Bez obzira da li ste zauzeti ili ne, zaljubljivi ste i nećete se smiriti dok vas to ne ispuni skroz.

Ovan
Teško vam je da prihvatite da ne možete sve da dobijete odmah. Partnerski odnosi obiliju strašću koja vam muti razum.

Bik
Željni ste slobode pa će vam prijati malo drugačije organizovan vikend, bez obzira da li to uključuje partnera ili ne. Slobodni Bikovi su raspoloženi za flert pun strasti.

Blizanci
Partner insistira da poradite malo na svom ponašanju, iako vama nije najjasnije na šta tačno misli što može dovesti do nesuglasica. Slobodnima odgovara mir i tišina.

Rak
Smatrate da partner ne može da odgovori na vaše emotivne potrebe pa se zbog toga osećate loše. Potrebno je da sagledate sve iz malo racionalnijeg ugla.

Lav
Za vas je već proleće stiglo. Bez obzira da li ste zauzeti ili ne, zaljubljivi ste i nećete se smiriti dok vas to ne ispuni skroz.

Devica
Trenutno vas samo zanima koje planove možete da ostvarite sa partnerom i uživate u tome. Slobodni mogu da upoznaju neku novu simpatiju koja će im zadržati pažnju.

Vaga
Vage su na klackalici, ni tamo ni ovamo. Slobodni žele nešto potpuno novo i drugačije, dok zauzeti prolaze kroz krize i nesporazume.

Škorpija
Osećate se pomalo iscrpljeno i to značajno utiče na odnose. Slobodni mogu trenutno samo da očekuju mnogo od sebe, ali i od drugih najmanje.

Strelac
Partner želi vašu pažnju, a vi to ignorišete. Potrudite se malo više, ako vam je stalo. Slobodni očekuje interesantan poziv.

Jarac
Slobdoni se mogu suočiti sa odbijanjem, ali ni to nije smak sveta. Zauzete muči manjak komunikacije, pa će ceo vikend proći u popravljanju toga.

Vodolija
Vi znate tačno šta želite od emotivnog odnosa i to trenutno namećete. Slobodni su raspoloženi za sve, specijalno za nalet strasti koji predstoji.

Ribe
Maštate non stop pa će tako biti i tokom vikenda, bilo da ste u vezi ili ne. Želite idealnu ljubav uz potpuno predavanje.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori