Blizancima je idealan dan za veridbu ili brak, Lavovi dobijaju novac.

OVAN

POSAO: Očekuje vas mogućnost da sklopite saradnju sa inostranstvom zahvaljujući kojoj ćete napredovati. Pred vama su pozitivne mogućnosti koje samo treba da iskoristite. Posvetite se poslu.

LJUBAV: Moguće je da ćete se upustiti u novu ljubavnu vezu sa osobom koja u vaš život unosi pozitivnu energiju i sreću. Osećate se jako dobro kada ste zajedno i uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Puni ste energije danas! Prija vam intenzivna fizička aktivnost, spremni ste da se posvetite rekreaciji i treningu. Možete da očekujete odlično stanje kada je u pitanju polje zdravlja.

BIK

POSAO: Očekuje vas značajno finansijsko poboljšanje. Moguće je da ćete dobiti deo nekog nasledstva ili da ćete ostvariti neku važnu prodaju. U svakom slučaju situacija vam se drastično popravlja.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada će vam uzvratiti svoje emocije. Očekuje vas veoma lep dan sa njom. Možete da se nadate prilici da počnete zvaničnu vezu i da uživate u vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Spremni ste na sve izazove koje život sa sobom nosi. Pred vama je povoljan dan u kom ćete blistati od pozitivne energije.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite nekim javnim poslom, možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Okolina odobrava vaše ideje. Imaćete uspeha i u poslovima vezanim za sport ili decu.

LJUBAV: Veoma je povoljan dan za veridbu ili sklapanje braka. Na polju ljubavi dolaze važne pozitivne promene. Spremni ste da napravite korak dalje i da svima pokažete koliko je vaša ljubav jaka.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak. Važno je da nađete dovoljno vremena za opuštanje i za lepe trenutke kako bi se oslobodili nakupljenog stresa. Naučite da volite sebe i da budete dobri prema sebi.

RAK

POSAO: Povoljan je dan ako ste u potrazi za poslom. Mogli biste da dobijete novo radno mesto kojim ćete biti zadovoljni. Uspešno ćete dokazati da je vreme da se na ovom polju pokrenete.

LJUBAV: Srećni ste pored svoje voljene i smatrate da možete da ostanete zajedno na duže staze u budućnosti. Pred vama je pozitivan period tokom kojeg vaša veza može postati samo čvršća i jača.

ZDRAVLJE: Uspešno rešavate neki problem koji vas je mučio u prethodnom periodu. Možete da računate na generalno dobru situaciju kada je u pitanju polje zdravlja, sve ste jači i bolji.

LAV

POSAO: Moguć je dobitak od igara na sreću. Nećete imati previše posla danas, možete da uživate u slobodnom vremenu. Generalno je pred vama opušten dan tokom kojeg neće biti nikakvih stresova.

LJUBAV: Moguće je da ćete baš danas upoznati ljubav svog života! Očekuju vas veoma važne i pozitivne promene! Zaljubićete se do ušiju u osobu o kojoj ćete dugo maštati i sanjariti...

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Nemojte da podižete težak teret i pogotovo budite oprezni ako ste već ranije imali probleme sa kičmom. Potrudite se da malo više odmarate i da se štedite.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete važne promene, zaradu i napredovanje ako se bavite poslovima povezanim sa nekretninama. Takođe, ako vaša zarada zavisi od procenta- bićete veoma zadovoljni.

LJUBAV: Pozitivna atmosfera koju imate pored svog partnera vam uliva osećaj nade i zadovoljstva. Možete da očekujete lep dan tokom kojeg ćete se zbližiti i prevazići međusobne razlike.

ZDRAVLJE: Mogući su stomačni problemi. Probava vam je osetljiva, pa povedite računa o tome. Što se ishrane tiče potrudite se da ne unsite namirnice sumnjivog porekla i proverite rok trajanja.

VAGA

POSAO: Na poslovnom putovanju možete da potpišete neki ugovor koji će vam biti važan na duže staze u budućnosti. Očekuje vas period tokom kojeg ćete moći da dođete do većeg uspeha.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima avanturistički duh i otvoren pogled na svet. Zbližićete se sa njom! Prija vam njena energija i spremni ste da joj date priliku da se bolje upoznate...

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji su vam sada posebno osetljivi. Moguće su neke virusne infekcije ili problemi sa bakterijama. Ne zapostavljajte svoje zdravlje i idite kod lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve bolja situacija na polju finansija vas raduje. Zadovoljni ste jer vidite rezultate svog napornog rada. Pred vama je faza tokom koje ćete postepeno graditi osnovu za dalje napredovanje.

LJUBAV: Nemate razloga za brigu. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i privržena, uživaćete u lepom danu. Ukoliko ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo sa nekim vatrenim znakom.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i ova faza vam nije dobra ako već imate višak kilograma. Potrudite se da smanjite unos masti i šećera, da pazite na jetru i holesterol i da budete malo aktivniji.

STRELAC

POSAO: Moguće je da danas radije želite da se posvetite nekim ličnim problemima i da posao ostaje po strani. Za sada sebi možete da dopustite dan tokom kojeg posao neće biti na prvom mestu.

LJUBAV: Emocije su vam na prvom mestu i želite da voljena osoba to ima na umu. Možete da očekujete prijatnu atmosferu sa njom. Vreme vam je da zajedno prođete neke važne teme koje moraju da se reše.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesvesticom i malaksalošću. Proverite da li vam je nizak pritisak. Ne izbegavajte redovne obroke i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti. Pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Osoba koja dolazi iz daleka može da vam pruži pomoć na polju posla. Očekuje vas pozitivan dan i prilika za uspeh. Sasvim nenadano se mogu desiti neki novi preokreti na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa njom. Generalno vam je povoljan dan za ljubav, pogotovo ako ste slobodni i u potrazi za partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate neke dileme i moguće unutrašnje strahove i opterećenja koji vam ne daju mira... Vreme je da se posvetite sebi i traganju za nekim odgovorima.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na polju posla. Imaćete priliku da pokažete svoju kreativnost. Pred vama je jako dobar dan tokom kojeg nećete imati probleme ili stresove.

LJUBAV: Odnos sa osobom koja vam se dopada je sve bolji iz dana u dan. Čini vam se da ćete uskoro ući u emotivnu vezu. Zadovoljni ste kako se vaša situacija razvija i verujete u pozitivan ishod.

ZDRAVLJE: Svoje dobro raspoloženje prenosite na druge! Nemate nikakve probleme na polju zdravlja i blistate od sreće i pozitivne energije. Možete da računate na dobru situaciju na ovom planu.

RIBE

POSAO: Očekuje vas mogućnost da napredujete na poslu i da dođete do bolje pozicije. Očekuje vas uspeh u karijeri o kom ste dugo maštali. Bićete veoma zadovoljni situacijom koja vam sledi.

LJUBAV: Ponosni ste na izbor partnera i želite da svi to vide. Očekuje vas veoma pozitivan dan za ljubav! Ukoliko ste planirali veridbu, sada je pravi trenutak za tako nešto. Samo napred!

ZDRAVLJE: Mogući su probelmi sa osetljivom kožom, pojavom akni ili suvoće, ekcema ili mitisera, uglavnom nekih nepravilnosti... Moguće je da vam je potrebna pomoć stručnog lica- dermatologa.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori