Nedelja pred nama, hladna decembarska.. Jupiter je u trigonu sa Neptunom. Sunce je u kvadratu sa Neptunom, Sunce je u Strelcu, dok je Neptun u Ribama. Šta nam ovo govori?

Pišem vam večeras,jer mi dosta vas piše,i pita se kakvo je stanje na nebu...Ludo :-)))

Imamo zanimljiv dan ispred nas,i ovi aspekti najviše će uticati na Blizance,Device,Ribe i Strelčeve.

Jupiter je u trigonu sa Neptunom,Sunce je u kvadratu sa Neptunom,Merkur kreće svoj retrogradni hod,a imamo i pun Mesec u Blizancima.

Dan u kojem će se sve vrteti oko komunikacije.Oko sumiranja nekih životnih dogadjaja.Dakle, šta smo naučili? Da li treba davati srce bezuslovno ili ga treba čuvati za sebe?Nemojte se iznenaditi,ako već od večeras krenete da pravite filmove u svojoj glavi,i da razmišljate kako bi izgledao razgovor sa osobom sa kojom nemate neku definisanu situaciju. Zamišljaćete hiljadu pitanja,ali i hiljadu scenarija u glavi,od pozitivnih do negativnih,onako kako to samo Mesec u Blizancima zna.

Sa druge strane imamo i Saturn,koji je kao svojevrstan teg i pokušaće da vas stabilizuje,i da vam da snagu da neke razgovore konačno započnete.

Iako,ovo treba da bude vreme istine,da li će baš biti tako? Ne baš.Merkur i Mesec žele istinu,ali Neptun bi još malo da prolongira neke stvari(bar do 23.decembra dok je Merkur u retrogradnom hodu). Biće dosta neodlučnosti i nedovršenih razgovora,iz bilo kojeg razgovora.

Budite pažljivi u izboru reči kojima ćete nešto nekome  saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumima i konfliktima.Koji će biti prisutni.

Po pitanju važnih dogovora i značajnih promena, budite svesni da će se one dešavati usporeno,biće zastoja u dogovorima.Takodje,odredjeni problemi mogu biti prisutni i kada je saobraćaj u pitanju. Čuvajte dokumenta.

Pre nego što pošaljete mejl  iili poruku, pogledajte pažljivo dva puta....kako ne bi završile na "pogrešnom" broju ili adresi.

Budite spremni na sve. A šta to znaci? Znači ne shvatate život preozbiljno. Sve prodje, nemojte samo da se razočarate u sebe i da živite sa srcem moljca.Budite hrabri,ali i mudri,i znajte da izaberete pravi čas kada nešto treba da kažete i pokažete. Malo uključite razum ovih dana.

I postavite sebe kao prioritet.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori