Definitivno nećemo se uvijek dobro slagati. Biće tu nesuglasica, prepiranja, histerisanja, ljubomorisanja i svačega. Što je divno. Loše je kada čovjek glumi kako je sve u redu, a ništa nije.

Ovan

Ono što želite danas jeste da se posvetite zabavi i uživanju u društvu prijatelja koje već neko vrijeme niste vidjeli. Na kraju krajeva vikend je i dan je stvoren za uživanje i odmor. Uglavnom ćete se kretati među prijateljima, mada vam prijaju mnogobrojni kontakti sa različitim ljudima. Ipak, djelom ste okrenuti poslu i dešavanjima na tom planu i odlučni ste da se uhvatite u koštac sa obavezama koje su od iduće sedmice na tapetu.

Bik

Današnji dan mnogi Bikovi koriste za odmor. Ipak, ne treba zanemariti ljubavne kontakte. Ukoliko se već niste zaljubili sada bi moglo biti vrijeme za to. Imate dovoljno vjere u sebe i svoje osvajačke sposobnosti da se ne libite da priđete osobi koja vas zanima, a interesovanje koje će druga strana pokazati za vas je takođe jedno od prijatnih iznenađenja koje vam ovaj dan nosi, zahvaljujući pozitivnoj energiji kojom zračite.

Blizanci

Neophodna vam je pauza, u kojoj biste prikupili snagu za nove aktivnosti, kao i na miru osmatrili planove i njihov dosadašnji tok. Najbolje se ipak osjećate u svom domu i danas ćete najveći dio vremena provesti upravo okruženi vašim najbližima. Prija vam umirujuća porodična atmosfera, kao i svi vidovi kontakata sa vama dragim osobama. Umorni ste i trenutno nemate volje za započinjanje bilo čega novog na poslovnom planu.

Rak

Treba da povedete računa o imunitetu koji vam je u blagom padu, te obratite pažnju na adekvatnu ishranu. Do neprepoznatljivosti ste se aktivirali. Vi ste danas naprosto raspoloženi za sve vidove iznenađenja ili uopšte dešavanja koja uključuju zabavu ili putovanja. Izašli ste iz svoje stidljive ljušture i okrenuli se životu, uživajući punim plućima u svim stvarima koje vam on sada nosi.

Lav

Kad je o vama riječ, danas ćete se najvjerovatnije baciti na trošenje. S obzirom na to da vam novac trenutno nije tako veliki problem, možete sebi dati malo oduška, ali pazite da se zaustavite na vrijeme. Lijepo je da sebe obradujete sitnicom, ali nije neophodno da za tu sitnicu utrošite sve što ste imali u novčaniku. Zaljubljeni pripadnici ovog znaka danas uživaju u društvu partnera.

Devica

Vi ste u elementu za nove poduhvate na svim poljima. Nije loše da se malo preispitate prije nego jurnete u nove aktivnosti. Vaš budžet je jedno od ograničavajućih sredstava trenutno, pa bi trebalo da stvari sagledate i iz tog vama dobro poznatog logičkog ugla. Prijala bi vam neka vrsta sportske aktivnosti, pa se pokušajte danas usmjeriti u tom pravcu. Vaš bistar um i nemirna kreativna snaga traže nove izazove.

Vaga

Mnoge Vage danas uživaju u ljubavim kontaktima. Imate novog udvarača na vašoj listi i zbog toga ste više nego srećni. Vama pažnja suprotnog pola izuzetno prija i dovoljan je trenutak u kojem će vas neko obradovati komplimentom ili sitnim poklonom da se osjetite sjajno, samouvjereno i gotovo zaljubljeno. Sa ovim zadnjim ne prenagljujte, jer danas stvari ne sagledavate baš najrealnije.

Škorpija

Danas će mnogi pripadnici ovog znaka da se nađu na udaru poziva prijatelja. Mnoštvo društvenih zbivanja na koje će vas pozvati dovešće vas u situaciju da se teško odlučite gdje ćete prije da pođete. Sa svih strana vam se smiješi dobar provod , a danas ćete pokazivati sklonost ka uzbudljivim dešavanjima i mjestima koja su poznata po posjećenosti većeg broja ljudi. U masi se osjećate sjajno, pa se pri izboru mjesta time rukovodite.

Strelac

Zvijezde vam za danas obećavaju brojne prilike da steknete novac, bilo kroz igre na sreću, bilo kroz kvizove ili nekakav honorarni posao. Priliku koja će vam se ukazati nemojte da propuštate, jer ćete kasnije požaliti što niste iskoristili ukazanu šansu. Posao je i dalje jedna od vaših glavnih mentalnih preokupacija, pa ćete se kad je o tome riječ danas naći u razmišljanjima o načinima na koje možete da se afirmišete.

Jarac

Vi ste danas okrenuti finansijskom stanju koje je uvijek razlog da se vaše ionako ozbiljno čelo dodatno namrgodi. Spadate među najveće štediše zodijaka, čak u toj mjeri da počesto pretjerate razmišljajući kako i na čemu sve da uštedite. Nije loše da se malo opustite i povremeno razriješite kesu. Onog trenutka kad naučite da dajete ne žaleći, počećete i da dobijate. Ne brinite isuviše.

Vodolija

Umorni ste i samim tim i čangrizavi. Vi znate da budete pravi namćor kad vam nešto nije po volji. Spadate među najprijateljskiji znak zodijaka, pa je vaše ovakvo ponašanje vama bliskim ljudima pravo iznenađenje. Nastojte da malo olabavite u svojim zahtjevima, kao i da dobro osmislite ono što želite da kažete, pa tek onda da se upustite u priču. Na kraju krajeva, priznajte da ste danas loše volje i svi će vas ostaviti na miru.

Ribe

Sumorni ste, što je kod vas s polja sasvim neprimijetna promjena koju ovaj put vi želite da istaknete. Vaš najveći problem je što niste spremni da se otvorite i glasno kažete šta vam je. Partner je tu za vas, ali vam ne može pomoći ukoliko niste otvoreni za saradnju s njim. Nastojte da prijateljima i dragim ljudima malo olakšate time što ćete im barem dati naznaku u kojem pravcu da se usmjere kad je komunikacija s vama u pitanju.

malihoroskop

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori