Dogovorite se sa partnerom ukoliko želite da proširite porodicu prinovom.

OVAN

Skloni ste ponekad opterećenjima koji sami sebi namećete. Neki poslovi mogu da sačekaju. Novac nije problem. Sobodni Ovnovi imaju toliko ljubavi u sebi da tu energiju mogu da ulože i budu na dobitku. Odličan dan za porodičnu zajednicu.

Česte glavobolje vas muče.

BIK

Bikovi koji očekuju poziv u vezi nasledstva, mogu da se ponadaju dobrim. Ovaj aspekat vam je produženog karaktera, do kraja meseca, ne samo danas. Sreća vas prati sa jednim Ovnom. Dobra kombinacija Marsa - Ovan i Venere - Bik daje veliku strast, ljubav.

Uznemirenost bespotrebna.

BLIZANCI

Iako je vaš vladar Merkur u polju privatnog posla, ne treba da baš odbijate sve kombinacije i pozive. Neodlučni ste i izbirljivi oko nove ljubavne veze. Još uvek nemate poverenja. Možda se pokrenete uz pomoć prijateljskog saveta.

Donji ekstremiteti osetljivi.

RAK

Ostavićete sve da se slegne. Napeti ste zbog posla i zbog funkcije koja je pred vama. Ali ipak ne menjate stavove. Ćutite i čekate svojih pet minuta. Nedelja je dan za porodični ručak, okupljanje. Mada vi znate da to nekad i zaobiđete.

Problem sa sinusima.

LAV

Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac. Dogovorite se sa partnerom ukoliko želite da proširite porodicu prinovom. To je lepo jer ispunjavate sebi želju koju imate u sebi.

Zdravlje vam je dobro.

DEVICA

Znanje je najveće bogatstvo – kažu. Vi ga imate svakako ali nekada niste spremni da ga iskoristite na pravi način. Da li želite i vi da se vraćate na staro? Teško da vam se to desi ali nije nemoguće. Veza sa Blizancima menja tok ljubavi. Pazite na kičmu, uopšte na kosti.

VAGA

Nedeljom volite da otvorite svoj kompjuter i pogledate bazu podataka, šta ste uradili tokom predhodnog perioda. Tako ćete i ovoga puta uraditi. Mladost je lepa, ali koliko god godina da imate vi ćete biti zanosni i zavodljivi. Srećete mlađu osobu.

Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Lična snaga, motivacija, želja za uspehom se ne gasi. Danas će ipak biti manje pauze. Ostavljate ambiciju od sutra. Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac.

Nemate nekih težih zdravstvenih problema.

STRELAC

Sve ide kako treba, po planu koji ste zamislili. Bavite se poslovima koji daju kontakte sa ljudima, poznanstva, kretanje. Iznenadni susret sa Vodolijom. To može biti više erotski susret neko neka emotivna stabilizacija.

Vitamini su vam potrebni da ostanete jaki.

JARAC

Nekome smeta što vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Ali na vama je da ostanete stabilni i ne ulazite previše u rasprave. Ponovo imate dobar odnos sa Blizancima. To je odlično za jednog Jarca jer vam on podiže nivo energije i opušta vas.

Zdravlje odlično.

VODOLIJA

Vrlo ste spretni i mnogo angažovani. Mada, ne razmišljate preterano o poslovnoj budućnosti kao i većna vaših astroloških znakova. Jedino da se opustite uz prijatelje i pravo u noćni život. Nikako se ne zadržavajte na starim ljubavima koje vas često muče.

Imate pozitivan stav o svom zdravlju.

RIBE

Niste pod pritiskom samo onda kada sami pokrećete svaki poslovni projekat. Razmišljate o velikom novcu. Kreativnost vam je dobar prijatelj. Ako biste mogli da se angažujete više nego ranije, jedna Vaga bi vas prihvatila odmah.

Koža vam je osetljiva.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori