Rak mašta o filmskoj ljubavi, a muškarac Škorpija ili Bik joj upravo to može pružiti...

OVAN

Muškarci koji žele da se zabavljaju sa devojkama ovog horoskopskog znaka moraju biti spremni na intenzivnu vezu punu uzbuđenja i avantura. Biti u ljubavi sa Ovnom znači spremnost na igrice mačke i miša, konstantno tesitranje limita, ali i neverovatne uspomene.

Najbolja kombinacija sa: Strelac, Lav

BIK

Pripadnice ovog znaka vole iskrenost kod muškaraca, a ženskaroše će odmah precrtati sa svoje liste. Uživaće u vezi koja u njima izaziva sigurnost, te ove devojke sigurno nećete upoznati preko dejting aplikacija. Kada su u vezi daće sve od sebe da se njihov partner u svakom trenutku oseća zadovoljno i srećno.

Najbolja kombinacija sa: Škorpija, Devica

BLIZANCI

Blizanci su poznati kao socijalni leptirići koji vole da budu okruženi ljudima. Pronalazak vremena za ljubav u njihovom bogatom društvenom životu pravi je izazov, a onaj pravi je sigurno već u njihovom širokom krugu prijatelja.

Najbolja kombinacija sa: Vaga, Strelac

RAK

Devojke rođene u znaku Raka uglavnom su perfekcionisti i žele filmsku ljubav. Imaju specifično viđenje romantike, a svaka veza za njih počinje glamuroznom večerom uz sveće. Muškarac koji želi da ih osvoji najpre mora odgledati filmove poput The Notebook, Romeo and Juliet i Gone with the wind kako bi znao da im priđe na pravi način.

Najbolja kombinacija sa: Škorpija, Bik

LAV

Potvrde, to je preko potrebno Lavicama. One žele da ih muškarci svakodnevno obasipaju komplimentima i govore im koliko su fantastične. Umeju da budu vrlo tvrdoglave, čak i na svoju štetu. Takođe neretko će ostati u toksičnoj vezi, duže nego što bi trebalo, tako da ih je potrebno ponekad prodrmati i uništiti im maštarenja u koja su odlutale.

Najbolja kombinacija sa: Ovan, Lav

DEVICA

Pripadnice ovog znaka smatraju da dobre stvari ne dolaze odjednom, te da je za njih potrebno dosta vremena i truda. One se neće upuštati u ljubavne avanture, već će pažljivo tragati za svojom srodnom dušom. A kada je nađu pokušaće da je promene, makar to bio i neki sitan detalj. 

Najbolja kombinacija sa: Blizanci, Škorpija

VAGA

Vage su vrlo zaljubljive prirode i važe za jedan od najemotivnijih znakova horoskopa. Maštaju o ljubavi koja datira još od ranog detinjstva i rado će saslušati sve ljubavne probleme svojih prijatelja. Nakon što odaberu svog partnera želeće da se upoznaju sa njegovim najdubljim tajnama.

Najbolja kombinacija sa: Vodolija, Blizanci

ŠKORPIJA

Škorpije imaju vrlo jak personaliti, a upravo te njihove lične karakteristike privući će pravog partnera. Ono što ih najviše nervira kod suprotnog pola jeste foliranje koje će odmah prepoznati i koje se nikako ne uklapa u njihovu sliku savršenog partnera. Autentičnost je jedini put do njihovog srca.

Najbolja kombinacija sa: Rak, Ribe

STRELAC

Ukoliko ste strelac u horoskopu  sigurno će vam se svideti osoba koja u vama prepoznaje i poštuje vašu samostalnost i nezavisnost. Strelčevi ne vole da ih bilo ko sputava u njihovim planovima, a vrlo su spretni u igrama zavođenja i flertovanju.

Najbolja kombinacija: Vodolija, Lav

JARAC

Čemu tolika drama oko ljubavnih sastanaka? Pripadnice ovog znaka ne razumeju kako ljudi mogu da stave ljubav ispred svojih interesovanja i ambicija. Kada i odluče da se prepuste nekom muškarcu izabraće onog koji može da im parira u brzom životu i osvajanju sveta. Čak i Betmen je imao asistena, zar ne?

Najbolja kombinacija sa: Bik, Devica

VODOLIJA

Devojke rođene u ovom znaku su mešavina rasejane (kada je stil života u pitanju) i vrlo odlučne osobe (kada je reč o ljubavi). Konstantno će preispitivati svog partnera kako bi zaključile da li je pravi za njih, ali kada im se neko svidi učiniće sve da ga osvoje i zadrže kraj sebe za ceo život.

Najbolja kombinacija sa: Vaga, Strelac

RIBE

Ribe nikada neće naići na problem prilikom pronalaska partnera i održavanja veze sa istim. Pripadnice ovog znaka su prirodno vrlo šarmantne i privlačne jačem polu, ali i svakome s kim se nađu u bilo kakvoj komunikaciji. Takođe, poznate su po tome što svog partnera razmaze, ali očekuju sličan tretman za uzvrat. Ukoliko ih ne tretirate kako dolikuje jednoj princezi, neće se ustručavati u svojoj odluci o raskidu.

Najbolja kombinacija sa: Rak, Škorpija

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori