Naći ćete više vremena za vas i vašeg partnera. najviše će vam prijati oni momenti kada ćete biti sami, samo vas dvoje i kada ćete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. 

Ovan

Ako ste u vezi: Početkom ovog perioda ćete biti rapoloženi za zabavu, izlaske i druženja. Iskoristite ovaj period da osmislite dobar provod za vas i vašeg bračnog ili emotivnog partnera. tako ćete uneti više dinamike i vaš odnos i sprečiti da vas obuzme monotonija. U drugom delu ovog perioda ćete imati pojačanu potrebu za intimnim trenucima udvoje. Naći ćete više vremena za vas i vašeg partnera. najviše će vam prijati oni momenti kada ćete biti sami, samo vas dvoje i kada ćete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Mada nećete imati pri tome dobar osećaj za romantiku, unećete nekakve inovacije u zajedničku atmosferu, što će sasvim adekvatno nadomestiti manjak romantike. 
Ako ste slobodni: Osećaćete potrebu za potvrdom vaših ličnih vrednosti od strane jedne osobe koja vas privlači. Ta osoba je dovoljna samoj sebi i nema osećaj za druge, ali će vama upravo ta osoba predstavljati izazov i bićete motivisani da je osvojite kako bi vam odala priznanje. Prilikom osvajanja nećete koristiti konvencionalne metode, nego ćete biti originalni u svom nastupu, čime ćete pridobiti pažnju koju želite. Tek kada dobijete priznanje, odlučićete da li ćete ući u novu vezu.

 

Bik

Prihvatićete ono što imate i što živite. Sa takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

 

Blizanci

Opuštenost i lepa atmosfera zavladaće u vašim emotivnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

 

Rak

Malo po malo vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

 

Lav

Osećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

 

Devica

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih delikatesa. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom. Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere, pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni.

 

Vaga

Ego vam ne dozvoljava da priznate greške koje ste načinili tokom prethodnog perioda. Trenutna pozicija planeta vam pruža mogućnost usklađivanja sa okolinom i prevazilaženje nesporazuma. Ulazite u mirniji odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Predstavnici znaka koji nisu u vezi i dalje intenzivno tragaju za svojom „drugom polovinom“. Očekuje vas prijatno oznenađenje. Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati nego ćete ići među ljude.

 

Škorpion

Možda je sada vreme da razmislite o određenim delovima vašeg ljubavnog života. Obratite pažnju na komunikaciju i putovanja, što će postati dosta važno za veze i to u nekim situacijama može označavati susretanje nekoga ponovo ili ponavljanje određenih situacija. Sunce, vladar parova, pokazuje da postoje određene finansijske brige koje se upliću u ljubavnu vezu ili ljubavna situacija utiče na donošenje odluka o finansijama.

 

Strelac

Verovatno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

 

Jarac

Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu da budu zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti.

 

Vodolija

Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

Ribe

U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori