Novac će lagano pristići, dok vas muče kratki napadi nervoze praćeni sveukupnim umorom koji ne jenjava.

Ovan
Svakakve, neproverene, informacije stižu do vas pa vam je lako da upadnete u zamke vaše poznate paranoje. Sve to prolaznog karaktera pa bi bilo dobro da se ne opterećujete toliko. Potrebno je da objektivno sagledate sve vaše odnose tokom naredne nedelje, a ako ste slobodni onda da izađete iz svoj komforne zone. Novac će lagano pristići, dok vas muče kratki napadi nervoze praćeni sveukupnim umorom koji ne jenjava.

Bik
Sve gde je potrebno staviti tačku vi ćete to uraditi i to u velikom stilu. Istrpeli ste mnogo i ne možete više, vreme je da se sve izgovori. I dalje vam stoje nad glavom i još uvek se nervirate, specijalno na poslu. Ova nedelja pojačava potrebu za slatkišima, pa pokušajte da se oduprete. Neki prijatelj će  imati ljubavnih problema pa će pokušati da od vas dobije savet.

Blizanci
Entuzijazam koji ste imali vezano za posao sada splašnjava i uviđate neke mane i greške. Nije sad to toliko uznemiravajuće, koliko će vam biti mrsko da sve radite ispočetka. Partnerski odnosi su trenutno mirniji, a slobodne očekuje neka nova i interesantna osoba. Novac ima kreni /stani efekat, pa bi bilo dobro da prestanete da se nervirate. Iscrpljivanjem ne postižete ništa, sem lošijeg imuniteta i krvne slike.

Rak
Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

Lav
Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.
Napetost uzrokovana brigom u vezi sa poslom.

Devica
Problemi u komunikaciji, specijalno među najbližim saradnicima, ne jenjava. Već u prvim danima nedelje opet razmišljate o otkazu. Slobodne Device privlače partnere koji su im slični, dok zauzeti tragaju za zajedničkim interesovanjima.  Finansije su problematične, ali sve se smiruje krajem radne nedelje. Pripazite na šećer.

Vaga
Veseli ste i jedva čekate neke nove izazove. Neka naglasak bude na započinjenju nekih novih poslova i odnosa i to samo onih koji vas čine srećnim. Slobodne Vage mogu da očekuju neke pomalo nesigurne udvarače, dok se zauzeti bave poboljšanjem komunikacije. Biće čupavo na polju finansija, tako da je potreban oprez po tom pitanju. Moguće su urinarne infekcije.

Škorpija
Malo vam je haotičniji početak nedelje, ali lako pronalazite sistem po kom bi mogli da radite i funkcionišete. Imate uspone i padove samopouzdanja, a pošto ništa ne govorite, partner upada u zablue i pogrešne zaključke. Otvorite se što pre jer možete da ostanete povređeni i da nekog povredite. Finansije su malo bolje, ali se pripazite besportebnih troškova.
Dehidriranost stvara niz problema.

Strelac
Na poslu bi trebalo da se situacija smiri uprkost lošem protoku informacija. Popušta tenzija povod finansija pa je sve nekako lakše. Ovi koji su u vezi ili braku uživaju i žele što više intimnijih momenata, dok slobodni imaju više udvarača. Pretrano iscrpljivanje na poslu dovodi do potencijalnog pada krvne slike.

Jarac
Intezivira se neki stari/novi odnos pa ćete morati time da se bavite veći deo vremena. Ukoliko imate neke dugove ove nedelje ćete morati bar neki deo da platite. Na poslu morate da trpite nekog ko nije spreman da prizna grešku i ko vas poprilično iritira.
Mogući su problemi sa zglobovima.

Vodolija
Komunikacija na poslu je malo lošija nego inače, pa to unosi tenziju u već zamršene poslovne odnose. Ambicija ne jenjava, ali se javljaju blokade jer niste efikasni na poslu. Partnerski odnosi su na klackalici, a kod onih koji su dugo u vezi ili braku postoje neke nedoumice i sumnje u uspeh odnosa. Slobodne očekuju neka nagla iznenađenja. Brinete zbog finansija iako ne bi trebalo.
Smanjite unos soli.

Ribe
Pozitivno razmišljate,  pa se to oseća na svim poljima. Imate velike planove u koje uključujete i nekog iz najbližeg okruženja, ali se pripazite  da ne previdite neke bitne stavke. Na udaru su finaNsije zbog kojih ne možete ništa konretno da uradite i to će porajati. Ljubavni odnosi su u balansu, mada je moguća tajna veza.
Smanjite unos ugljenih hidrata, postoji opasnost od gojenja.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori