Jul će za neke biti mjesec novih ljubavi i avantura, ali nekima bi mogao da donese emotivna razočaranja i definitivne raskide. Pogledajte šta čeka vaš horoskopski znak.

Ovan

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tokom jula 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. jula, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. jula 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi jula može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vjernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebalo bi da budete pažljiviji i mislite na osjećanja i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu pogrešno protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. jula 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

Bik

Jul 2018. godine turbulentan je mjesec za ljubavni život. Ovo je vrijeme kada treba da razmislite o sudbini odnosa s drugima i uticaja na odluke koje donosite i smjer kojim želite ići u životu. Razmislite ko zaslužuje da ostane u vašem životu a ko ne. Svađe mogu biti svakodnevna pojava kroz prvu dekadu jula. Razlog tome može biti to što ni vi, ni voljena osoba (ili ljubavnica / ljubavnik) ne znate šta tačno želite. Možda se nećete moći dogovoriti oko uređenja doma ili kako stvari treba da funkcionišu u vezi. Ako se radi o odluci zajedničkog života, to će biti više stresno nego izazovno, zato savjetujemo da ne žurite. Pazite šta i kome govorite, jer se vrlo lako može dogoditi da povrijedite osobu do koje vam je stalo. Na sreću, sve postaje jednostavnije nakon 10. jula, vraća vam se optimizam i vjera da će sve na kraju biti dobro. Venera, vladar Bika, ulazi u kuću ljubavi, a Jupiter, smješten u kući veza Bika kreće direktnim hodom. Duže veze ulaze u bolji i harmoničan period. Neki će Bikovi tek ući u vezu koja ima izgleda da postane ozbiljna. Oni u lošim vezama mogli bi da prekinu vezu. U drugoj polovini mjeseca bićete pragmatičniji, što nije nimalo loša stvar. Harmoničan aspekt kojeg pravi Venera pokazuje da ćete uživati u stabilnom ljubavnom odnosu, osim ako ne postanete previše posesivni.

Blizanci

U prvoj dekadi jula 2018. godine više je kontradiktornosti nego obično i zato vaš ljubavni život može patiti. Čini se da je voljena osoba voljna da vas podrži i pomogne vam da podignete samopouzdanje, ali vi ćete biti nezadovoljni zbog svih i svega. Na sreću, u drugoj polovini mjeseca atmosfera postaje svjetlija. Jupiter, vladar kuće partnerstva Blizanaca, kreće direktnim hodom 10. jula, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, pravi harmonične aspekte s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Pred vama je strastven, senzualan i intenzivan period, bilo da ste u vezi, braku ili tražite partnera. Volite igre zavođenja i sigurni ste u ono što osjećate. Pravo je vrijeme da priznate nekome šta osjećate ili da iznenadite voljenu osobu romantičnom večerom ili skupocjenim poklonom. Ipak, pazite koliko trošite. Neki će Blizanci biti na iskušenju i željeće da uđu u vezu radi dobiti ili će biti meta nekome ko samo želi materijalnu sigurnost. Ako ste u braku, više vremena provedite s voljenom osobom, posvetite se porodičnim pitanjima i zajedničkim sredstvima, jer tako ćete se i više zbližiti, obnoviti povjerenje i popraviti intimni život.

Rak

Do 23. jula 2018. godine Sunce je u Raku, u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, oboje retrogradni i smješteni u kući veza Raka. Ljubavni život je napet, pun rasprava, svađa, nadmetanja i tvrdoglavosti. U ovom periodu možete ponovo naći izgubljeno, izboriti se za sebe, definisati šta želite i krenuti da to ostvarujete, iako voljena osoba ima drugačije ideje. Zlatnu sredinu neće biti lako postići. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula u kući ljubavi Raka. To je povoljno za Rakove koji traže vezu ili koji žele da uđu u brak. Za mnoge Rakove dnevne obaveze koje su se činile kao teret neće više predstavljati problem. Mnogo se može uraditi u ime prave ljubavi. Rakovi koji se razvode ili su u tom procesu, kao i podjeli imovine, neće imati miran um. Morate realnije da sagledate stvari, a posljednja dekada mjeseca donosi poboljšanje. U kući seksualnosti i intimnosti Raka i dalje je retrogradan Mars, pa bi mogli da se vratite bivšoj / bivšem ili da imate tajnu vezu. Savjetujemo da to ne činite.

Lav

Mars je i dalje retrogradan, u kući partnerstva Lava i u napetim je aspektima s Uranom, Merkurom i, krajem mjeseca, čak sa Suncem. Vaš ljubavni život, veze generalno, biće ispunjeni raspravama i sukobima iz principa. Teško ćete naći istu talasnu dužinu s okolinom i trebalo bi da budete prilagodljiviji i otvoreniji kako biste ostvarili ravnotežu. Najvjerovatnije je najveći neprijatelj vašem ljubavnom životu – vaš ego. Budite otvoreni za dijalog, jer uprkos žustrim svađama, vi možete napraviti sklad i naći zajedničku viziju s boljom polovinom. Razmislite o nekim stvarima u vašem privatnom i ljubavnom životu. Nemojte podsticati novu vezu, ni ulaziti u brak u ovom periodu. Vrijeme je za osvrt iza, možda do prethodne veze ili veze koja je bila na daljinu ili s nekim iz inostranstva. Možda će vam goditi pomisao da se pomirite i probudite stare strasti, ali bilo bi potrebno puno prilagođavanja zbog puno razlika, posebno s vaše strane. Jupiter, planeta koja vlada kućom ljubavi Lava, 10. jula 2018. godine kreće direktnim hodom, a 23. jula u Lava ulazi Sunce. Osjećaćete veću snagu, ali biste mogli da budete sebični i nezainteresovani za potrebe voljene osobe. Pomračenje Mjeseca dogodiće se 27. jula u kući partnerstva i braka Lava, što za neke može značiti kraj neke situacije ili veze. Nešto je uništeno i ne može se više popraviti.

Djevica

U prvoj dekadi jula 2018. godine bićete previše sumnjičavi i brbljivi, pa vrlo lako možete neopravdano povrijediti voljenu osobu. Ne bi trebalo da prosuđujete na osnovu pretpostavki. Ostavite teoriju da znate sve. Venera, planeta partnerskih odnosa, ulazi u Djevicu 10. jula, a Jupiter, suvladar te kuće, nastavlja direktnim hodom. Saturn i Pluton i dalje se kreću retrogradno u vašoj kući ljubavi tokom jula 2018. godine i tjeraju vas da budete odgovorniji i zreliji u ljubavnom životu. Ako ste naumili da osvojite nečije srce, nemojte očekivati da će biti lako. U najboljem mogućem scenariju stvari će se razvući i ne treba ništa pokušati da pogurate. Venera je dobrog raspoloženja, u harmoničnim odnosima s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. To znači da bi mogli da imate vezu na daljinu ili s osobom druge kulture ili će se komunikacija u vezi poboljšati, osjećaćete da vas voljena osoba cijeni i poštuje i da želi da uloži više truda u vaš odnos kako bi vam bilo bolje. Analizirajte vezu u kojoj ste i veze u prošlosti kako vam se ne bi dogodilo da ponovite istu grešku.

Vaga

Mars, planeta koja vlada vezama Vage i dalje je u retrogradnom hodu, prolazi kroz kuću ljubavi i u neskladnim je aspektima s drugim planetima. Odnos s voljenom osobom može postati napet i mogu pasti teške riječi. Oklijevaćete oko donošenja odluke za vašu budućnost, posebno kada se radi o zajedničkim sredstvima i novcu. Možda previše trošite ili je voljena osoba u fazi špekulacija. Kako god bilo, svađe mogu biti žustre i otežaće život u paru. Kako biste dobili najviše energije od retrogradnog Marsa, pokušajte da ponovo otkrijete strast, da nađete ono što vas oboje zabavlja i opušta i stvari koje volite da radite zajedno. Venera, vladar Vage, 10. jula ulazi u 12. kuću, kuću žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Na sreću, Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. To znači da možete razriješiti niz starijih problema, vezano za intimnost, obostrano povjerenje, vjernost i slično. Pravo je vrijeme za oproštaj, posebno sada kada neke tajne mogu isplivati na površinu. Za Vage koje nisu u vezi ovo nije povoljan period, ali ni za one koji su tek ušli u vezu. Nije pravo vrijeme ni za ulazak u brak. U kući ljubavi i romantike Vage događa se pomračenje Mjeseca 27. jula 2018. godine i može donijeti neke nove spoznaje u ljubavnom životu.

Škorpija

Tokom jula 2018. godine bićete u romantičnom i sjajnom raspoloženju, ali izgleda da će bolja polovina prolaziti kroz teži period. U prvoj dekadi mjeseca biće napetosti i može doći do svađa i nesporazuma. Možda se roditelji previše upliću i stvaraju nezadovoljstvo. Možda se ne možete dogovoriti ili ste nezadovoljni zbog finansijske situacije ili pitanja vezana za nekretninu. Budite prilagodljivi i potrudite se da na problem gledate očima voljene osobe. Venera, planeta koja vlada vezama Škorpija, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću prijateljstva, društva i planova vezanih za budućnost. Jupiter, suvladar kuće ljubavi, romantike i djece, istog dana kreće direktnim hodom. Otvorite se i više razgovarajte o svemu, dajte voljenoj osobi više slobode kretanja i pokažite da imate ozbiljne planove za vašu zajedničku budućnost. Budite aktivni u društvenom životu. Dopustite voljenoj osobi da izlazi više, bez da je nadzirete. Ako ste u ljubavi bili bezobzirni, sada će to izaći na površinu i to može uticati na vaš ugled. Merkur, vladar kuće intimnosti i tajni, 26. jula kreće retrogradno i ukazuje na potrebu da se razmotre stavovi o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju. Neki parovi mogli bi čak da raskinu vezu.

Strijelac

U ljubavnom životu tokom jula 2018. godine ništa neće teći glatko i napetost će rasti. Mars, planeta koja vlada ljubavnim životom Strijelaca i dalje je retrogradan u kući komunikacije i učenja. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelaca, kreće retrogradno krajem mjeseca i u prvom dijelu mjeseca pravi napete aspekte. To znači da ćete se sve teže i teže nalaziti na istoj talasnoj dužini. Oni koji žele da uđu u vezu imaće poteškoća pri pokušaju da osvoje srce osobe s kojom žele vezu. Uprkos najboljem trudu, ciljaćete, ali nećete pogoditi, govorićete prije vremena ili ćete se lako posvađati. Ako ste u neslužbenoj vezi, dobro pazite na koji se način obraćate voljenoj osobi i pažljivo birajte riječi, te prihvatite činjenicu da neke stvari morate naučiti od voljene osobe. Najvjerovatnije su problemi koji progone vašu vezu ili brak različita vjerovanja ili životna filozofija. Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira kuću intimnosti i turbulentne strasti. To je prilika da dublje razmislite koliko se emotivno zaista dajete u vezi, ali i o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju ili o vezama u kojima niste srećni. Sada je prilika da izađete iz komplikovane veze, možda čak i tajne.

Jarac

Saturn, vladar Jarca, je retrogradan, što nam govori da niste u najboljem raspoloženju i prezahtevni ste, što unosi napetost u vaš ljubavni život. Takođe, imamo i dobrih vesti. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine kroz kuću prijatelja, što je plus za vaš društveni život. Izvedite voljenu osobu i zajedno se opustite. Venera, planeta koja vlada ljubavnim životom Jarca, pravi samo harmonične aspekte i povoljna je za flertove i stvaranje dobrog raspoloženja. Ako ste u braku, sada je prilika da voljenu osobu pozovete na putovanje, na izložbu ili u pozorište. Ako tražite ljubav, mogla bi vas privući osoba iz inosranstva ili osoba koja je na neki način povezana s višim obrazovanjem ili pravom. Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira kuću partnerstva i događaji mogu otkriti da zaista imate brak izgrađen na čvrstim temeljima. Veze koje nisu ispunjavajuće ili su iz nekog interesa doseći će kritičnu tačku, pa može doći do razilaženja, što je bolje za oboje. Sunce ulazi u kuću intimnosti i strasti Jarca 23. jula. Vaša glad za većom fizičkom bliskosti biće veća. Ali, u paketu s tim ide napetost, ljubomora i posesivnost.

Vodolija

Što se ljubavi i veza tiče, pred vama su dobra vremena. Za neke Vodolije je najbolje da naprave konstruktivne promene. Nije potrebno da ˝uništite˝ ono što već imate.Voljena osoba možda će smatrati da vam nedostaje razumijevanja za njene potrebe. Do neslaganja i nesporazuma može doći i zbog životnog prostora i djece. Venera, planeta ljubavi i veza, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću intimnosti Vodolija. Venera pravi harmonične aspekte s drugim planetima i zato imate sve izglede da nađete zajednička rješenja za prethodno navedene probleme. Važno je da to uradite zajedno, ne da prezentujete voljenoj osobi gotovo rješenje. Imajte na umu da voljena osoba ima svoje mišljenje i želje i da to želi da podijeli s vama. Ako niste u vezi i tražite novu vezu tokom jula 2018. godine, mogli bi da naletite na osobe koje žele brzi put do braka, za šta vi nećete biti ni najmanje zagrijani, barem ne za sada. Mogli biste da upoznate i zanimljive ljude, dobrog društvenog statusa, kroz posao. Nakon 26. jula 2018. godine budite oprezniji, jer tada Merkur, planeta koja vlada kućom ljubavi Vodolija, kreće retrogradnim hodom. Nakon 23. jula Sunce obasjava vašu kuću veza i voljena osoba će zahtijevati sve više i više stvari i neće popuštati. Iskoristite pomračenje Mjeseca 27. jula kako biste ostvarili ravnotežu između vaših potreba i potreba voljene osobe.

Ribe

U prvoj polovini jula 2018. godine, Merkur, vladar kuće veza Riba, prolazi kroz kuću posla i zdravlja i u napetim je aspektima s Uranom, Marsom i Jupiterom. To može donijeti stres, posebno Ribama koje rade zajedno s voljenom osobom. Ako niste ravnopravni u ovakvoj saradnji i neko je nadređen, očekujte stalne rasprave i svađe. Glavna tema biće novac ili to da se jedno od vas osjeća nedovoljno cijenjeno. Obaveze podijelite jednako. Ako vas privlači kolega / kolegica, budite jako oprezni. Uzalud vam romantično raspoloženje, jer biste mogli biti odbijeni. Sunce obasjava kuću romantike do 23. jula, a 13. jula dešava se pomračenje Sunca. Pravo je vrijeme da razmislite o tome koje obaveze možete i želite da ispunite kako bi veza funkcionisala bolje, gdje pretjerujete i šta izbjegavate. Venera, planeta koja vlada kućom intimnosti Riba, 10. jula 2018. godine ulazi u kuću veza i pravi pozitivne aspekte do kraja mjeseca. Ribe u dugim vezama i braku uživaće u harmoniji i strasti, iako može biti prigovora oko zajedničkog novca.

haber.ba

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori