Značajan astrološki događaj tijekom studenog 2018. godine je ulazak Jupitera u Strijelca, a tu je kod kuće i manifestira se u punoj snazi.

Ulazimo u period od godine dana tokom kojeg ćemo biti ohrabreni i imat ćemo podršku, nove stvari lakše ćemo učiti i prihvaćati, proširit ćemo horizonte i produbiti znanje. Mnogi će spoznati da uživaju u čitanju dobre knjige ili učenju onog što ih zanima.

Pojavit će se želja za pustolovinom, otkrivanjem novog, putovanjima i eksperimentirat ćemo s novim idejama. Jupiter je planeta napretka, širenja, novih prilika, ali i optimizma, samopouzdanja i sreće, zatim uvjerenja i moralnih stajališta po kojima krojimo svoj život.

Ovo je pravo vrijeme za iskorak iz rutine i sigurne zone, za promjenu točke gledišta s koje promatramo život i općenito svijet, te da osvježimo svoje znanje i životnu filozofiju.

Ovo je odličan period za one koji žele upotpuniti svoje znanje ili naučiti strani jezik, za studente, za one koji se bave poslovima s javnosti, zakonom ili vjerskim pitanjima, te za razvoj poslova, suradnje i za turizam.

 Nekima će prolazak Jupitera kroz Strijelca biti period traženja istine, ali konkretne istine, na određenim životnim poljima. Neki će zaključiti da već znaju istinu i pokušat će je nametnuti drugima. Savjetujemo da to izbjegavate.

Položaj Merkura, u Strijelcu, donosi skakanje s jedne teme na drugu, od jednog zaključka do drugog, čak tokom istog razgovora. Merkur kreće retrogradnim hodom 17. studenog i pravi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. studenog. Može doći do nesporazuma zbog krivih informacija.

Sklonost pretjeranog i nepovezanog pričanja, te podržavanje istina koje su upitne mogu se uočiti u politici, posebno zadnjih dana studenog 2018. godine kada Sunce podupire Jupitera i Merkura.

U ovom periodu neke se stvari mogu dovesti u pitanje, kada se radi o moralu. Pokazat će se da su neki viši moralni principi na temeljima privatnih interesa, ali to neće proći samo tako, ipak je Jupiter kod kuće, u svom sjedištu.

Astrološki aspekt u zadnjem tjednu studenog 2018. godine je napet i govori o suprotstavljanju moći unutar države ili pokušaju predstavnika vlasti da sabotiraju zakon na neki način. Kroz to nešto što se drži u tajnosti može izaći na vidjelo.

Ovakvom kaosu može doprinijeti i Mars, planet akcije, koji ulazi u Ribe 16. studenog 2018. godine. Zbog toga ne možemo očekivati drastične promjene li da će ono što poduzmemo vratiti stvari u normalu. Ono što možemo očekivati je zbrka, neraspoloženje, manipulacije i izbjegavanje obaveza.

Dobra vijest je da Venera nastavlja direktnim hodom 16. studenog 2018. godine i donosi više sklada u ljubavnom životu. Opozicija između Venere i Urana unosi nemir, želju za osvajanjem i moguća je promjena mišljenja o nekim odnosima.

Budući da Merkur kreće retrogradno 17. studenog, pripazite pri potpisivanju dokumenata, transakcijama, većim investicijama ili sudskim postupcima.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori