Partner će tražiti pažnju, ali na dramatičan način. Slobodni će se okrenuti lakim konverzacijama bez mnogo emotivnog uplitanja.

Ovan
Razmislite dva puta pre nego što se upustite u poslovnu pustolovinu, jer možete da izvučete deblji kraj. Novčana situacija se popravlja krajem nedelje, a do tada trošite minimalno. Zauzete očekuju neke razmirice, koje su posledice nepostojanja vremena zakvalitetnom posvećivanju odnosu. Slobodni žele kontakt sa osobom iz prošlosti koja nije spremna za ozbiljniji odnos.
Zdravlje je promenljivo.

Bik
Zaposleni Bikovi su još uvek pod uticajem nervoze pa lako dolaze u sukob sa saradnicima, dok su nezaposleni slabog entuzijazma povodom potrage za poslom. Finansijski je na papiru sve u redu, dok praktično sav novac odlazi na redovne troškove kojih je sve više. Partnerski odnosi su u krizi zbog nerešavanja nekih starih sukoba. Slobodni su skloni flertu sa nekim ko ne zna šta hoće.
Moguće su migrene i problemi sa zubima.

Blizanci
Situacija na poslu je haotična i ne možete da se izvučete iz neplaniranih promena planova. Nude vam se neke nove šanse, ali pregovore ostavite za naredni mesec. Zauzeti su periodu smirivanja tenzija i rešavanja tekućih trzavica, dok slobodni maštaju o idealnoj osobi koja se neće pojaviti. Potrebno je prihvatiti realnost takva kakva je. Novčani izdaci su vezani samo za posao i svakodnevnicu, koja iscrpljuje.
Preterano zamaranje ostavlaj posledice na san.

Rak
balansiranje između posla i porodice vam ne ide od ruke, pa ste nervozni non stop. Mnogo želite,a ništa ne postižete. Partnerski odnosi su pod uticajem vaših promenljivih emocija, dok slobodne očekuju neki flert među prijateljima. Finansije trenutno trpe, jerje priliv minimalan. Posvetite se nekom vežbanju i kretanju.

Lav
Posao pristiže sa svih strana. Poslovno ste zadovoljni, ali ste emotivno nestabilni. Partnerski odnosi su u krizi i to već duže vreme, a imate osećajd a se druga strana povlači. Unesite dozu ozbiljnosti u svoje planove. Slobodni Lavovi su skloni da obećaju više nego što su u stanju da ispune. Finansijska situacija je dobra.
Pripazite na ishranu.

Devica
Trenutno ste u oblacima i maštate, što nije vaša praksa. Neki poslovni planovi nisu ispunjeni pa ćete morati da pristupite malo energičnije i efeikasnije. Ne pozajmljujte novac, a troškove svedite na minimum. Zauzeti će morati da budu odgovorniji i da ne beže od ozbiljnih razgovora, dok slobodne čeka suočavanje sa strahovima.
Smanjite slano i začinjeno.

Vaga
Okrenuti ste rešavanju sukoba unutar porodice i doma. Posao dosta trpi, a vi ne razmišljate d abar negde popustite. Zauzeti osećaju težinu sitiacije u kojoj se nalaze i ne veruju nikome, pa ni sebi. Slobodne Vage žele mir pa se povlače u sebe. Finansije su na“ivici“, nagomilali su se dugovi.
Moguće su infekcije grla.

Škorpija
Napetost koju nosite u sebi danima prenosite na sve sfere, specijalno na posao. Imate osećaj da se uzaludno trudite, a da to nema efekta. Ne ulazite u nove poslovne avanture. Partner želi da se svađa, što vi odbijate, pa dolazi do većeg usijanja. Slobodneočekuju flertovi, ali i iznenadni seks.
Moguće su povrede ruku i ramenog dela.

Strelac
Borba sa finansijama ne jenjava. Morate da radite više nego što ste planirali, a telo poprilično trpi. Tenzija zbog briga utiče i na ljubavne odnose, pa ste skloni svađama ili izbegavanju partnera. Slobodni će biti pod pritiskom obaveza pa im ljubav neće biti
na prvom mestu.
Brz tempo tokom dana vam pojačava stres, pa je odmor preko potreban.

Jarac
Neka situacija na poslu koja je na klacakalici dostiže vrhunac, što ima značajan uticaj na vas. Nećete biti „potkačeni“, ali ćete istrpeti poprilično zbo neke loše organizacije. Finansije su mirne pa je sada pravo vreme da se posvetite sebi i svojim ličnim
potrebama. Partner će tražiti pažnju, ali na dramatičan način. Slobodni će se okrenuti lakim konverzacijama bez mnogo emotivnog uplitanja.
Pripazite na respiratorne organe.

Vodolija
Iako želite da se fokusirate na posao to neće baš ići tako lako. Partner zahteva mnogo i to se odražava na vaše obaveze. Brinete zbog finansija, ali ne prestajete da trošite. Slobodne Vodolije će imati priliku da putem posla upoznaju nekoga. Mogući su problemi sa cirkulacijom, specijalno u predelu vrata.

Ribe
Imate velike planove koji se tiču posla, ali vam je realizacija slaba jer ste neorganizovani što će se ove nedelje poprilično videti. Klijenti mogu da naprave problem zbog kog ćete izgubiti mnogo vremena. Zauzeti pripadniciznaka imaju toplo hladne odnose uvezi ili braku, dok slobodne očekuje iznenađenje i to krajem nedelje.
Skloni ste sitnim povredama.

horoskopius.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori