Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane.

Ovan

U novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati koliko Vam je stalo do zajedničke sreće. Ako ste mladi ili slobodni, Vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe. Možda još uvek niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera, nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neki tragovi prošlosti. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

Bik

Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

 

Blizanci

Priželjkujete novu i uzbudljivu ljubavnu romansu. Vi ste osoba koja ume da upotrebi sve svoje prednosti, ali i nečije slabosti u svoju korist. Ne želite da prihvatite emotivno odbijanje. Rečima ne možete da učinite previše, ali zato određenim postupcima je moguće da pomerite sve »emotivne zidove«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju, kao i da ugodite nečijim potrebama predstavljaju poseban kvalitet i bogatstvo ličnosti. Ipak, postoje odgovori do kojih ne možete doći na lak i jednostavan način, jer ljubavni odnos ponekad predstavlja enigmu i zahteva strpljenje ili odricanje. Pulsirajuća osećanja menjaju pogled na svet i utiču na inspiraciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, proverite svoje zavodničke sposobnosti i manire u nečijem društvu.

 

Rak

Ne pričate previše o svojim ljubavnim namerama, u želji da ostavite »tajanstveni utisak« na svoju okolinu ili na osobu koja Vam se dopada. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili raspoloženjem. Događaji u ljubavnom odnosu izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene distance. Sagladajte stvari iz različitih uglova, ne možete upravljati nečijim osećanjima i voljom. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i uživajte u romantičnim susretima koji Vas ispunjavaju emotivnim raspoloženjem. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Sreća proističe iz potrebe, da se lepe misli i topla osećanja podele sa bliskom osobom.

 

Lav

U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

 

Devica

U narednom periodu položaj Venere naglašava vašu potrebu za sređivanjem emotivnog života. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da dožive nezaboravnu ljubavnu romansu sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom. Iskoristite maksimalno trenzit Venere i Marsa, za uspostavljanje novih kontakata i dogovore. Ne zapostavljajte prijatelje, družite se sa kolegama, iskoristite svaku priliku za izlazak. Ako ste nedavno prekinuli vezu do koje vam je stalo i kajete se zbog toga, pokušajte da se pomirite, jer su vam zvezde naročito naklonjene. Pod uslovom da ste uvideli svoje greške i prihvatili partnerove mane, moguće je da vaša veza doživi pravi preporod. Očekuje vas ljubavni procvat.

 

Vaga

Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

 

Škorpion

Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

Strelac

Uglavnom ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi, ali svako malo pravićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe. Uspećete.

 

Jarac

Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazduhu, vaše umeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Povoljan položaj planeta dodatno pojačava i preokupaciju ka vrednostima i novacu. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani i na materijalnu stranu života. To može značiti da sa partnerom delite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticaće komunikacija i putovanja.

 

Vodolija

U ovom periodu ste prava kraljica zavođenja! Lako se upuštate u ljubavne avanture i prihvatate pozive za družanje, ali na kraju će vam pažnju ipak privlači slatki kolega sa posla. Možda se baš u njemu krije vaša srodna duša! Ako ste u vezi, takođe vam neće biti dosadno! Sa svojim partnerom ste spremni na sve, a vaša opuštenost daje posebnu čar vašem odnosu. Uživaćete.

 

Ribe

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori