Slobodni mogu da očekujeu neki flert i nabacivanje. Na snazi je još uvek potreba za štednjom.

Ovan
Umno i fizičko iscrpljivanje će obeležiti nedelju. Pokušajte da pronađete način kako bi izbacili nakupljenu negativnost, a pripazite i u partnerskim odnosima jer može doći do naglih i impulsivnih prekida. Ove nedelje je nagalsak na suzbijanju impulsa i nepromišlejnih poteza. Finansijska situacija neće još nekeo veme imati stabilan ton, dok troškove možete da očekujete najviše zbog nekih nepsorazuma u vezi sa poslom.

Bik
Potrebno je napraviti promene, kako u komunikaciji tako i u okruženju. Negativna energija vas okružuje non stop, pa vam je potrebno osveženje. U Partnerskim odnosima će biti tenzije i svađa, pa bi moralo da se razgovara i više nego inače. Slobodni mogu da očekujeu neki flert i nabacivanje. Na snazi je još uvek potreba za štednjom.
Morate da smanjite unos ugljenih hidrata.

Blizanci
Nastavlja se prošlonedeljna problematika konfuznih dogovora i nejasnih stavova. Na poslu mora da se balansira, a jedva stižete sve. Potrebno je da zastanete i razmislite zašto se sve ovako odigrava i gde grešite u organizaciji. Zauzeti imaju ozbiljnije probleme u komunikaciji, a slobodne čeka nedelja puna zanimljivih obrta.
Potrebno ej d ase pozabavite strahovima i blokadama koje vas koče na svim poljima.

Rak
Vama se tolo mrda najviše zbog veze ili braka. Partner je na ivici da ode, a vi ne znate šta da radite. Slobodnima se dopada neko ko ima problem sa vezivanjem, pa stvari ne idu najsjajnije. Posao je pod uticajem Marsa pa bi trebalo da se ubrzate i odredite cilj. Novac će pristizati samo u količinama koje su vam najpotrebnije, pa se ne razbacujte.
Zdravlje je stabilno.

Lav
Lavove očekuje bojno polje u partnerskim odnosima. Mnogo toga neće biti zadovoljavajuće, a mnogi, vi ili partner, nećete umeti da iskažete emocije i potrebe. Pokušajte da ostavite konkretnije razgovore za neki drugi period. Slobodni Lavovi će imati dosta uzbudljivu nedelju , potrebno je da ne razmišljaju o formi. Novac i troškovi nikako ne idu zajedno trenutno, pa će pojaviti nekih neplaćenih računa na koje ste zaboravli.
Više spavajte i odmarajte.

Devica
Napredak na poslu je vidljiv i dobijate pohvale koje se dugo čekali. Neke stvari vas i iznenađuju,  jer smatrate da nikada ne dajete svoj maksimum. Partnerski odnosi prolaze kroz  period loše komunikacije, ali postoje i neke tajne koje će biti otkrivene. Slobodne Device su željne seksa bez obaveza, pa će se pojaviti i prilika za to. Finansijska situacija stagnira.
Pripazite na grlo, moguće su infekcije.

Vaga
Potrebno je da podignete kreativnost na viši nivo i prestanete da pravite klasične greške na dnevnom nivou koje se tiču vašeg zdravlja, specijalno spavanja. Ovo sve u paketu utiče na zdravlje i izdržljivost. Zauzete Vage će se truditi da održe neku tihu tenziju unutar veze ili braka kako bi sve imalo zabavniju notu. Neke Vage očekuju veće svađe i rasprave koje će trajati tokom cele nedelje. Slobodni su razočarani i potrebno im je da se udalje od teme ljubavi.
Moguće su sitne infekcije.

Škorpija
Najavljuju vam unapređenje koje će pratiti povišica, a sve je to tako jer ste slušali intuiciju. Kolege vam prave neke probleme, prosleđujući pogrešne informacije. Zauzeti će imati potrebu da iskontrolišu sve, dok će partner/ka biti nezainteresovana za to. Slobodnima se dopada neko ko je zauzet ili ne živi u istom gradu.
Novac trošite na sitnice kojevamnisu potrebne.
Mogući su problemi sa živcima i strpljenjem.

Strelac
Ukoliko imate neke klijente na posku, ove nedelje će biti najproblematičniji na svetu. U nekom poslu ste prevideli neke sitnice, pa ćete morati sve da ponovite ispočetka. Zaizeti su na ivci konflikta tokom cele nedelje, a sumnjate i da partner izbegava sve jer ima nekoga. Trenutno ništa nije isključeno. Slobodni Strelčevi dobijaju pomešane signale koje ne bi trebalo ni da tumače.
Mogući su problemi sa povredama ekstremiteta.

Jarac
Pratite dobro intuiciju kada je posao u pitanju. Neki hobi ima mogućnost da postane unosan posao samo ako ne posustanete. Zauzeti ili nemaju nikakav problem ili su na ivici prekida, takva je energija i stanje. Slobodni neće imati preuzbudljivu nedelju, ali će biti zadovoljni. Situacija će se drastično promeniti na polju finansija i to zbog jednog uspešnog posla.
Potrebno je više da se krećete.

Vodolija
Biće veoma nategnuto na poslu. Neproverene informacije, sitni problemi i propušteni pozivi i sastanci će se odjednom dešavati i to će vas dovoditi do ivice strpljenja. Bilo bi dobro da odložite sve bitne sastanke i dogovore. Zauzeti mogu da očekuju napade i zamerke od strane partnera zbog različitih želja i potreba. Slobodni će se baviti pitanjem samopouzdanja.
Novac polako pristiže, ali se javljaju i troškovi paralelno.
Mogući su problemi sa zubima.

Ribe
Imate previše posla i nemate kada da se odmorite. Malo vam je lošija organizacija i tu morate da posložite sve kako vam odgovara. Zauzeti su pod pritiskom i pomalo gledaju osobe sa strane. Slobodne Ribe mogu da očekuju ulazak u tajnu vezu uz uzbudljiv seks. Finansije još nisu sređene, morate da platite neka dugovanja koja nisu mala.
Pripazite na lekove i alkohol koje uzimate, mogli bi da preterate.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori