Bez obzira na to koliko je Vaga zauzeta, nema načina da odbije zahtjev od bilo koga. Jednostavno ne može reći ne. Imajte obzira i ne pitajte ih previše za usluge jer će najvjerojatnije pristati učiniti sve što tražite!

Postoje znakovi Zodijaka koji izgledaju tako sigurno u sebe, a Vaga je jedan od njih. Stvar je u tome da Vaga izgleda tako samouvjereno i slatko i čini se da o njima ne može biti ništa loše.

Ove informacije će biti korisne posebno osobama koje su zaljubljene u neku Vagu, jer što ranije znate neke stvari o njima – bit će vam lakše. U slučaju da ste već zabrinuti – nemojte biti, u Vagama nema ništa kriminalno, samo to što ih volite može biti i slatko i čudno u isto vrijeme.

1. Vage su čudne

Pa, one su rođene takve… i skoro svaka Vaga ima čudne navike. Samo naučite da ne obraćate pažnju ili ih jednostavno prihvatite s humorom.

2. Neodlučnost

Točno je da je Vaga neodlučna oko skoro svih stvari. Sve od velikih do manjih odluka je vrlo teško za njih.

 3. Mir

Oni mrze svađe i drugo ime za Vagu je kompromis. Žele stvoriti mir u svijetu, ali iako znaju da je to nemoguće, ono to stalno pokušavaju s ljudima u svojoj okolini.

4. Odbijanje

Bez obzira na to koliko je Vaga zauzeta, nema načina da odbije zahtjev od bilo koga. To ne znači da će biti sretna zbog toga, jer Vaga jednostavno ne može reći ne, tako da je bolje biti oprezan; da ih ne pitate previše, jer će najvjerojatnije pristati da učine sve što tražite.

5. Propuštanje

To je nešto čega se Vaga najviše boji – da propusti bilo što. Bez obzira koliko je umorna, otići će na taj događaj ili zabavu samo zato što se boji da će propustiti nešto važno, a onda će žaliti do kraja života.

6. Koketiranje

Ako ste zaljubljeni u Vagu, trebate biti svjesni činjenice da su ovisne o flertu. To ne znači da će vas prevariti, ni na koji način! Ali je neophodno da dobiju potrebnu pažnju, ne samo od vas.

7. Punjenje energijom

Ljudi će vam reći da su Vage nekako lijeni ljudi. Istina je da Vagi treba vremena da se napuni energijom tako da se može nositi sa zabavnim i produktivnim načinom života. To je to, nema lijenosti ovdje.

8. Ljepota

Vagu privlače lijepe stvari, i nije važno što je to – kauč ili nakit. To znači da ulažu puno u kvalitetu. Međutim, to ne znači da će tražiti od vas da im kupujete sve lijepe stvari, ne, ne morate brinuti o tome.

9. Slušaju dobro

Vrlo često nam treba rame za plakanje, a Vaga ima najbolje rame za tu svrhu. Stvar je u tome da Vaga nije tu da riješi sve vaše probleme, ali će sigurno slušati pažljivo i pokušat će vas podržati bez obzira na sve. One slušaju, diplomati su i mogu vam dati dobre odgovore na sva vaša pitanja.

10. Izazovi

Drugi način da dokaže da Vaga nije lijena je da se pozove na izazove. Bez obzira koliko je sretna i zadovoljna životom, uvijek će tražiti neki način da se poboljša. Vaga će sebi postaviti izazove i trudit će se dok ne postigne sve.

11. Jesen

Vage su rođene u jesen i zaljubljene su u ovu predivnu sezonu. Ako bi bilo tko u potpunosti znao cijeniti ljepotu jeseni, tog predivnog godišnjeg doba, to bi bile Vage.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori