Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. 

OVAN

Možda bi trebalo da sačekate stabilizaciju poslovnih prilika. Ovaj period bure i promena sve pokazuje prilično nesigurnim. Dobra saradnja sa Lavom ili Blizancima. Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja.

Raspoloženi ste.

BIK

Da li ćete uspeti, to samo vi znate, dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. Mislite o ljubavi i to novoj. Želite promenu. Poznanstvo sa harizmatičnom Ribom.

Nervoza vas prati.

BLIZANCI

Posvećenost radu, poslu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Saradnja sa Ribama odlična. Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali.

Hipohondrija, vi ste u stvari zdravi.

RAK

Imate veliku spretnost, misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste poznati i traženi u svom radu. Partner je neko ko vam daje sigurnost i zbog njega dosta uspeha imate u životu. Sreća je na vašoj strani.

Osetljiva koža.

LAV

Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada. Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma uspešna. Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama.

Napetost.

DEVICA

Odličan dan za početak novog posla. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. Poznanstvo sa strancem unosi pozitivnu promenu u vaš monoton ljubavni život.

Dobro se osećate.

VAGA

Saradnici užurbano rade na svojim projektima, a vi ih pratite. Energija je dobra i svi osećaju. Mlađe kolege imaju ideje. Površnost je nešto što se ne dopada partneru. Unesite emocije.

Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA

Ovo je težak dan. Imate previše problema na aktuelnom poslu. Svega vam je dosta. Želite samostalnu delatnost. Donostite važno ličnu odluku. Pozitivni ste.

Osećate se kao da ste ponovo rođeni.

STRELAC

Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvate izazove. Kupovina, prodaja sve dolazi u obzir. Željni ste putovanja sa partnerom u daleko inostranstvo.

Obratiti pažnju na sinuse i arterije.

JARAC

Okrenuti ste budućnosti. Intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Komunikacija je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze.

Kostobolja.

VODOLIJA

Inventivni ste i puni novih ideja. Glasno zborite jer svi jedva čekaju na vaše genijalne ideje. Dobre finansije. Imate dosta ljubavi. Tražite nekog sa kim bi mogli da to podelite. Svako nađe svoju polovinu.

Preopterećen gornji deo leđa.

RIBE

Pred vama je dan pun izazova. Vaša dugo čuvana tajna danas vam može biti od koristi. Saradnici imaju mnogo poverenja u vas. Vreme provodite zajedno. Izjavljujete ljubav. Poljupci. Romatično je. Vreme je za kardiologa.

Sistematski pregled. Krvna slika problematična.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori