Brige o finansijama su jače kako stižu neke obaveze na naplatu, a sve se svodi na disciplinu u trošenju.

Ovan
Nedelja počinje jakom nervozom koja jenjava u nastavku nedelje. Izbija vaša želja da sve bude odmah i sad, a to nije moguće. Pazite se nda se ne zamerate partneru ukoliko hoćete da odnos ima mirniju notu. Slobodni Ovnovi se premišljaju, ne upoznaje im se niko nov, najlakše je ostati u istim okvirima. Preterna nervoza i impulsivne reacije dovode doisrpljenosti koja će d apptraje do sredine nedelje.

Bik
Izdržite još malo pa ćete imati priliku da preokrenete sve situacije u svoju korist. Niste zadovoljni atmosferom na poslu, a ni vašim angažovanjem. Nedelja pred vama donsoi dosta društvenih aktivnosti. Zauzeti će imati prijatan odnos sa partnerima, dok će slobodni biti zainteresovani za neke nove osobe. Novac i dugovi su konstani na ivici.
Pripazite na unos šećera.

Blizanci
Očekuje vas dosta angažovanja na poslu, ali vam to ne smeta. Malo se atmosfera smirila pa je i organizacija bolja. Zauzeti će imati par situacija gde će biti povuci potegni, jer će partner zahtevati direktnost i iskrenost. SLobodni moraju konačno da se odluče na koju stranu idu, jer opcije neće večno biti tu. Promeljivo će biti po pitanju novca.
Moguće su prolazne infekcije.

Rak
Pazite sredinom nedelje koje reči upućujete partneru, još je situacija klimava. Slobodni imaju simpatiju koja emotivno nije dostupna. Svi rakovi će morati tokom ove nedelje da se suoče sa veoma ozbiljnim pitanjima koji neće sami od sebe nestati, spcijalno po pitanju budućnosti. Mogući su neki nagli preokreti na poslu.
Novac ne dolazi brzinom koju ste zamislili, a potrošnja vam je uvećana.
Potrebno je da više vežbate.

Lav
Isrpljivanjem preko granica izdržljivosti na poslu nećete postići ništa, sem dužeg bolovanja. Imunitet vam je ugrožen dosta. Zauzeti Lavovi će pokušati da zainteresuju partnera nekim planovima za budućnost. Slobodne čekaju neki zanimljivi susreti putem posla. U drugoj polovini nedelje se javljaju finansisjki problemi.
Pripazite na pritisak.

Devica
Mnogi će biti pritisnuti tokom nedelje na poslu zbog rokova koji moraju da se ispoštuju. Slobodne Device će imati neki prijatan susret do kraja nedelje, dok zauzete čeka ili veliko zbližavanje sa partnerom ili preterano udaljavanje. Sve zavisi od prethodnog stanja odnosa.
Novčani problemi se smiruju.
Mogući su problemi sa lošom cirkulacijom.

Vaga
Moraćete da se organizujete bolje na poslu i privatno. Vreme gubite zbog rasutih misli i lošeg fokusa. Slobodne Vage maštaju o nekome koga ne poznaju dobro, dok slobodni žele da probiju neku blokadu koja se pojavila u samom odnosu. Brige o finansijama su jače kako stižu neke obaveze na naplatu, a sve se svodi na disciplinu u trošenju.
Mogući su alergijske reakcije.

Škorpija
Sredina nedlje, specijalno sreda može da donese napetost u kancelariji. Ukoliko vam je posao vezan za kretanje, pazite se u saobraćaju. Zauzete Škorpije će moći da se posvete partneru na pravi način. Ako bude potezanja nekih tema iz prošlosti partner će biti agresivniji. Slobodne očekuje dosta poziva za druženje gde im se otvaraju nove mogućnosti.
Polako se finansije smiruju i dolazi sve na svoje mesto.

Strelac
Na poslu je poprilično hladna atmosfera, ali ste vi rešeni da se popnete lestvicu više. Moraćete više da radite nego inače, a borba sa finanasijama i manjcima se nastavlja.  Zauzeti smatraju da je partner distanciran i hladan pa pokušavaju na sve načine da ga zainteresuju. Slobodni su romantični, ali se u tome svemu okreću osobi iz prošlosti.
Moguće su povrede tokom neke rekreacije.

Jarac
Prava reč koja bi opsiala narednu nedelju je istrajnost. Kako se budete postavili naspram budućih planova, tako će vam i biti. Ako izdržite i prevaziđete izazove onda ćete i uspeti da ostavrite što ste zacrtali. Slobodnima se dopada osoba koja je malo hladnija, pa je i tu potrebna upornost. Zauzeti će se okrenuti više sebi nego partneru što može dovesti do udaljavanja.
Neko će vam ponuditi novčanu pomoć.
Moguće se upale sinusa.

Vodolija
Smenjuje se elan i volja za radom i lenjost koja vas samo odjednom dohvati i to će trajati tokom cele nedelje. Na poslu ste ili skroz prisutni ili lelujate tamo vamo. Slobodne čeka zanimljiva nedelja i potencijalni ulazak u neki zanimljiv odnos. Zauzeti su skloni potpunom prepuštanju partneru, ali će postavljati neke uslove.
Očekuju vas iznenadni troškovi zbog nekog puta ili rođaka.
Promenljivo je stanje sa zdravljem, izvesne su virusne infekcije.

Ribe
Mnogim pripadnicima znaka se samo površinski čini da posao ide na bolje, a zapravo ništa nije ni počelo. Potrebnio je da se temeljnije i dublje posvetite svim poslovnim izazovima. Slobodni pripadnici znaka su malo distancirani u odnosu na sve pa i na emotivni život. Zauzetima prija provod kod kuće sa partnerom.
Novčano stanje je još uvek loše, tek krajem nedelje može sve da se popravi.
Neredovna i loša ishrana utiče na imunitet i kilažu.

superžena.b92

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori