Slobodnima poslednja nedelja u mesecu pruža, šansu za ulazak u novu vezu.

Ovan
Ovnovi druge dekade već posle Nove godine mogu daočekuju neka pomerana i promene na poslu. Neko od nadređenih želi da ispita svaku funkciju i da proveri efikasnost. Situacija na poslu se smiruje već posle 13.januara. Pred kraj meseca očekujte malo više ubrzanja, kao i poteškoća, specijalno sa nadređenima. Postoji mogućnost da vas odbiju ili za posao ili da neka vaša ideja naleti na neodobravanje.

Zauzete Ovnove očekuje niz lepih momenata specijalno u drugoj polovini meseca. Obratite pažnju na obećanja koja dajete, partneru i najbližim prijateljima. Slobodnima poslednja nedelja u mesecu pruža
šansu za ulazak u novu vezu.
Zbog zdravlja bi bilo dobro da pojačate ishranu zdravim namirnicama.

Bik
Spremate se na neke promene i to vas raduje. Od sedmog januara počinjete da gledate sve nekako pozitivnije. Javlja se neophodna kreativnost i vaša želja da stvarate. Mogući su gubici, finansijski prvenstveno, već nakon praznika, a posebnu

pažnju bi trebalo obratiti na ulaganja. Krajem januara pokrećete neki bitan projekat. Zauteti Bikovi bi trebalo da prodube intimu sa partnerima i to veoma ozbiljno. Slobodni Bikovi mogu da očekuju susret sa veoma neobičnom osobom koja je malo
drugačijeg senzibiliteta.
Potrebno je izbacivanje loših navika.

Blizanci
Nakon svih praznika ćete se uozbiljiti i prionuti na ozbiljan posao. Koliko god da ste u zaostatku, ne brnite, služiće vas koncentracija. Tokom celog meseca ćete morati ozbiljno i predano da radite, inače u suprotnom ćete trpeti ozbiljne kritike.Upotrebite svu racionalnost kada je raspoređivanje novca u pitannu. Slobdoni Blizanci će imati priliku da upoznaju nekoga preko prijatelja, dok će zauzeti ponovo flerotovati sa partnerom.
Poslednih deset dana januara će biti odličan
period za ljubav. Pripazite na kičmu.
Rak
Bićete jako motivisani na poslu, vi da ne odustajete kada je teško, a to znaju svi. Već nakon praznika imaćete i nove ponude za posao i projekte koji će obećavati ozbiljnu zaradu. Ne odbijajte ništ aodmah već dobro razmisčite pre nego što date odgovor. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju neke ozbiljne razgovore sa partnerom i to one koji se tiču razvitku odnosa i planovima za budućnost.
Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju upoznavanje osobe koja je dosta starija i zrelija, ali da isto tako ne očekuju da sve ide kao podmazano. Malo se situacija smiruje tek pred januara kada bi trebalo da sve dođe u balans.
Pripazite na unos šećera i to prerađenih.
Lav
Lavovima je kraj godine bio poprilično naporan, pa je početak za nijansu lakši. Nakon završetka praznika popravlja se situacija na poslu, a ugovori i pregovori postaju poprilično ozbiljni i stabiliniji. Ukoliko se neki bave kreativnim poslom, druga polovina će biti naročito uspešna. Boljom organizacijom i sistematizacijom će se postići veća efikasnost na poslu, a i šire.
Zauzeti Lavovi moraju da se ozbiljnije posvete odnosu u kome su i da ne beže od odgovornosti. Bitna je komunikacija, a ona će biti jasnija i bolja već posle desetog januara. Slobodni Lavovi će imati prevelika očekivanja od simpatija, ali tek od kraja meseca mogu daočekuju neki konkretniji razvitak odnosa.
Mogući su problemi sa varenjem.
Devica
Već nakon praznika se vraćate u ritam i stabilnost koja vam je potrebna za bolje funkcionisanje. Poslovni saradnici i partneri će biti zadovoljni vašim unčinkom, pa tamo u drugom delu meseca možete očekivati i nagrade. Slobodne Device mogu
daočekuju mnogo flerta, ali uz neku dozu ozbiljnosti. Neko će slati dvostruke signale, koji neće odmah biti baš najjasniji,
zato je potrebno strpljenje. Zauzete Device će biti romantične i posvetiće partneru više vremena, što će se dobro odraziti
na odnos. Situacija sa novcem se poboljšava već nakon 20. januara. Zdravlje će biti bolje i stabilnije.
Vaga
Ukoliko radite neki posao koji uključuje pružanje nekih usluga onda očekujete odličan mesec. Isplatiće se višemesečni trud, a vaš elan i volja za napredovanjem neće popustiti. Tokom sredine meseca pokušajte da se ne sukobljavate sa nadređenima.
Zauzetima janauar donosi malo burnije događaje na polju veze i braka.
Partner je snažno motivisan da poudzme neke poteze i da „pokrene“ malo vezu. Sredina meseca može doneti neke nesuglasice i svađe. Slobodne Vage će flertovati, imati puno simpatija, ali će se tek kada budu digli ruke, krajem emseca zainteresovati za nekog sa kim je odnos moguć.
Škorpija
Bićete usmereni na posao, a svakodnevnica će trrpeti. Pomalo haotičan mesec na poslu je pred vama i, naravno, to će ostaviti posledice po zdravlje. Bilo bi dobro da posetite zubara, a glavobolje da ne pripisujete ničem drugom do stresu i umoru.
Novčano stanje se već poboljšava posle desetog januara, a krajem meseca su mogući dobici.
Zauzete Škorpije od petog januara već bolej funkcionišu sa partnerom, a izvesno je i rasplamsavanje strasti tamo krajem meseca. Slobodne Škorpije očekuje mnogo flerta i novih poznanstava i to posle dvadesetog januara.
Strelac
Već posle petog januara počinjete bolje i efikasnije da funkcionišete na polju posla i to će svi primetiti. Ukolikose
bavite uslužnim poslovima privući ćete nove klijente. Neka veća ulaganja odložite jer nije povoljno vreme za to. Pokušajet
da štedite i da skupljate novac na gomilu. Zauzeti Strelčevi će imati više motiva i želje nešto da promene tek od druge
polovine meseca, dok će u prvoj malo klackati u odnosu. SLobodne čeka povoljan mesec za ljubav. „Vrata“ će biti skroz
otvorena gde god da se pojavite. Mogući su problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.
Jarac
Jarčevima predstoji miran mesec, specijalno na polju ljubavi. Oni koji su u vezi ili braku doći će do nekih rešenja i napraviće planove za budućnost. Ovo će mnoge osnažiti i uliti im sigurnost u uspeh veze ili braka.
Slobodni će se malo povući iz društvenog života i neće imati strpljenja za druge, specijalno ne nove osobe. Druga polovina meseca obećava ipak neke nove kontakte. Posao će takođe biti stabilan. Sredinom meseca su mogući neki manji sukobi sa nadređenima, ali bez nekih jačih posledica.
Generalno zdravlje svih Jarčeva je klimavo i potrebno je graditi imunitet non stop.
Vodolija
Za vas će početak meseca biti u znaku zaletanja u poslu, ali sa ppzitivnim ishodom. Moguća su putovanja zbog posla ili uživanja, ali već drugi deo meseca nije dobar za ovakve aktivnosti.
Zauzete Vodolije će se konačno posvetiti odnosu na pravi način i preuzeće jedan deo odgovornosti za funkcionisanje svega. Slobdodni pripadnici znaka imaće jedan ponovljen scenario: neko će se zaljubiti u vas, a vama to neće odgovarati. Međutim, od ove prilke ne bi trebalo odustajati.
Mogući su problemi sa zglobovima.
Ribe
Polej novca će tokom januara biti izraženo. Motivacija će biti tu, želja za napredovanjem i potreba za stvaranje. Novčano ćete malo bolje stajati, ali ne zaboravite tekuće troškove. Posoa koji ste želeli je sada sve bliže i bliže. U drugoj polovini meseca biće vam lakše da privučete klijentelu i potpišete neke nove ugovore.
Zauzete Ribe će imati priliku da već
posle svih praznika osnaže odnos sa partnerom, ali kroz pokazivanje nekih granica koje pre nisu postojale. Slobodne Ribe će imati priliku da upoznaju nekoga tokom izlazaka ili kroz nekog prijatelja. Krajnji deo meseca je odličan za ljubav.
Druga polovina meseca će biti osetljiva, specijalno za imunitet.
 
24sata.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori