Ribe su poslednji znak u zodijaku i vladaju maštom, ljubavlju i verom. Mnogo toga lepog krasi ovaj znak, ali kao što to biva i sa ostalim horoskopskim znacima i oni imaju mane.

1. Skloni su bežanju od realnosti
Ovo je jedna od najgorih osobina ovog znaka. Čim se pojavi problem koji ne mogu odmah da reše, prepuštaju se bežanju i skrivanju. Često posežu za alkoholom i lekovima kao načinom „ućutkivanja“ realnosti.

2. Nemaju jasne granice u emotivnim odnosima
Kada se zaljube prepuštaju se skroz. Ono što je alarmantno u njihovom zaljubljivanju je to što automatski umisle da vole osobu preko puta bez jasnih uvida u osobine partnera.

3. Nemaju dobar osećaj za organizaciju i novac
Često su u haosu iz kog se teško izvlače, a novac lako troše bez osećaja za odgovornost. često ćete ih zateći u ogromnim dugovima i u nesređenim računima.

4. Izigravaju žrtve kad god mogu
Pošto su skroz nemoćni u dokazivanju svojih vrednosti, specijalno u partnerskim odnosima, najlaše im je da se pretvore u žrtvu. Ovo možda i ne bi bilo toliko čudno da se prethodno ne prepuštaju mazohističkim porivima.

5. Odbijaju druge stalnom pričom o svojoj nesreći
Ako se osete i malo slabima, Ribe započinju priču o tome kako je njima najteže i  kako im ništa ne ide, specijalno kada bi trebalo da preuzmu odgovornost. Nemaju jasnu ambiciju i teško se pomeraju sa jedne tačke, a za sve ovo krive nevidljivu silu ili sporedna dešavanja.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori