Slobodne očekuje neko udvaranje koje će im podići samopouzdanje.

Ovan
Od subote uveče slobodno možete da očekujete mnogo, specijalno ako ste slobodni. Postoji velika mogućnost za povratak nekoga iz prošlosti, ali samo na kratko. Zauzetima skače libido od subote uveče.

Bik
Neće biti sve kao podmazano, retro merkur pravi probelem u komunikaciji. Zauzeto će biti na ivici svađa, ali neće doći do nekih gorih scenarija. Slobodne očekuje neko udvaranje koje će im podići samopouzdanje.

Blizanci
Zauzete Blizance može da iznenadi svađa tokom vikenda, specijalno ukoliko tenzija raste danima. Slobodni mogu da očekuju sve i ništa. Ukoliko ne pobegnete iz konverazacija očekuje vas mnogo toga zanimljivog.

Rak
Slobodni moraju da budu specijalno oprezni zbog potencijalnog vraćanja pogrešnim osobama iz prošlosti. Zauzete očekuje razjašnjenje u vezi sa budućnošću, partner nije zadovoljan i želi da menja mnogo toga.

Lav
Slobodni još uvek imaju šanse da se prodrmaju i nađu simpatiju, specijalno tokom subote uveče. Zauzeti su na ivici konflikta, a ukoliko se odluče da se ne svađaju očekuje ih nezaboravan seks.

Devica
Slobodnima zvezde i nisu naklonjene za neke nove priče. Preporučljivo bi bilo da vreme provedu u prijateljskom i blagom okruženju. Zauzeti imaju poteškoća da objanse partnerima šta žele, pa dolazi do problema.

Vaga
Raspoloženje za upoznavanje novih ljudi je tu, samo falid a izađete i odete među iste. Zauzete očekuje konačno smirivanje strasti i nesporazuma.

Škorpija
I slobodnim i zauzetim Škorpijama skače libido i raspoloženi su da provedu što više vremena mogu u krevetu. Zauzeti bi trebalo da isplaniraju beg na neki kraći put.

Strelac
Slobodni neka se pripaze, ukoliko planirate kratke i uzbudljive avanture neka budu veoma kratke, u suprotnom sledi zaljubljivanje. Zauzetima prija sve iako dolazi do sitnih nesporazuma.

Jarac 
Zauzetim Jarčevima može biti stresan početak vikenda. neki rezovi su potrebni, ali ne znate odakle da krenete, pa onda nemojte ni da birate. Slobodnim se osmehuje potencijalni seks sa nekime koga poznajete već.

Vodolija
Slobodno se opustite i krenite u avanturu, specijalno ako ste upravo izašli iz teške veze. Zauzete očekuje malo mirniji vikend, uz mogućnost potpunog uživanja i prepuštanja.

Ribe
Obuzele su vas emocije pa biste da iskoristite slobodu i mogućnost da se nađee u nečijem naručju. Pripazite čijem. Zauzeti traže malo prostora za sebe, što može ugroziti odnos.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori