Tokom cele nedelje nećete imati želju za izlascima i druženjem, a bilo bi dobro da pripazite na unos slatkiša.

Ovan 

Neminovan je skok koji se odnosi na karijeru, ali ono bitnije što će vas namučiti je partner i veze.Neko će pokušati iz prošlosti da vam se vrati na pomalo nagao i grub način.

Zauzete Ovnove  očekuje konačna odluka u vezi sa  promenom statusa, bilo da je brak ili raskid u pitanju.
Nervozni ste.

Bik
Ove nedelje će biti u fokusu sva vaša planiranja. Neki će dobiti ponudu za usavršavanje, a oni koji još studiraju dobijaju potencijalno rok do kada moraju da završe sve. Romantizujete neke odnose, a zapravo šetate u magli i ne vidite sve jasno.
Pazite koliko tečnosti unosite.

Blizanci
Pošto ste vođeni ambicijom koji god da je segment života u pitanja, pa kada uletite u svoju mašinu zaboravite na sve drugo. Ove nedelje ćete morati ozbiljnije da pristupite temi intimnosti sa partnerom i da raspravite koliko ste spremni da se investirate u odnos na dalje. Izađite iz zone komfora konačno i spustite kriterijume.
Posao je u redu, pazite na kičmu.

Rak
Malo ste se povukli jer morate da razmislite o svemu, a ne donosi vam se nijedna odluka. Želite da potisnete sve, dok se gomilaju obaveze na sve strane. Počevši od ove nedelje društveni život ide uzlaznom putanjom. Slobodni Rakovi imaju simpatije koje ih ne ostavljaju na miru.
Moguće su infekcije grla.

Lav
Šuška se na poslu da vam sledi unapređenje, a sa svih strana stižu pohvale. Partner želi sve samo po svom i to vas baš nervira. Potrebno vam je da se bavite nečim kreativnim, a ostaje vam malo slobodnog vremena.
Slobodni Lavovi privlače neobične simpatije.
Muči vas probava.

Devica
Do kraja nedelje finansijska situacija se menja i to na bolje. Pripazite samo na dugove, ne dozvolite da neki ostanu neplaćeni. Na poslu vam je dinamično i sve vam ide od ruke. Ne odolevate nekome iz prošlosti, a ako ste u vezi razmišljate o zajedničkom životu.
Zdravlje je dobro.

Vaga
Ove nedelje ćete napraviti proboj na temu komunikacije, pa će iz vas nekontrolisano izlaziti svašta. Malo vas muči nestrpljenje i to se odražava na brzopletost na poslu. Partner vas u tišini posmatra i prati vaše poteze, nemojte da je/ga lažete nipošto. Slobdne Vage flertuju i to otvoreno.
Pripazite se povrede mišića i nogu.

Škorpija
Preumorni ste i skoro da nemate vremena za odmor. Bez obzira da li ste u vezi tokom nedelje ćete vući sve na svoju stranu i borićete se protiv partnerove ljubomore. Slobodni će imati iznandni napad strasti sa osobom koja drugačija od svih do sada. Malo ste rasterećeniji u poslu.
Muči vas želudac.

Strelac
Očekujte dosta problema u komunikaciji sa svima iz najbliže okoline. Vi ste poprilično borbeni, a oni rešeni da vam stanu na put. Potajno maštate o nekome sa kim ne bi trebalo da imate posla. Neko ko vam duguje novac beži od konatakta.
Problemi sa spavanjem.

Jarac
Fokus će biti na poslu i građenju karijere. Obratite pažnju na komunikaciju i svakodnevnicu kako na poslu tako i što se tiče zdravlja i rutine. Maštate o idealnom partneru, dok ovom sadašnjem zamerate i zvocate što ne liči na vas.
Fali vam disciplina i stabilnost, što se odražava na zdravlje tako što vas muče fantomski bolovi.

Vodolija
Bićete zaneseni nekom situacijom koja se tiče vaših planova, samo pazite da sve ima realne osnove jer u suprotnom čeka vas veliko razočarenje. Ne borite se protiv autoriteta toliko jako, možete istrepeti veoma teške posledice, neki čak i otkaz. Tokom cele nedelje nećete imati želju za izlascima i druženjem, a bilo bi dobro da pripazite na unos slatkiša.

Ribe
Ove nedelje ili će vam sve krenuti na bolje ili ćete morati da sve što se započeli i zamislili vratite na početak. Moguće su nesuglasice sa partnerom ili simpatijom, a neki pripadnici ovog znaka namerno nerviraju osoeb koji im se dopadaju.
Hronični zdravstveni problemi idu pod ruku sa vašim manjkom discipline.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori