Evo šta su vam zvezde namenile za ovu nedelju.

OVAN

Imate pravo na manji predah. Nemate toliko obaveza koliko bi trebalo da bude. Zbog toga morate da se okrenete poslovima koji traže saradnju sa drugima, jer realno, nije dobro da sve sami radite. Pomoć, podršku možete da dobijete gde god krenete. Ne ustručavajte se.

Volite da budete u centru pažnje. Posebno ako ste sami onda ćete privući gomilu udvarača. Jedan Jarac vam se stalno udvara. Ako ste u braku, vezi, razmišljate kako da udovoljite partneru. Izgleda da je stalno neko ko nije zadovoljan.

Problem sa visokim krvnim pritiskom.

BIK

Predahnite. Obavili ste veliki deo posla u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Raka, Ovna ili Škorpije. Oni bi vam mogli doneti korist.

Već duže vreme partner ima razmišljanja koja vam nisu jasna. Pokušajte da nađete zajednički jezik nekom boljom komunikacijom. Ukoliko ste sami morate da se okrenete više druženju. Nekada iz prijateljske veze može da se rodi velika ljubav. Trudite se da upoznate partnera što bolje.

Prihvatite mane koliko vrline jedne osobe. Pazite na ishranu. Jedite umereno.

BLIZANCI

Očekujete da vas pohvale, nagrade. Imate sve realne adute za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. Budite aktivniji tokom četvrtka, petka jer tada možete da se okušate u nekom dobrom poslu. Vaša inteligencija je suviše snažna. Nećete da se bavite osobama koje nisu ažurne ili nemaju svoj cilj, svoje ideje.

Emotivno imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. To vas čini srećnim, raspoloženim i pre svega pojačava vam sistem vrednosti.

Zdravstveno se dobro osećate.

RAK

Ne volite da vas neko ne sluša ili na vaš vredan rad gleda kao nešto "jednostavno, prosto". Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Jedan od tih razloga je naći bolje saradnike. Strpite se za bolje dane. Predlog bi bio da se obratite Vodolijama za bolju saradnju. Prilično ste skeptični.

Dopadate se jednoj Škorpiji već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje. To može biti velika i strasna ljubav. Rak u braku uživa u svom svetu ljubavi, iskrenih emocija sa voljenom osobom. Ne volite gužvu, druge da vas uznemiravaju.

Zdravstveno nemate razloga za brigu.

LAV

Ako radite možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica. Ukoliko tražite posao, pokušajte preko osobe u znaku Vage ili Strelac. Ako se bavite poslovima saobraćaja, prodajom, rentiranjem, onda se okrenite klijentima koji dolaze iz drugih zemalja. Petak i subota mogu biti finansijski veoma povoljni dani.

Lava u braku izluđuje partnerova malodušnost. Nije dovoljno da ga animirate. Šarmantni jeste ali to nije dovoljno za dobru i snažnu vezu ili brak. Ako ste sami onda poznanstvo sa Bikom promeniće dosta toga u vašem životu.

Gojaznost je veliki zdravstveni problem.

DEVICA

Potrebe su vam reči pohvale. To vas podiže da smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog saradnika. On može biti i Jarac u znaku jer će vas sigurno usmeriti kojim putem da idete. Dobar ste organizator ako radite u nekoj velikoj kompaniji. Svima izlazite u susret. Ponosni su oni i zadovoljni koji rade sa vama.

Emotivno znate biti strogi. Ne tražite problem gde ga nema. Budite malo popustljiviji prema partneru. Potrebna mu je iskrena ljubav. Ako tražite ljubav, onda ćete morati biti angažovaniji. Spustite svoj ego.

Zdravstveno nemate potrebe za brigom.

VAGA

Smokontrola, koncentracija je najvažnija tokom ove nedelje ako želite da uspete u onome što radite. Takođe, razmišljate o dodatnoj edukaciji. Ako želite da napredujete na radnom mestu, to morate da odradite.

Emotivno, dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Vi ste veoma ponosna osoba, volite da vas drugi zapaze, volite pažnju. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu. Ako tražite novu ljubav onda je potražite na nekom kraćem putu. Za vas bi bilo dobro da se vežete za Blizanca.

Zdravstveno negujte kožu.

ŠKORPIJA

Potrebno vam je da se dokazujete. Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane. Preterivanje, žurba, iscrpljivanje, nikako nije preporuka za narednu poslovnu nedelju. Usmerite se na jednu oblast iz koje možete da vučete poteze i dobro zaradite.

Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Odličan period da joj priđete. Ukoliko ste u braku ili vezi onda vas ta ista strast ne popušta. Ne možete bez pažnje partnera ni da trepnete. Ako ste u braku sa osobom iz znaka Ribe onda ste na pravom putu da dobijete ono šta želite.

Smanjite svoj hedonizam kroz alkohol, cigarete...

STRELAC

Odlična nedelja za poslove koji traže kreativnost. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše. Možete da uspete baveći se turizmom, posebno sada na početku godine kada su praznici. Veoma ste spretni u prodaji turističkih aranžmana jer ste i sami veliki putnik i obožavalac istorije, istoriskih mesta.

Emotivno ne blistate. Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. Pazite da vas taj vaš "jezik" ne odvede u pogrešnom pravcu. Ako ste slobodni onda možete da očekujete dobar provod sa Vodolijom.

Zdravlje vam je dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

Imate viška energije. Niko ne može da vas zaustavi u sprovođenju plana koji vam je preko potreban. Na sve strane ste se angažovali da biste postali popularni i pokrenuli posao koji želite i volite da radite. Iskoristite ovu sedmicu za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji.

Emotivno se okrećete osobi sa kojom ste nekada bili zajedno. Da li je to pomirenje ili praštanje starih dugova, već ćete sami odlučiti ali jedno je sigurno da ljubav stara zaborava nema. Nostalgični ste.

Zdravlje vam je uglavnom dobro.

VODOLIJA

Izuzetno naporna nedelja pred vama. Srećom po vas, bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. Ali morate da uložite i poslednji atom snage a ponajviše znanja. Mnogi vam nisu naklonjeni iz ljubomore ali ste sigurni da ćete uspeti u svemu što radite.

Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga, biće presrećan a raspoloženje će porasti. Ukoliko tražite ozbiljnu vezu možete je pronaći pored jednog Raka sa podznakom Vodolija.

Zdravstveno loša cirkulacija.

RIBE

Svi znaju da ste iluzionista. Sanjarite o velikim uspesima. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na tlo. Neće vam se dopasti. Morate biti u saradnji sa zemljanim znakovima koji će vas pokrenuti na posao od koga možete da stvarate realan novac. A vi ćete svakako biti dobar saradnik, kolega čija mašta može da pomogne u ostvarivanju poslovnih ideja.

Predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni imate prikazan na nerealan način. To vam ne smeta ali možete uskoro ostati sami. Ako ste u braku onda obratite pažnju na zdravlje partnera.

Zdravstveno vas muči bol u predelu stomaka.

24sata.hr

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori