Ovo može da vam ugrozi trenutni odnos i to specijalno onaj koji je tek u početku.

Ovan
Opterećuju vas finansije pa tu nervozu prenosite i na bliske odnose. Planirate da razgovarate o tome, ali sve odlažete što se negativno odražava na celokupnu situaciju.

Bik
Preterano ste kritičarski nastrojeni prema sebi pa samo pronalazite mane. Izvucite se iz tog negativnog kruga i pokrenite se.

Blizanci
Impulsivne odluke i poteze morate da platite, kako god vam to nepravdeno izgledalo. Ne sedite na dve stolice, bićete otkriveni.

Rak
Osećate da se nešto sprema u vezi sa partnerom, ali ne znate šta. Probelmatični odnosi sa kolegama vas dovode do ludila.

Lav
Na ivici ste sa strpljenjem pa lako pucate. Morate da nađete način da se oslobodite od tenzije i nervoze.

Devica
Pokrećete ljubavnu priču iz prošlosti, i to skorije. Ovo može da vam ugrozi trenutni odnos i to specijalno onaj koji je tek u početku.

Vaga
Na ivici ste sa strpljenjem. danas izbegavajte bitne razgovore i dogovore već se posvetite relaksaciji.

Škorpija
Ne možete trenutno da razrešavate sukobe sa kojima nemate veze. Neko od nadređenih prati svaki vaš potez.

Strelac
Imate velika očekivanja, specijalno od partnera ili simpatije. Ne zaboravite da i drugi imaju želje i potrebe.

Jarac
Previše ste napravili kompromisa i sada morate da se povučete. Vaše granice su jasne, ali drugoj strani nisu pa zato dolazi do nesporazuma i svađa.

Vodolija
Svi od vas očekuju kreativnost i nove ideje, a vi ste malo premoreni. Potrebno vam je da se osamite, ali vamto neće poći za rukom.

Ribe
Uvek ste spremi za žrtvovanje, ali ovaj put vam izlazi na nos. Budite obazrivi prema obavezama, nešto možete da zaboravite.

b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori