Srce i glava traže različito, ali vi poslušajte srce jer vam je to preko potrebno.

Ovan
Naglašena emotivnost i želja za begom u neki trenutni odnos koji puca od strasti će obeležiti ovaj dan. Ne “čujete” i ne “vidite” jasno danas pa pokušajte ne odlučujete još ništa.

Bik
Od kako ste otvorili oči ovog jutra želite samo da se preselite u neki kafić i tamo provedete ceo dan smišljajući neke planove uživajući u miru. Ne dopustite da vas neki strahovi odvuku u pogrešne zaključke.

Blizanci
U fokusu je danas razrešenje svih pitanja koja se tiču opstanka tog odnosa koji se vuče neko vreme. Zanemarite tuđu rasejanost već se skoncentrišite na jasne i racionalne činjenice.

Rak
Ceo dan ćete provesti u razmišljanu o toj potencijalnoj avanturici koja vam je na dohvat ruke. Nije da se plašite,  nego osećate da biste mogli da upadnete u zamku jer neko nešto ipak krije od vas.

Lav
Želite sebi malo da olakšate dan i da se opustite uz partnera ili neku blisku osobu uz koju ne osećate  nikakvu tenziju. Srce i glava traže različito, ali vi poslušajte srce jer vam je to preko potrebno.

Devica
Ukoliko očekujete stabilnu i jaku podršku partnera, onda morate tako i da nastupite. Sve poteškoće rešavajte praktičnim rešenjima.

Vaga
Stabilizovaće se sektor novca, a privatna pitanja će dobiti potpuno novu i stabilniju formu. Radite na postavljanju granica u partnerskim odnosima i pokušajte da se uozbiljite.

Škorpija
Dobijate veliku energiju da prionete na rešavanje vama bitnih pitanja. Idite polako, korak po korak i ne očekujte odmah velike rezultate.

Strelac
Promene koje želite, a tiču se stabilnosti u vezi ili braku, mogu nastupiti tek kada budete ostvarili jasniji i intimniji nivokomunikacije. Razjasnite prvo sa  sobom koje planove želite da sprovedete u delo.

Jarac
Koliko ste spremni da se suprostavite neprijatnim stvarima i situacijama saznaćete tokom ovog dana. Povećaće se osećaj kontrole i želja za konačnim okončanjem  sukoba.

Vodolija
Postojeći problemi u bliskim odnosima neće tako lako nestati ili se neće rešavati tako što vi čekate da se oni reše sami od sebe. Od vas se sada očekuje da detaljno i u miru razmotrite sve opcije i delujete shodno mogućnostima.

Ribe
Velika promena koja vas očekuje ima za osnovu promenu na ličnom nivou. Ovo je vaša šansa da napredujete u ličnom i poslovnom okruženju. Ukoliko ne planirate decu još uvek, pripazite i na to.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori