Svakako treba mijenjati stvari u životu, ali donosite odluke mirno. Više nego ikad može doći do svađa i dramatičnih situacija!

Kako je Lav teatralan, dramatičan i emotivan onda i promjene s punim Mjesecom mogu biti takve. Mnoge osobe će imati potrebu da im se drugi ljudi dive i da ih hvale. Mjesec u Lavu je pošten i “od povjerenja”. Ako primijeti da je zapostavljen – zasigurno će potražiti zadovoljstvo na drugom mjestu...

Neke osobe mijenjaju način prehrane ili se počinju baviti sportom. Velike želje pokreće ovaj pun Mjesec – da radimo nešto novo, moćno i veliko. Svakako treba mijenjati stvari u životu, ali ipak donosite odluke iz mira bez nekih nepromišljenih situacija.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj petoj kući ljubavi, djece, kreativnosti i zadovoljstva. Vama se preporučuje da balansirate energiju ljubavi kada je primanje i davanje u pitanju.

Ako ste roditelj onda bi bilo lijepo da sa svojom djecom i obitelji provedete vrijeme u nekom mjestu za zabavu, kreativnost, kupovinu poklona i svega što vas čini sretnim.

Kada je ljubav u pitanju, sada je vrijeme da pokažete emocije prema partneru što će donijeti lijepe trenutke.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja je vezana za obitelj, korijene, dom, prošlost, naslijeđe, nekretnine. Sada je naglašen vaš privatan život i karijera.

Ako vam je bitno da napredujete u karijeri onda je potrebno da uskladite energiju s privatnim životom i karijerom. Mnogim Bikovima su sada potrebni dobri i duboki odnosi da bi mogli mentalno funkcionirati i ostvariti svoje planove.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je zadužena za komunikaciju, braću, sestre, susjede, promet, poruke, poštu itd. Sada se može dogoditi da vi shvatite da ste zaboravili nešto učiniti što se od vas očekuje.

Pojedini Blizanci mogu sada potpisati i sklopiti neki ugovor s poslovnim ili osobnim partnerom. Moguće je da vas netko optuži da se samo javite kada vam nešto treba pa dobro razmislite o tome.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj drugoj kući koja je vezana za financije. Mnogi Rakovi su sada usmjereni na to da gledaju što je njima potrebno. Neki vaši ciljevi su vezani za radno mjesto tako da ga sigurno ostvarujete.

Pojedini Rakovi su u energiji ljubavi koja im je jako bitna. Ako ste odlučili nešto promijeniti onda bi bilo dobro da mijenjate način prehrane i da uključite fizičku aktivnost.

LAV

Kod vas se događa ovaj pun Mjesec – što je vaše prvo polje vaše osobnosti i fizičkog izgleda pa ako na tom polju niste zadovoljni, svakako sada treba mijenjati nešto da bi vas oraspoložilo i usrećilo.

Vrlo bitno je da pored vaše ljubavi ka drugima – i vi budete sretni. Pokrenite zabavu, vašu kreativnost do ispunjenja vaših želja.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući što je vezano za vaš mentalni sklop, povlačenje u samoću što bi vam dalo osjećaj mira jer dosta radite.

Emotivno se lijepo slažete s partnerom. Mnoge Djevice rade na balansu u obiteljskim odnosima što vam polazi za rukom.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući što je povezano s nadanjima, željama, očekivanjima, prijateljima, udruženjima u neke grupe. Mnoge Vage imaju podršku od partnera, roditelja i prijatelja.

Bitne su vam potvrde i ljubav koju vam daje partner. Da bi sve bilo kako vi očekujete trebali bi pričati ili tražiti od partnera što volite.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju koje je vezano za karijeru, jednog roditelja i uspjehe. Došlo je vaše vrijeme kada je karijera i uspjeh na pomolu. Pokažite što znate i umijete na jedan neusiljen način.

Vrlo je bitno da budete pažljivi kada su druge osobe u pitanju. Kada su financije u pitanju, dosta truda je potrebno uložiti da uspijete. Velike su šanse da ostvarite vaš cilj.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj devetoj kući koja je povezana s inozemstvom, učenjima, novom filozofijom. Sigurno je da će vaš optimizam pronaći novu svrhu postojanja.

Veliku energiju ljubavi vi osjećate i pokazujete prema voljenoj osobi što vam daje još veću volju i snagu na vašem životnom putu.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj osmoj kući koja je zadužena za intimu, financije partnera, transformaciju, duhovnost i kredite. Mnogi Jarci će imati temu s partnerom o imovini i pitanju što je čije.

Sada nije vrijeme za nove projekte i nešto novo. Nikako se u ovo vrijeme ne preporučuju operacije, a posebno ako je kardiovaskularni sistem u pitanju. Mogući su krediti i nasljedstva.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju što je simbol partnerskih odnosa, kako u ljubavi tako i u poslu. Sada je jako bitno da posvetite pažnju partneru kako u poslu tako i u ljubavi.

Vrlo bitan je balans kada su partnerski odnosi u pitanju. Maksimum od partnera možete dobiti ako ga uvažavate pa se on trudi da uzvrati tri puta više. Pojedini Vodenjaci mogu upoznati partnera preko svog poslovnog ili privatnog okruženja.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec vezan za vaše šesto polje koje je povezano sa svakodnevnicom, poslom i zdravljem. Mnoge Ribe bi mogle svoje zdravlje ojačati preko snažnog mentalnog sklopa.

Ako očekujete napredak na poslu i to je moguće uz više rada. Pojedine osobe mogu baš u ovom periodu pronaći posao.

Sretno u svemu!

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori