Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

OVAN

Stabilni ste kao i uvek. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem je odlična. Niste razpoloženi sada da mislite o tome da li će posao uspeti ili ne. Vi znate unapred da hoće. Sposobni ste da podignete posao kao niko drugi od znakova u zodijaku. Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Mogli biste mnogo da postignete zajedno.

Ljubav je za vas lepa posebno ako uspete i da zaradite. Slobodan Ovan ima susret sa jednom Vagom. Zdravlje vam je dobro.

BIK

Poslovno morate da sarađujete sa nekim iz porodice, neki bliži rođak ili rođeni brat. Taj posao zahteva vreme i pre svega strpljenje. Iako ste znak koji voli familiju, zapošljava najbliže, više volite da radite sami zbog novca. Niste poverljivi previše.

Ljubavno ste sigurni u brak koji imate. Slobodan Bik traži i dalje svoju sreću. Možda je dobro da se zaljubite u neki vatreni znak poput Ovna da vam podigne raspoloženje i energiju.

Zdravstveno imate dobar imunitet.

BLIZANCI

Tokom nedelje kreativni ste i šarmantni. Vaš vladar Merkur ulazi u Ovna i vreme je da zablistate na radnom mestu. Bilo bi dobro da vam se pridruži jedan Strelac. Novac sigurno dobijate. Strelac će vas povezati sa bitnim ljudima.

Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Blizanci u braku, vezi, moraju da budu opušteniji. Partner vas stalno opominje da se posvetite ljubavi, manje poslu.

Zdravstveno, osetljiva jetra.

RAK

Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite dalje, jer gubite od svoje kreativnosti. Ako vam se na tom putu nađu još znakovi koji su nesposobni, po nekim vašim standardima, onda taj posao koji radite zaista neće biti profitabilan. Zbog trigona sredinom nedelje Meseca i Sunca, očekujte poziv za nov posao.

Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. Slobodni Rakovi se nadaju novom poznanstvu negde van mesta stanovanja.

Zdravstveno bez obzira na okolnosti ste borac.

LAV

Sunce, vaš vladar i Mesec jasno pokazuje da imate mnogo ljudi oko sebe koji žele saradnju. Ono što treba da se postavite manje autoritativno. Imaćete posla preko glave a Lav kad nema organizaciju onda teško može da stvara novac.

Lav u braku mora da misli o izgradnji nekog zidanog objekta. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome. Slobodni Lav želi da se zaljubi. Ali preterana želja može isto tako jako brzo da se ugasi, izgori.

Zdravstveno, pojačana nervoza.

DEVICA

Merkur vaš vladar ulazi u znak Ovna pa će svako od vas biti spreman za rad. Dosta ste se odmarali i sada počinjete uveliko da mislite na dalju budućnost. Neke Device moraju da se poslovno odvoje od kolektiva. Sami ste bolji za sebe i druge.

Podrška od partnera neće izostati a on je zadivljen vašim načinom razmišljanja ili poularno rečeno, vašim mozgom. Puni ste samopouzdanja, oni koji su slobodni imaće prednost da se upoznaju sa zanimljivom Vodolijom.

Zdravstveno, osećate se umorno od preteranog rada.

VAGA

Vaga nema baš nekih namera da radi preterano. Volite da se prepustite poslovima koji vam donose dobru komunikaciju sa saradnicima a manje stresa što je svakako nemoguće u današnje vreme. Sarađujte sa Bikom ili Lavom.

Emotivno, zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar! Ukoliko ste sami i tražite još uvek srodnu dušu onda ste na putu da se upoznate sa jednim komunikativnim Blizancem.

Zdravstveno, sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA

Škorpioni će u sredu biti aktivniji na polju finansija. Bolja i lakša zarada. Talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite.

Emotivno, pružate ruku razumevanja vašem partneru. Izvodite ga u noćni život. Želite raspoloženje i dobar provod. Slobodni Škorpioni žele samo slobodu. Nisu raspoloženi za bilo kakvo vezivanje.

Zdravstveno, manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC

Planeta Mars u Strelcu i dalje aktivira znak. Za Strelčeve mnogo energije, plodnih dana ali i energičnosti koja budi optimizam i želju za uspehom.

Strelac u braku ima energije da se pozabavi svom boljem životu u braku kroz pružanju pažnje, kupovini poklona, odlaska na odmor.

Slobodni Strelčevi neće imati vremena da se bave samoćom. Noćni provod, društvo, zabava daće pravu priliku da se pozabavite i nekim novim poznanstvom.

Zdravstveno, previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC

Za Jarčeve Mars nije preterano dobar ali može da znači da manje radi ili se nervira zbog svega što ga sustiže na poslu. Ipak Mars jedna od glavnih planeta za Jarac jer je ujedno i egzaltiran u tom sazvežđu. Ovo je dobar Mars za inostranstvo, daleke destinacije ali vam neće biti strano da dobijete nešto što je povezano sa nekretninama iz bližih evropskih država.

Poznanstvo sa Vodolijom ili Bikom može da vam promeni život u emotivnom smislu. Oba znaka su posesivna ali to vam odgovara. Volite kontrolu.

Proverite krvnu sliku, moguć pad šećera.

VODOLIJA

Snažno verujete u prijatelje i njihovu vernost. Mada bi trebali da pazite na Ovna, Strelca ili drugu Vodoliju. Možda neće da vas prevare ali svojim nezgodnim karakterom u nekom trenutku mogu da izazovu nemir, svađu, neprijatnost. Novac vam treba ali ne preterano, jer svaku zaradu ulažete u nove projekte, ne razmišljate toliko o gomilanju novca.

Partner oseća da ste seksualno jaki i da dominirate. Dopada mu se ideja da zajedno uživate i provodite dane onako kako vi to zamislite. Ako ste sami onda se posvetite druženju, verovatno upoznajete jednu Devicu ili Vagu.

Osećate se zdravstveno sasvim dobro.

RIBE

Za Ribe ambiciozna nedelja. Koliko ste sposobni da se okrenete pravim vrednostima znaćete onog trenutka kada počnete da radite i bavite se svojim projektima koji će sigurno biti profitabilni. Uložićete napor u saradnju sa Bikom ali to će se isplatiti, budite strpljivi. Ako sarađujete sa Vagom onda je to bolja varijanta jer se lakše dogovarate.

Emotivni život vam je u oscilaciji. Čas ste srećni, čas rasejani. Lav ili Škorpija mogu da vam pomognu da pronađete pravi put ljubavi.

Zdravlje vam je povezano sa respiratornim sistemom.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori