Ne smeta vam ovo, sve dok ne morate da brinete oko posla, a sve su izgledi da možete malo da se opustite.

Ovan
Mentalno se usporavate i to je dobro jer ste imali pretrerano brz tempo.Zauzeti traže od partnera podršku, specijalno u planovima koji se tiču novca.

Bik
Iscrpljuje vas jurnjava za novcem i poslovnim prilika pa se osećate preterano umorno. Okrenite se nekim drugim stvarima i ljudima, a ostavite brige sa strane.

Blizanac
Pošto vam kreće dobar period i nove mogućnosti samo što nisu pale sa neba, na vama je samo da se ne rasplinete na sve strane. Postavite sebi jasne zadatke i ogradite se od negativnosti i površnih osoba.

Rak
Mnogo vas muči to što ste se udaljili od nekih ljudi, jer vam nedostaje malo otvoreniji razgovor. Prihvatite neizbežne promene na poslu koje su vas nenadano ubrzale.

Lav
Ne poslu ne možete da se usredsredite na jednu stvar. Imate previše obaveza, ali i ideja pa napravite spisak prioriteta. Poslušajte intuciji kakvo god da je stanje.

Devica
Okupirani ste porodicom i događajima unutar nje. Ne smeta vam ovo, sve dok ne morate da brinete oko posla, a sve su izgledi da možete malo da se opustite.

Vaga
Planirate neke promene u vašem ljubavnom životu i spremni ste na neku žrtvu. Budite iskreni sa sobom i sa partnerom, a ako ste singl poradite na unutrašnjim emotivnim problemima.

Škorpija
Zbog posla se bespotrebno nervirate, dok novac polako pristiže. Odlučujte mudro i iz stabilnije pozicije, ne dozvolite impulsima da vas voze.

Strelac
Krenuli ste ka cilju, ali vas muči nedostatak discipline, što je vaš najveći problem generalno. Ne namećite sebi više od onoga što možete da uradite.

Jarac
Tokom dana vam je  preporučljivo da radite stvari koje vas usrećuju. Pokušajte da ne zadajete sebi previše zadataka.

Vodolija
Pokušajte da se okružite ljudima koji vas neće osuđivati i koji vam neće prigovarati mnogo. Posao je pod udarima neočekivanih obrta koji se samo nižu.

Ribe
Trenutno odmeravate snage na poslu, a progoni vas ambicija i želja za uspehom. Nije momenat za takmičenje već za saradnju.

uspešnažena.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori