Pogledajte šta su nam zvezde isplanirale

OVAN Ponekad i vaša lična tvrdoglavost mogu da doprinesu neslaganju na poslu i gubitku snage i elana. Imate problem sa mlađim saradnicima. Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvetie sebi i svojim emocijama. Čuvajte zdravlje.

BIK Poslovno je potrebno da se više bavite svojim radom, jer vam je novac preko potreban. Vi ste neko ko može da napravi pravu revoluciju u onome što radite. Budite dosledni sebi i svojim idejama. Ne postavljajte sebi visoke kriterijume emotivnosti. Menjate način života, ishrane, razmišljanja...

BLIZANCI Poslovno ste na nekoj manjoj prekretnici. Imate partnere koji nisu pouzdani i morate da se okrenete sebi i svojoj intuiciji. Ako ste u vezi ili braku, imate period koji je dobar i možete biti spokojni oko toga. Zdravlje je dosta dobro.

RAK Sarađujte isključuvo sa Lavom ili osobom iz znaka Ovan. Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera. Zdravlje vam je dosta dobro.

LAV Verovatno će se pretvoriti i u ljubav, posebno ako ste slobodni. Ako ste u braku imate pored sebe partnera koji vas razume i nije neko ko ne zna šta hoće. Počnite da verujete osobi pored vas. Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promene vremena. Velika nervoza.

DEVICA Device koje rade poslove medija imaju dobar aspekat za zaradu. Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Jarac. Morate da povedete računa oko zdravlja.

VAGA Novac očekujte od Vodolije ili Bika. Možete očekivati od jednog Škorpijona da vam traži pozajmicu. Male nesuglasice između vas i osobe koju volite neće smetati u daljoj komunikaciji i napretku vaše veze. Razmišljajte pozitivno.

ŠKORPIJA Manji sukob sa sardnicima ili imate nerazumevanje oko nekog poslovnog projekta. Slobodni  traže strast pa će se naći u zagrljaju jednog dominatnog  Jarca i jedne senzibilne Vage. Možete vas pratiti problem sa pritiskom.

STRELAC Dobru komunikaciju imate sa Vodolijom. Oni koji nisu zaposleni mogu da rade poslove edukacije dece, sportski trener. U ljubavi vi ste strastveni. Imaćete odličan dan što se erotike tiče. Grlo osetljivo.

JARAC Konačno danas dobijate pravu vest o napredovanju u posli. Prati vas sreća. Emotivno se delite na dva tipa znaka. Oni koji vole drušvo, izlaske i oni drugi koji sanjare. San možete da imate sa nekim Bikom ili Ribama. Poboljšajte zdravlje vitaminima.

VODOLIJA Sredili ste neke poslovne projekte i danas ne razmišljate o poslu. Budite iznad svih. Emotivno, muška Vodolija imaće problem sa ženom Rak. Slobodna Vodolija može da očekuje dobar provod i mnogo udvarača. Čuvajte svoje telo. Osetljiv deo su noge.

RIBE Volite ozbiljne i velike projekte. Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Emotivno ste u ljubavi sa jednom osobom iz znaka Bik. Možete biti okrenuti i samoći u nekom momentu. Zdravstveno pazite na energiju, iscrpljenost.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori