Pokušajte da ne odlučujete ništa odmah. Ukoliko ste slobodni očekujte neku stariju i zrelu osobu koja želi vašu pažnju. Pripazite na unos šećera i testa.

Ovan

Početak meseca obeležen je snažnim udarima nervoze i raspravama koje ćete voditi na poslu. Neki obrti koje očekujete moraju da sačekaju jesen.
 
Ukoliko ste slobodni imate kontakt sa osobom koja želi kratko uživanje bez nekih velikih obaveza. Zauzeti Ovnovi mogu da očekuju lepe trenutke uz partnera. Pripazite na kičmu i mišiće.

Bik

Mesec pred vama obećava dosta burnih događaja koji će uticati na vas lično i staviće naglasak na polje planova i napredovanja. Počinje razrešavanje svih nedoumica u vezi sa partnerom i vaše budućnosti.
 
Pokušajte da ne odlučujete ništa odmah. Ukoliko ste slobodni očekujte neku stariju i zrelu osobu koja želi vašu pažnju. Pripazite na unos šećera i testa.

Blizanci

Tokom ovog meseca više ćete se baviti problemima i odnosima u porodici koji će značajno uticati na vaše buduće poteze. Vreme je da počnete da se bavite razradom plana jer za sada ne znate tačno šta želite.
 
Novac zavisi od nekog drugog ko je nadređeni ili od člana porodice koji je stariji od vas. Problemi sa varenjem.

Rak

Bićete orjentisani na zaradu i na ono što smatrate svojim, bilo da je posao, neka stvar ili osoba u pitanju.
 
Pokazivaćete svu svoju kreativnost kroz rad i to će vam doneti mnogo uspeha. Partnerski odnosi će biti promeljivi i insistiraćete na češćem viđanju. Prolazne infekcije.

Lav

Možemo reći da je ovo vaš sudbinski mesec. Mnogo bitni događaju će se odigrati na polju partnerstva i na polju posla i karijere.
 
Početak meseca obećava dinamičnu atmosferu koja donosi niz promena, ali samo od vas zavisi kakvi će oni biti. Zdravstveno niste baš najbolje i tu morate da poradite na sopstvenoj disciplini.

Devica

Tokom jula meseca bi bilo idealno da presipitate sve, od posla, nekih ponuda koje pristižu do partnerskih odnosa. Neki zreliji prijatelj će vam dosta pomoći u rešavanju problema, ali ipak ostaje to da morate i sami da se angažujete.
 
Morate da se uhvatite u koštac sa nepredvidivošću koja će vas koštati mirnijeg sna.
 

Vaga

U nastupajućem periodu biće uzburkano polje kreativnosti i zabave koje značajno utiče na posao. Na pomolu su i neke afere koje niste očekivali, a tu će biti i nekih osoba iz prošlosti sa kojima još niste raščistili sve.
 
Kako god bilo pripazite se starih zamki i iskoristite ovo vreme da promenite ponašanje prema sebi i drugima.

Škorpija

Želite promenu unutar doma i porodice, pa bilo da je to preseljenje, renoviranje ili promena kroz odnosa sa partnero.
 
Ovog meseca očekujte početak svega toga, ali vrlo spor koji ukazuje da ipak neke probleme morate rešavati taktičnije. Niste zadovoljni stanjem na poslu i dobijate dodatne odgovornosti. Nervoza.

Strelac

Problematika vaših planova i komunikacije na tu temu je tokom jula vrlo izražena. Nešto ćete morati da odložite, bilo da je put ili projekat na poslu.
 
Ovo sve će vas voditi u neka negativna razmišljanja koja neće dugo trajati, a jedino što morate imati na umu je da je rešenje vrlo blizu. Mogući su urogenitalni problemi.

Jarac

Juli nagoveštava velike obrte koji direktno imaju veze sa vašim samopuzdanjem, vezama i planovima za budućnost.
 
Brinete za novac, jer ga imate premalo, ali isto tako vas tišti činjenica da ste nezadovoljni u odnosu u kom ste. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas potencijalno neke nova osoba, ali tek krajem meseca. Ne žurite nigde i redovnije vežbajte.

Vodolija

Usporava se energija i to samo znači da tokom jula meseca imate zadatak da preispitate vaše poslovne planove.
 
Iako znate šta želite, neki spoljni uticaj koči sve i traži se od vas da čekate. Partnerski odnosi zahtevaju razgovore i planiranja, ali nikako realizaciju jer ćete ubrzavanjem svega izazvati rasprave i svađe.  Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Osećate da je potrebno da uradite dodatnu analizu pa bilo da je posao i plan u vezi sa istim ili da je u pitanju neki zdravstveni problem.
 
Dosta je bitno da ovog meseca radite na ličnim granicama koje su potrebne kada je veza ili brak u pitanju. Vaša žrtva ne mora uvek biti pogubna po vas.  Jake promene krvnog pritiska.
 
žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori