Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko to može da iskoristi. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Proverite krvnu sliku i pritisak obavezno.

 BIK

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja.

 BLIZANCI

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Mogući problemi sa bubrezima.

 RAK

Vaše ideje motivišu ljude iz vašeg okruženja. Finansije se popravljaju ili postoje naznake da će se vrlo brzo bitno popraviti. Ako još uvek nemate simpatiju, pokrenite se i izlazite sa prijateljima. Zauzeti pripadnici znaka neće trpeti odvojenost od voljene osobe. Kontrolišite krvni pritisak češće.

LAV

Neke iznenadne promene u poslovanju više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja za neka jednostavna pitanja.

 DEVICA

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

 VAGA

Obratite pažnju na različite poslovne događajejer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite. Posetite pažnju vedrim temama.

 ŠKORPIJA

Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Skloni ste mračnim mislima. Izbegavajte teške teme u porodici.

STRELAC

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.

 JARAC

Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera za sve probleme.

 VODOLIJA

Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.

 RIBE

Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje. Razmislite, sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori