Bik dobija novac preko prijatelja, Jarac ostvaruje dobru saradnju sa Vodolijom, a Ribe imaju kontakte sa inostranstvom.

OVAN (21. 3 - 20.4.) Niste  zadovoljni poslom koji ste pokrenuli tokom prošle nedelje. Efikasnost u radu je tu ali niste raspoloženi za komunikaciju. Saradnici dobijaju sve zahvaljujući vašim naporima. Nije loše da se uputite na neki poslovni put koji može da promeni dosta toga u poslovanju. Dobra poslovna energija sa Vodolijom. Novac od srede. Emotivno imate osobu za sebe koja se samo poželeti može. Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Oni koji su sami moraju da se više potrude. Zdravstveno  vas prati manja nervoza.

BIK (21. 4 - 21.5.) Novac preko prijatelja, Devica ili Jarac. Potrebno je da odredite  sa kim ćete da radite. Spremni ste za promene ali vam je lakše ako imate nekog pored sebe. Budite maksimalno skoncentrisani na to što radite. U ljubavi ste analitični  prema partneru u zajedničkom odnosu uopšte. Partnera zamara previše vaše  pridikovanje. Postaje osetljiv i razdražljiv zbog toga. Plašite se iskrenosti, menjajte to  kod sebe. Zdravstveno pazite na ishranu. Bes često može da izazove problem sa želucem.

BLIZANCI  (22. 5 - 21.6.) Konačno se vaš vladar planeta Merkur približava vaše sazvežđu. Iskoriste ovu posebno snažnu nedelju u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate izgleda i za put u inostranstvo. Tu priliku ćete dobro iskoristiti. Emotivno se dobro osećate a osoba koja živi sa vama ima posebne prohteve. Želi više pažnje, izlazaka, druženja. Sve zavisi od vas kako ćete se postaviti. Zdravstveno obratite pažnju na sinuse i grlo.

RAK (21. 6 - 22.7.) Verujete više svojim osećanjima. Ona će vam pokazati pravi put u dobar posao koji vam treba. Pred kraj nedelje rezultati. Novac očekujte od četvrtka.  Potreban vam je posao koji traži ulepšavanje, estetski izražaj. Spremni ste da uložite čak i novac da bi imali ono što želite. Emotivno ste na dobrom putu da pronađete osobu koja će vam biti prava ljubav. Imate svih izgleda da se okrenete nekom ko je dinamičan i sposoban u svom poslu koji radi. Rak u braku traži više pažnje. Zdravlje vam je dosta dobro, mada obratite pažnju na visok šećer u krvi, skloni ste tome.

LAV  (23. 7 - 23.8) Imate osećaj da vam neko oduzima energiju. To je osoba sa kojom se često čujete, komunicirate, može biti i neki bliži rod. Postavite jasne kanone, pravila rada. Jedino tako možete da funkcionišete. Ukoliko budete preterivali u ortakluku onda može doći do propasti posla ili krađe. Budite oprezni u odlukama. Oni koji su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili pružanje većih emocija.  Lav koji je slobodan imaće dilemu oko Škorpije ili Vage. Potiskujete zdravstveni problem. Mislite da će neke stvari same od sebe da se reše.

DEVICA  (23. 8 - 23.9.) Niste raspoloženi za čekanje i odugovlačenje. Niste osoba koja bi posao ostavila na cedilu i prešla hladno preko nekih važnih stvari. Ovo se posebno odnosi na osobe koje rade u velikim kompanijama. Device koje rade u manjim radnim organizacijama imaju bolji pregled šta se dešava oko njih. Merkur Vaš vladar je baš kao i Blizanaca, pa možete da se opustite i krenete u nove pobede. Ako ste u braku ili u vezi, odlična nedelja za kraći put sa partnerom. Bubrezi osetljivi, donji deo leđa…

VAGA (23. 9 - 22.10.) Sav napor ulažete u privatan posao. Morate da se organizujete. Volite da sarađujete sa osobama raznih profila ali ipak obratite pažnju da to ne bude nešto što može da pokvari vaše planove. U nekom prenosnom smislu ste dobrodušni  ali morate da obratite pažnju na sve osobe koje se kreću oko vas. Emotivno možete posesivno biti vezani za jednog Jarca. Imaćete faze raspoloženja. Ne preterujte u nekim sitnim prohtevima posebno ako vaš bračni partner nije osoba koja lako prašta. Zdravstveno žene Vaga  moraju da obrate pažnju na urogenitalni trakt, razne upale.

ŠKORPIJA  (23. 10 - 21.11.) Partner sa kojim živite previše je zahtevan. Morate da pronađete zajednički jezik. Nije lako onim Škorpijama koje su same, jer imaju potrebu za nekim a teško može da im se dopadne - taj neko. Dosta vam zavisi posao od stanja u vezi ili braku. Posvetite se radu koji volite tako da biste bili što uspešniji. Često ste žrtva loših priča, komentara. Ako se usmerite samo na ono što vam je sada najpotrebnije onda ćete sigurno imati uspeha. Novac ćete zaraditi i više nego što ste planirali. Zdravstveno povedite računa o krvnim sudovima.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Sreda, petak dobri za novac. Saradnja sa vazdušnim znakovima daje puno ideja i snage da se istraje.  Vaša prirodna optimistična energija zna da pokrene ne samo vas same, već i sve u vašem okruženju. Imate dobru nedelju za zaradu. Nećete se baviti nekim trivijalnim stvarima već tačno planski znate šta da radite. Oni koji su u braku ili vezi, mogu očekivati neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim. Slobodni Strelčevi nikako da se dogovore sa jednim Lavom. Verovatno ste oboje preplavljeni već dobro poznatim emotivnim stanjima, Lav svojim egom a vi svojim preteranim moralom. Zdravlje vam je povezano sa plućima.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Saradnja sa Vodolijom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla a novac očekujte pred kraj nedelje. Tražite uvek podršku ali je teško nađete. Vi ste prirodni vođa a nikako da to shvatite. Teško sazrevate kada se nađete u nekoj novoj životnoj situaciji. Dobra nedelja za sve koji su braku ili vezi. Pomalo ćete biti sumnjičavi prema partneru misleći o nekoj preteranoj vernosti ali to su samo vaše fiks ideje. Slobodni Jarčevi su i dalje negde veliko interesovanje jednog seksipilnog  Bika. Zdravlje vam je povezano sa stomakom, želucem. Nemate dobar režim ishrane.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Moćna nedelja pred vama. Niste neko ko voli da pokazuje odmah sve karte na sto već čekate pravi trenutak da se sve zarotira što ste planirali pa ćete biti u prilici da dođete do izražaja. Novac ulažete u poslovnu opremu, posebno ako želite da se bavite nekim vidom trgovine. To će vam ići odlično. U tom novom poslu gledajte da steknete dobre prijatelje kroz saradnike, nikako da se takmičite i pravite tešku konkurenciju bez potrebe. Emotivno ste zadovoljni životom koji imate. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaju susret sa dugoočekivanom osobom rođenom u znaku Device. Zdravlje vam je povezano sa kostima.

RIBE  (20. 2 - 19.3.) Dobra nedelja za vas. Nesmete da propustite aspekte. Saradnja sa inostranstvom ili putovanje. Imate izgleda da se zaposlite i u nekoj kompaniji koja omogućava rad u drugim državama. Ne razmišljate toliko o novcu koliko da ostvarite svoj poslovni plan. Važna je ideja i kreativnost. Emotivno ste u mašti oko jednog Raka. On jeste nežan i suptilan ali nije ni malo naivan. Ribe često vole da izmanipulišu partnera ali ovog puta ste izgleda naišli na dobrog ,,igrača,, partnera sličnog vama. Zdravstveno, obratite pažnju na čulo vida.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori