Lavovi vrlo otvoreni, Device očekuje novac, Škorpije će imati preobleme sa nogama...

OVAN

POSAO: Sklapanje novog partnerstva vam može doneti mnogo više pozitivnih stvari nego što mislite! Ako se budete angažovali na ovom polju, bićete zadovoljni ishodom. Lako ćete ispraviti neke greške od ranije.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, baš danas možete sresti svoju srodnu dušu! Očekuje vas veoma pozitivna ljubavna priča! Pred vama je period u kom ćete imati lepa ljubavna dešavanja. Ponovo ćete se zaljubiti.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Sve je kod vas sasvim uredu. Opustite se i uživajte u lepom danu koji je pred vama.

BIK

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza ispred sebe ali vam to ne pada teško. Spremni ste za sve ono što vas čeka. Dobro ste organizovani i ne plašite se posla. Držite do sebe i važno vam je da ostavite pozitivan utisak među svojim kolegama.

LJUBAV: Emotivna situacija vam je sasvim stabilna i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete lepo veče sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguć je flert sa nekom osobom koju srećete u komšiluku

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Potrudite se da više odmarate i da se zdravije hranite. Posvetite se tome da ojačate svoj imunitet i da menjate loše navike kako bi se pripremili za period koji dolazi.

BLIZANCI

POSAO: Kroz srećne okolnosti i brojne preokrete koji vam idu u korist, dolazite do nešto većeg profita. Možete da očekujete jako dobro stanje na polju finansija. Pred vama je mogućnost da ostvarite značajan pomak.

LJUBAV: Nova ljubav se budi u vama! Imate veru u bolju budućnost kao i u emotivnu sreću sa osobom koja se pojavila u vašem životu. Današnji dan vam donosi jako zanimljiva dešavanja i početak veze.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se fizička aktivnost. Dobro se osećate kada ste u pokretu, ako ste pasivni to vas i psihički i fizički remeti. Potrudite se da održite dobru organizaciju svojih treninga i da ne ispadnete iz ritma!

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, od današnjeg dana možete da očekujete velike uspehe i pomake. Konačno vam se otvara šansa za promene koje ste čekali duže vreme. Pred vama je mogućnost da povećate svoj posao.

LJUBAV: Stabilni ste na ovom planu i imate maksimalno poverenje u svog partnera. Moguće je da planirate proširenje porodice. Očekuje vas veoma pozitivan period na tom planu. Ako ste slobodni, prija vam Devica.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Vaše stanje je generalno dobro, a vi se trudite da tako ostane i na duže staze u budućnosti.

LAV

POSAO: Očekuje vas uspeh na poslovnom putovanju. Pored toga, možete da očekujete i važnu prodaju. U svakom slučaju, možete da računate na veoma pozitivne okolnosti na profesionalno-finansijskom polju.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i možete da očekujete da će ona pozitivno reagovati na to. Ulazite u zanimljiv odnos koji vam može doneti neka nova iskustva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom grlu. Moguće je da ste osetljiviji i da vam je potrebno malo više nege i pažnje. Izbegavajte gazirane i hladne napitke, cigarete i sve što bi moglo dodatno da vam pogorša stanje.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca i veoma ste zadovoljni zbog toga. Očekuje vas povoljan dan za posao. Nećete imati nepredviđene probleme ili komplikacije, sve ide sasvim glatko.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored svog partnera i ne planirate to da ugrozite zbog nekog beznačajnog flerta. Važno vam je da održite stabilno stanje u svojoj bračnoj zajednici. Ne želite da žrtvujete sve što ste stekli.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Vi umete da zapadnete pod loš uticaj s vremena na vreme i da svoje navike skrenete u pogrešnom smeru. Organi za varenje su vaša slaba tačka, pa je pravilna ishrana za vas jako važna.

VAGA

POSAO: Vi ste puni energije i spremni da takvo raspoloženje iskoristite kako bi se maksimalno posvetili svom poslu. Očekuje vas dan tokom kog ćete biti veoma aktivni i efikasni u rešavanju poslovnih problema.

LJUBAV: Želite da pravite emotivne promene i partneru otvoreno dajete neke predloge, u nadi da će ih on prihvatiti. Očekuje vas period u kom ćete se malo više prilagođavati jedno na drugo. Dajte i sebi i njemu dovoljno vremena.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica bi mogla da vas prati u prvom delu dana, a podložni ste i problemima sa niskim pritiskom. Generalno ne biste danas trebali da se forsirate, pa kada osetite zamor- napravite pauzu.

ŠKORPIJA

POSAO: Rešili ste da neke svoje ideje realizujete i nećete dopustiti da vam bilo šta poremeti planove. Veoma ste odlučni, a kada se naoštrite, niko ne može da vam stane na put. Upornost će vam se isplatiti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je zauzeta. Na korak ste od početka tajne veze. S druge strane, postoje šanse i da vam se desi neko novo, sasvim neočekivano poznanstvo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama, pogotovo sa osetljivim kolenima. Vene vam takođe mogu biti problematične, pa povedite računa o tome pogotovo ako ste već imali takve tegobe na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Možete dobiti podršku i pomoć od strane svojih saradnika, pogotovo ako radite sa Ovnom koji vas prati u stopu. Vas dvoje ste jako dobar tim u svemu, nadopunjujete se i uvek imate dovoljno energije za posao.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom možete da ostvarite ljubavnu vezu. Pred vama je dan u kom ćete početi da ispitujete njene reakcije... Pokazaćete da ste dovoljno otvoreni i spontani...

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete da budete maksimalno opušteni jer nema naznaka za probleme. Imate zdrav i jak organizam koji je u stanju sve da prevaziđe. Budite bez brige!

JARAC

POSAO: Baš tokom današnjeg dana možete da ostvarite unapređenje kom ste se dugo nadali. Očekuju vas lepe vesti, možete da računate da ćete imati razloga za slavlje! Otvara vam se šansa da ostvarite još veći uspeh...

LJUBAV: Razmišljate o tome da promenite svoj emotivni status. Ideja o braku vam postaje sve primamljivija iz dana u dan. Razgovarajte sa voljenom osobom i predložite joj da malo više razmisli na temu zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića. Napeti ste, iako nemate neki konkretan razlog za to. Prijalo bi vam i da povećate unos magnezijuma. Naučite da volite sebe i da uživate u svakom trenutku!

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da odete na poslovni put u inostranstvo na kom možete ostvariti veliki uspeh. Moguće je sklapanje saradnje koja će vam biti važna u narednom periodu. Očekuje vas sigurna zarada.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa novom osobom dolazite do mogućnosti da ostvarite emotivnu vezu. Veoma ste konkretni i ne odugovlačite previše kada je flert u pitanju. Za vas je to ponekad samo gubljenje vremena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Mogući su manji problemi sa jetrom, holesterolom... Bilo bi dobro da povedete više računa o navikama u ishrani ali i da obavite sve neophodne pretrage i nalaze.

RIBE

POSAO: Poboljšanje finansijske situacije je za vas veoma značajno. Možete da očekujete sve bolje stanje na tom polju. Zadovoljni ste jer vidite da se niste uzalud trudili. Dobro se osećate jer su vaše ideje lepo prihvaćene.

LJUBAV: Rešili ste sve emotivne neduomice koje ste imali i spremni ste da poklonite svoju pažnju voljenoj osobi. Zahvalni ste joj što je bila tu uz vas čak i onda kada vi sami niste bili sigurni u sebe.

ZDRAVLJE: Sasvim stabilno stanje vas očekuje kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da računate na jako dobru situaciju. Ukoliko ste u bliskoj prošlosti imali neki problem, sada je povoljna faza za oporavak.

zenablic.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori