Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim zahtevima, smeta Vam nečija emotivna ćudljivost i narav. 

Ovan
Dopisivanje sa bivšim/om će vas iznenaditi, ali i pomeriti iz mesta. Samo imajte na umu da uopšte nije u pitanju nova romansa sa srećnim krajem, nego lekcija koju niste još naučili.

Bik
Pruža vam se prava prilika da sebe stavite konačno na prvo mesto. Briga o sebi je isto bitna kao i briga o partneru.

Blizanci
Dosta toga nije baš najjasnije sada, a pošto vi želite odmah razjašnjenje ulazite u nepotrebne rasprave. Malo ste iscrpljeni i potreban vam je mir.

Rak
Izazivaju vas na poslu, a tu nervozu prenosite na partnera/ku. Potrebno je da ne dižete veliku prašinu jer je to sve prolazno.

Lav
Postavite jasnu granicu između prošlosti i sadašnjosti. Partner vas podržava, ali vi to ne vidite.

Devica
Želite rezultate rada na vašem odnosu, ali oni izostaju. Vraćate se na rane koje još nisu zalečene, a svemu tome neostaje malo empatije, kako za vas tako i za partnera.

Vaga
Počinju da se vide jasno šabloni u vašoj vezi koji traže prepravku i promenu. Odustanite od tvrdoglave inertnosti i krenite u rad na sebi i na vezi.

Škorpija
Bićete inspirisani da provodite više vremena u domu sa partnerom ili bez njega. Ovo može dovesti do nesporazuma jer nećete pokazivati jasno šta želite.

Strelac
Imaćete sumnju u sopstvene odluke. Klackate između odlaska i ostanka u vezi jer vam se čini da više nema šta da se učini. Sačekajte sa odlukom.

Jarac
Potrudite se da se ne poredite sa drugima i da ne težite perfekcionizmu u odnosima. Stalno upoređivanje vas vodi u negativnost i očaj, a ništa ne postižete.

Vodolija
Nadolaze vam strahovi koji se tiču gubitka slobode i poverenja. Vreme je da se suočite sa njima bili u vezi ili ne.

Ribe
U kakve god situacije upadali ne dozvolite da ispadnete krivac. Proverite da li se sve dešava zbog vaših nerealnih očekivanja.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori