina naklonjena i možete očekivati povoljnu finansijsku nedelju.

Emotivno patite zbog jedne osobe sa kojom ne provodite dovoljno vremena. Ako ste slobodni onda susret sa Strelcem.

Zdravstveno se potrudite da imate manje nervoze jer vam je psiha osetljiva.

 

DEVICA

Ljubav vam je prvom mestu tokom nedelje. Jedan Bik vas obožava a Škorpijon želi strast. Možda se na kraju opredelite za tradicionalnog Jarca. Mada ne bi vaša okolina iznenadila da promenite kurs pa da odete u vezu sa Vodolijom koja sigurno neće nikog da sluša iz okruženja.

Posao može da trpi tokom nedelje jer ste opterećeni zaostalim dokumentima, papirima koji nisu završeni od strane vaših kolega. Pokažite autoritet.

Zdravstveno ste dosta dobro, pozitivno vladate sobom.

VAGA

Početak nove saradnje sa uticajnim osobama daće vam mogućnost da vam neko od njih postane i prijatelj. Sunce u Biku u vašem 8. polju će svakako to doprineti. Nova pravila igre postoje i sad postupate po njima. Prihvatite nove izazove i nosite se s njima uz pomoć bolje organizacije poslovanja.

Emotivno ukoliko ste sami odmah se potrudite da nađete novu ljubav. Po aspektima možete imati sreće a ona će biti uticajna, glamurozna, kulturna i neko ko ima dobar posao i finansije.

Problem sa donjim delom tela vas muči duži period.

ŠKORPIJA

Sreda i četvrtak su dani kada ćete se osećati pomalo nervozno i nestabilno, što nije neka prepreka da stvarate dobre poslove i novac. Možda vam je potrebno više poverenja ili samopouzdanja. Jaki ste i možete da izgurate ovaj period koji je veoma bitan za vas i dalje poslovanje. Opušten odnos među partnerima je najpotrebniji u ovom trenutku.

Jako je dobro biti na nekom odmoru gde ćete sigurno produbiti emocije i strasti. A slobodni Škorpioni mogu da očekuju susret sa Lavom koji će ih emotivno podržati u svemu.

Zdravstveno ste dobro ali ponekad preterano nervozni zbog umora koji osećate.

STRELAC

Odličan period za Strelčeve. Sunce u vašem šestom polju, vaš vladar Jupiter u Škorpijonu to mora da predstavlja dobar početak ili nastavak već započetog posla. Pred vama će biti mnoge odgovornosti koje morate da odradite. Od vas svi očekuju sve. Zbog toga može biti dosta napetosti i opterećenja ali saradnja sa vatrenim znakovima daje uspeh.

Dobra emotivna veza sa Rakom, čak moguć i brak. Ukoliko ste u vezi onda vas očekuje dobra zabava sa prijateljima.

Zdravlje vam je bolje. Držite se zdrave ishrane.

JARAC

Trudite se da uspete na sve načine. Možete biti na nekoj promociji koja vam može pružiti dobru saradnju sa mnogim jakim osobama u poslu koji radite. Oni koji žele svoj privatan biznis mogu da imaju susret sa Strelcem ili Ovnom i sigurno rešavaju dilemu. Novac zarađujete brzo i pod srećnim okolnostima.

Emotivno se nalazite u dilemi i možete biti u duploj vezi. Teško ćete se odlučiti koga da odaberete. Jarac u braku ima period razmene strasnih emocija.

Zdravstveno ste dobro i imunitet vam jača.

VODOLIJA

Novac očekujte pred kraj nedelje i možete biti spokojni što se zarade tiče. Niste neko ko voli da čeka ali ako procenite da možete da napredujete i zaradite sve ste u stanju da izdržite. Posao koji očekujete je povezan sa donacijama. Verovatno ćete morati da se organizujete za skup sa inostranim saradnicima.

Usamljena Vodolija traži sreću pored jedog Jarca dok oni koji su u vezi mogu da računaju na lepo iznenađenje od strane voljene osobe.

Zdravstveno ste zabrinuti za svoju kičmu.

RIBE

Svoju snagu i znanje morate otkriti sami. Vaša nesvesnost o sebi i svojim kvalitetima vas može koštati dosta ne samo tokom nedelje već generalno u životu. Sunce u vašem trećem polju komunikacija omogućiće vam da se osećate sigurnije u sebe ali i da imate više posla i novca. Od te zarade i tih zaliha finansija možete biti mirni bar dva meseca.

Emotivno vas razumeju osobe iz vodenog znaka posebno Rak. Ribe u braku mogu da očekuju manje nesuglasice ali je to obično zbog finansija.

Zdravstveno je potrebno da se okrenete duhovnim vežbama, joga.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori