Vodolije, nema razloga za nervozu!

OVAN

Mesec u Biku danas kreće a Ovnovima daje dobru energiju na polju posla. Ako imate problem u porodici i on će da bude saniran brzo jer ste osoba koja zna izvuče najbolje u najtežim momentima.

Dijetalna ishrana potrebna.

BIK

Poslovni i finansijski ste sigurni da možete da dobijete i više od onoga šta imate. Dobra saradnja sa Škorpijom ili Lavom. Venera i Mesec u trenutno lošem aspektu. Ne računajte na neku vernost u braku. Oni koji su u vezi mogu biti otuđeni jedni od drugih.

Zdravlje generalno dobro.

BLIZANCI

Neki saradnici baš nemaju stil poslovanja. Vi sa njima uglavnom brzo završite, jer i ne počinjete neku bitniju saradnju. Postoji rivalstvo u vezi ili braku. Niste neko ko to podržava ali takva je situacija. Morate da prihvatite realnost.

Alergija oka.

RAK

Preopterećeni ste. Više vam je psiha opterećenje nego sam posao kojim se bavite. Važni su vam klijenti i njihova usluga. Ljubav sa jednom Devicom može dosta toga pozitivno dati. Nećete odustati od te veze. Ovde osećate sigurnost.

Dobro se osećate.

LAV

Vaše profesionalne sposobnosti danas dobijaju poseban oblik jer ćete uspeti da rečima ubedite klijente koji su vam potrebni. Partner je oduševljen vašom kreativnošću. Važno je da to kanalište na pravi način da ne ostane samo kao ideja.

Niste u lošem stanju.

DEVICA

Sujeta vam nije potrebna iako ste vi po prirodi dosta narcisoidni. Osoba koja vas može iritirati jeste jedan Škorpijon ili osoba iz znaka Ribe. Partner pokazuje dominaciju posebno kada izražava svoje emocije koje takođe nisu definisane na pravi način.

Nervoza stomaka.

VAGA

Nije potrebno da razbijate glavu i da brinete jer vi ste vedra i duhovita osoba koja zna da privuče posao. Očekuje vas put. Trudite se da niko ne vidi kako se osećate. Vaga u braku ima želju za mirom u kući.

Najbolji savetodavci za zdravlje su vam Jarčevi.

ŠKORPIJA

Niste stimulisani da završavate svoja posla već tuđa. Škorpiju to iritira jer ne volite da budete sluga drugima. Poslovna situacija na utiče na ljubavni odnos. Slobodne Škorpije može privući jedna Vaga. Vaše raspoloženje oscilira.

STRELAC

Da bi poslovne ideje bile uspešne birajte saradnike od poverenja. Ono što mislite da uradite je ispravno bez obzira kako će drugi razumeti. Prijaju vam Škorpije i Rakovi. Ako su ambiciozni i popularni onda su vaši idealni partneri. Dobro se osećate.

JARAC

Vaša jača strana je ta što u kritičnim situacijama umete da doneste ispravnu i konačnu odluku. Novca bi trebalo da bude više nego ranije. Prijatno će vas iznenaditi jedan Blizanac. Slobodni Jarčevi uživaju u flertu sa jednom Vagom.

Mogu vas opteretiti osećanja koja ćete teško usmeravati.

VODOLIJA

Nema razloga za nervozu još uvek nije vreme da se ostvare stvari koje se priželjkuju. Danas ne očekujte novac. Posao može da vas ograniči. Slobodne Vodolije ne bi trebalo da se uzdaju u Škorpijona. Kratkrotrajne vrtoglavice,problem sa cirkulacijom.

RIBE

Sreća vas prati sa poslovima gde je rešavanje papira važno. Uzmite vašu sudbinu u svoje ruke. Velika ljubav vas očekuje sa osobom koja se bavi trgovinom, ekonomijom ili nekom uslužnom delatnošću.

Oblačite se shodno vremenskim prilikama.

dnevni.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori