Zašto Bika treba uhvatiti za rogove i odvući na piknik, s Vodenjakom otići na tekmu, a s nježnom Ribicom se sklupčati na kauču...

Ovan
Iznenadite ga kartama za ludi koncert na otvorenom i ispušite svu napetost iz sebe. On će vas htjeti impresionirati plesnim pokretima.

Bik
Organizirajte piknik uz sir i vino. I pobjegnite na udaljeno mjesto okruženo prirodom.

Rak
On žudi za novinama u spavaćoj sobi. Osvojite njegovo tijelo na novi izazovan način, a on će vam rado vratiti istom mjerom.

Lav
Okružen je kolegama koje oduzimaju njegovo vrijeme. Budite staloženi i poštujte njegov posao.

Djevica
On dosta razmišlja o svojoj karijeri. Pronađite korisne članke na Internetu koji će ga inspirirati i ohrabriti.

Vaga
Prekinite rutinu u svojim izlascima. Nađite se u nekom novom kafiću, umjesto da zajedno odlazite na omiljeno mjesto i iznenadite ga drugačijim odjevnim stilom.

 Škorpion
On se osjeća nadahnuto. Pridružite mu se na projekciji nekog dokumentarnog filma ili zajedno posjetite izložbu o kojoj priča cijeli mjesec. On želi podijeliti interese s vama.

Strijelac
Lijepi dani ga čine energičnim. Sad je pravo vrijeme da mu ispričate fantazije o kojima maštate u posljednje vrijeme. Ne budite sramežljivi!

Jarac
On naporno radi na poslovnom projektu. Predložite da zajedno odete pješačiti, to će mu pomoći u opuštanju.

Vodenjak
Sport mu je na umu ovog mjeseca i zato budite opuštena djevojka koja se može družiti s njegovim prijateljima tijekom nogometne utakmice. Otkrijte tko su njegovi omiljeni igrači. Igra počinje!

Ribe
On želi priljubiti uz vas na kauču. Planirajte večer laganih filmova.

Blizanci
Veseli tulum gdje vas može upoznati sa svojim velikim društvom će ga oduševiti. Osvojite ga tako što ćete ga saslušati. On je strpljiv s vama, zato mu uzvratite istom mjerom.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori