Bikovi imaju probleme sa finansijama, Blizanci žele brak.

OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali da sprovedete istraživanje tržišta za neki nov projekat, bolje sačekajte neki drugi dan. Trenutna situacija vam nije povoljna i lako biste mogli da dođete do nekog pogrešnog zaključka.

LJUBAV: Smeta vam to što je voljena osoba preterano posesivno nastrojena prema vama. Potrebno vam je malo više prostora i vremena koje ćete imati samo za sebe. Tražite od nje da bude fleksibilnija.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za žuč vas mogu pratiti, pa vam se svakako savetuje da se na vreme obratite lekaru ako ste primetili bilo kakve simptome. Generalno izbegavajte stres i naprezanje.

BIK

POSAO: Finansije vam nisu sasvim stabilne iako ste se nadali da će biti. Pokušajte da se ne opterećujete i ne brinete previše o tome. Pred vama je dan u kojem će biti oscilacija ali preživećete.

LJUBAV: Povoljan dan za novu ljubav! Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti poseban utisak! Moguće je da dugo nakon zajedničkog susreta nećete moći da prestanete da mislite na nju.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas kao deo maltene hroničnog problemima. I muškim i ženskim pripadnicima ovog znaka se savetuju redovne kontrole kod ginekologa/ urologa.

BLIZANCI

POSAO: Prilično ste nervozni pa lako možete stvoriti neprijatnu situaciju u radnom okruženju. Potrudite se da se ipak kontrolišete. Nemojte da reagujete preterano ishitreno u bilo kojoj situaciji danas.

LJUBAV: Razmšljate o tome da svom partneru ponudite zajednički život ili brak. Zanima vas kako će reagovati. Želeli biste da konačno definišete odnos koji imate i da postepeno dođete do poboljšanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode i u ovim hladnim danima jer je organizmu neophodno da ima dovoljno tečnosti kako biste dobro funkcionisali.

RAK

POSAO: Očekuje vas mnogo obaveza koje zavise samo od vas. Vreme je da poradite na boljoj organizaciji. Ako se budete potrudili da napravite adekvatnu satnicu sve će biti kako treba.

LJUBAV: Maštate o susretu sa osobom koja vam se dopada. Nemojte da budete pasivni, potrudite se da joj predložite nešto. Ako budete napravili prvi korak ka njoj nećete se pokajati.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pa povedite računa o svom zdravlju danas. Podložni ste raznim problemima, bolnim stanjima, upalama, pa je važno da mirujete i da se ne forsirate. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Razmišljate o mogućnosti da potražite posao u inostranstvu. Možete da se nadate pozitivnom ishodu te priče. Ukoliko već imate nekoga od poznanika tamo, vaša sreća će biti mnogo veća.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je sasvim suprotna od vas. Njena opuštenost i nonšalancija vas osvajaju. Uživate u neposrednom kontaktu sa njom i nadate se da će veza potrajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima. Generalno vam je predeo glave osetljiv pa ste skloni i migrenama, problemima sa očima a i predeo slepoočnica vam je osetljiv. Pazite danas na svoju glavu.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, danas vam se mogu pružiti nove mogućnosti. Samo je važno da budete dovoljno fleksibilni i raspoloženi za promene.

LJUBAV: Moguće je da ćete se predomisliti po pitanju izbora novog partnera. Uviđate da vam ipak ne odgovara ta osoba. Pred vama je faza u kojoj ćete na neki način tragati za osobom koja vam više odgovara.

ZDRAVLJE: Veoma dobro zdravlje vas očekuje. Ne biste trebali da imate veće probleme na tom polju. Možete da se nadate odličnom stanju. Uživaćete u lepom danu i nećete imati razloga da budete zabrinuti.

VAGA

POSAO: Rešili ste da preuzmete važne poslove na sebe i da se maksimalno posvetite svojim obavezama danas. Pred vama je dan u kojem ćete biti veoma zauzeti,a nove obaveze iskaču sa svih strana.

LJUBAV: Možete da se nadate da ćete se maksimalno opustiti pored voljene osobe i da ćete uživati u lepom danu sa njom. Pred vama je jako lepa atmosfera na polju ljubavi i svaki trenutakprovodite nasmejani.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa venama. Cirkulacija vam je nešto slabija, pa bi to moglo da vas opterećuje. Takođe, mogući su problemi sa proširenim venama, oticanjem nogu, viškom vode...

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da se posvetite ispravljanju nekih grešaka iz prošlosti kako biste sebi osigurali bolju poslovnu budućnost. Sada je pravi trenutak da jasno i glasno pokažete svoj stav po svim pitanjima.

LJUBAV: Važno vam je da budete sigurni u osećanja vašeg partnera. Na neki način od njega tražite dokaz ljubavi. Moguće je da ste u prošlosti bili dosta povređeni i sada tražite način da se zaštitite.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Ova faza vam nije povoljna ni ako imate probleme sa šećerom, pa generalno budite na oprezu. Na prvom mestu treba da vam bude da vodite računa o svojoj ishrani.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o promeni posla.Više ne možete da izađete na kraj sa prevelikim pritiskom na ovom polju. Moguće je da vam iz dana u dan sve više odgovara da što manje budete u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Moguće je da niste dobili pomoć i podršku koju ste zatražili od emotivnog partnera i da se sada osećate razočarano zbog toga. Pred vama je odluka da li ćete nastaviti tu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva. Povedite računa o mogućim manjim povredama pri fizičkoj aktivnosti. Generalno, osim toga nema naznaka za neke veće probleme sa zdravljem kod vas.

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno koncentracije danas. Pokušajte da se ne opterećujete poslom previše. Koliko budete mogli- posvetite se sebi i nekom vremenu koje možete da provedete sa porodicom.

LJUBAV: Deluje vam da se neke stvari na ovom planu ne mogu promeniti, iako zapravo nije tako. Pokušajte da situaciju pogledate iz drugačijeg ugla. Ako postoje neki problemi- pričajte sa svojim partnerom o tome.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući kod vas. Potrebno vam je neko vreme da se relaksirate i da se malo distancirate od problema koji vas svakodnevno okružuju. Ugađajte sebi.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da je baš vama poverena neka veoma važna informacija koju je potrebno da zadržite za sebe. Vi ste dobri u čuvanju tajni, kao i u svemu što vam može doneti malo veći interes.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za obnovu kontakta i veze sa osobom sa kojom ste nekada imali zanimljiv odnos. Pred vama je povoljan dan jer vam se ljubavno polje jako lepo pokreće.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa zubima. Ukoliko u skorijem periodu niste bili kod zubara, sada je vreme za redovnu kontrolu kako biste se uverili da li je sve uredu. Budite odgovorni prema sebi.

RIBE

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni radnom atmosferom i da vam smeta to što postoji više zaraćeniih strana. Niste spremni da se bilo kome priklonite jer bi vam takav potez poremetio interese.

LJUBAV: Potrudićete se da održite dobar odnos sa voljenom osobom. Jako vam je važno da imate harmonične odnose u zajednici. Pred vama je dan u kojem ćete biti posvećeni jedno drugome.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma. Važno je da poradite na tome da ojačate svoje kosti koje su postale malo krhke vremenom. Takođe, pazite na kičmu koja bi danas mogla da bude osetljiva.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori