To može da dovede do ljubomornih scena i raskida, naročito u kraćim vezama, uglavnom zbog partnerovog fletovanja ili neverstva...

OVAN

Venera u sedmoj kući u opoziciji sa Uranom, planetom flerta i avantura u vašem znaku, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom, advokatom, umetnikom ili političarem.

BIK 

Sa vašim vladaocem Venerom u šestom astrološkom polju, na radnom mestu ili u nekoj ustanovi zatvorenog tipa možete da upoznate veoma atraktivnu osobu, koja nosi uniformu na radu.

BLIZANCI

Prelazak vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi Venere, preko znaka Vage, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili bračnu ponudu od partnera s kojim ste duže u vezi.

RAK

Naglašena pozicija Venere, planete novca, pod uticajem Saturna iz Strelca koji je simbol uspeha i trajnosti, povećava vaše šanse za zaradu preko posla sa nekretninama ili kroz saradnju sa strancima.

LAV

Venerin aspekt sa Saturnom se nalazi u vašoj astrološkoj kući ljubavi i najavljuje buran ljubavni period, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku sa vazdušnim ili vatrenim znakom.

DEVICA

Sa Venerom u drugom astrološkom polju može vam se ukazati šansa za pokretanje privatnog biznisa, ali ne bi bilo dobro da budete sami svoj gazda i ne ulazite u ortakluk.

VAGA

Kada je vaš vladalac u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Aspekt sa varljivim Neptunom u Ribama upozorava da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA

Planeta ljubavi u astrološkom polju tajni, u kvadratu s vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i erotike, može da vas odvede u tajnu romansu sa nekim ko vam uopšte ne odgovara.

STRELAC

Venera u izazovnim aspektima sa jednim od vaših vladalaca. Neptunom, simbolom romantike, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa osobom koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

JARAC

Sa simbolom novca u polju karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna iz Strelca, možete da zaradite preko kupoprodaje nekretnina ili da dobijete bolju poziciju na poslu.

VODOLIJA

Pozicija Venere u sekstilu s jednim od vaših vladaoca Saturnom, simbolom uspeha i ambicije, može da donese saradnju sa strancima ili susret sa nekim ko zbog posla često putuje.

RIBE

Ojačana planeta novca u vašem astrološkom polju novca je u izazovnim aspektima sa vašim vladaocima Neptunom, a to može da znači uvećanje prihoda preko paralelnih ili tajnih poslova.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori