Prognoza za svih 12.znakova,na polju finansija,ljubavi i zdravlja u periodu od 16 do 23 decembra

OVAN

 LJUBAV: Energiju koristite isključivo da biste učvrstili odnos s voljenom osobom. Ulažete mnogo truda da biste postigli rezultat koji vam je izuzetno bitan, ali vaše ideje su originalne pa će partneru biti teško da vam odoli u tom izdanju.

POSAO: Stvari usmeravate ka konstruktivnim rešenjima i trudite se da izbegnete rasprave. Trebalo bi da znate kako je u poslovnim odnosima bitno da vas poštuju, ne i vole. Promenite pristup.

ZDRAVLJE: Tegobe koje osećate posledica su preterivanja.

 BIK

 LJUBAV: Privlači vas sve što je skriveno od očiju javnosti, a nekim pripadnicima smeši se obnavljanje tajne veze. Pazite u šta se upuštate, jer ćete voditi borbu između razuma i jakih osećanja. U dilemi mozak ili srce, poslušajte racio.

POSAO: Ambicije svedite na realnu meru jer to je najbolji način da postignete poslovni uspeh. Osećate da je konačno došlo vreme da promenite pristup i krenete u akciju. Šanse za uspeh povećavaju se krajem nedelje.

ZDRAVLJE: Unosite manje količine hrane i alkohola.

BLIZANCI

 LJUBAV: U emotivnim odnosima zanimaju vas obične, jednostavne stvari, nemate velike prohteve. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju nekog zanimljivog na mestima koja svakodnevno posećuju.

POSAO: Na radnom mestu pokazujete emocije ili shvatate koliko volite svoj posao. Dobijate novu motivaciju, a s njom dolaze i sjajne ideje. Vaš pristup obavezama, predanost i energija naprosto su zarazni i stvarate nove poslovne prilike za sebe.

ZDRAVLJE: Umereno vežbanje i svakodnevno kretanje dobro će vam činiti.

 RAK

 LJUBAV: Izgubljeno poverenje može ponovo da se izgradi ako postavite bolje osnove. Usamljeni su samo oni koji ne odustaju od svojih ciljeva i teže idealnom. Najveći emotivni uspeh sledi onima koji naprave kompromis.

POSAO: Pred vama je period povećanih aktivnosti. Mnogi će morati na kraće službeno putovanje koje će doneti dobrobit kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Od vas se očekuje dobra komunikacija sa saradnicima.

ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

LAV

 LJUBAV: Sitne provokacije, pa i rasprave i dalje ne idu u prilog vašem emotivnom životu. Pozicije planeta ukazuju na to da ne bi trebalo da se zalećete, već budite strpljivi i diplomatskim pristupom rešite eventualne probleme.

POSAO: Vaše sposobnosti u ovom periodu izlaze na videlo. Radite s mnogo više elana, bez obzira na to što vam je ponekad zaista naporno. Zaposlene u uslužnim delatnostima očekuju zahtevni projekti.

ZDRAVLJE: Poradite na jačanju imuniteta.

 DEVICA

 LJUBAV: Prenaglašena potreba za nežnošću i zaštitom može odbiti vašeg partnera. Potrebno je da ljubavi i svojim emotivnim potrebama pristupite racionalno. Slobodni pripadnici znaka upuštaju se u flertove.

POSAO: Pokušajte na sve načine da ne podlegnete ljutnji i besu, zadržite neutralan stav i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ vašeg uspeha u ovom periodu leži u saradnji s kolegama i saradnicima. 

ZDRAVLJE: Unosite što više tečnosti.

VAGA

 LJUBAV: Končano prihvatate ono što trenutno imate i počinjete da uživate u svakodnevnim sitnicama. Takvo stanje stvari više pogoduje zauzetim pripadnicima znaka. Slobodni bi trebalo da smanje svoja očekivanja.

POSAO: Planetarna situacija ukazuje na to da je ispravno da nastavite s vašim diplomatskim pristupom poslu. Ono što obećate trebalo bi odmah da sprovedete u delo u suprotnom trpećete posledice. Ključna je dobra organizacija.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak varira.

 ŠKORPIJA

 LJUBAV: Male ljubavne brige kod vas izazivaju ozbiljnu ljubomoru i neraspoloženje. To stanje reflektujete na partnera koji onda gubi volju da se bavi ovakvim situacijama. Oprezno s rečima, mogu vam se obiti o glavu.

POSAO: Na poslovnom planu ključna je saradnja s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Budite otvoreni i prihvatite drugačija mišljenja i tuđe metode. Moguće su greške izazvane umorom.

ZDRAVLJE: Odmor i opuštanje izuzetno su bitni za vas.

STRELAC

 LJUBAV: Iako želite ljubav više od bilo čega drugog, ljudima oko sebe bićete zagonetka. Otvorite karte ako vam je stalo da postignete emotivni uspeh. Pripadnici znaka u vezi ili braku konačno će poboljšati komunikaciju s partnerom.

POSAO: Bićete aktivni na obnavljanju poslovnih kontakta i tako ćete stvoriti sebi mogućnost da promenite posao ili ponovo pokrenete projekte iz prošlosti. Bitno je da nađete pravu meru između otvorenog pristupa i diskrecije.

ZDRAVLJE: Grčevi u mišićima.

 JARAC

 LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka imaće sve jaču potrebu za intimnošću, ali umesto da nešto preduzmu, povući će se u sebe. Nedostatak samopouzdanja posledica je preispitivanja i prolaznog je karaktera.

POSAO: Bićete vrlo vešti i okretni u obavljanju poslova i rešavanu problema, ali i vrlo nepažljivi u komunikaciji. Moglo bi se dogoditi da vaše reči budu pogrešno protumačene. Potrudite se da budete što jasniji.

ZDRAVLJE: U sjajnoj ste formi.

VODOLIJA

 LJUBAV: Planete vam idu na ruku kada je reč o ljubavi. Ipak, oni koji su u vezi trebalo bi da pokažu viši stepen tolerancije. Venera u vašem polju društvenog života ukazuje na to da će vam najviše prijati velika društva i bučna mesta.

POSAO: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova jer će vam upravo oni ići od ruke. Ukoliko ste u prilici da se upustite u veći poslovni poduhvat, vodite mnogo računa o detaljima jer može doći do greške koja će vas skupo koštati.

ZDRAVLJE: Svež vazduh je blagotvoran za probleme sa disanjem.

 RIBE

 LJUBAV: Bićete željni događaja na emotivnom planu, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na umu da je ova mirna faza dobra za vas. Slobodnim pripadnicima znaka ukazuju se prilike koje im idu na ruku.

POSAO: Delujete nezainteresovano u komunikaciji, ali na delu ste besprekorni. Imate osećaj da vam nedostaje pravi izazov, jer vam svakodnevni poslovi više nisu toliko zanimljivi. Ipak, trudite se da radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE: Mučiće vas zubobolja.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori