Ovnovi, emotivni ili bračni partner vas steže po nekim pitanjima, ali ne date se vi baš tako lako. Malo ili malo više ćete se praviti ludi, okretati priču na neke druge stvari – prosto rečeno – gledaćete da na svaki način ovo izbegnete. 

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate brzopletost koja je vaša glavna osobina, a koja često radi protiv vas. Svesni ste potencijala, ali morate biti svesni da ne možete sve na brzinu.
LjUBAV: previše pritiskate voljenu osobu. Ne primećujete da je drugoj strani potreban odmor i mali predah. Što je pre pustite da ode, brže će se vratiti.
ZDRAVLjE: više se odmarajte.

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: period koji je pred vama je obeležen raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste iz nekog razloga potcenili. Ne shvatajte sve tragično, nakon tenzije, kraj nedelje ćete dočekati bez akutnih problema.
LjUBAV: precenjujete svoju važnost u životu voljene osobe. Posledica toga može biti zahlađenje odnosa, a ako ne budete pažljivi, i raskid veze.
ZDRAVLjE: proverite pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: dinamika i ritam vam je takav da se iz njega nećete lako izvući. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu.
LjUBAV: odnosi sa partnerom se komplikuju. Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne gubite samopouzdanje.
ZDRAVLjE: pojačajte imunitet.

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: loši odnosi postaju sve gori. Nemate rešenje, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da poradite na sebi i druge ljude ostavite na miru. Nije važno šta drugi rade, važno je kako vi na to reagujete.
LjUBAV: mislite da ćete korenitim promenama rešiti sve probleme koji vas muče na emotivnom planu. Mešate posao i ljubav, a to ne obećava uspeh.
ZDRAVLjE: problemi sa sinusima.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: priuštite sebi aktivnosti koje možda ne donose veliku zaradu, ali vas, s druge strane, čine srećnim. Lično zadovoljstvo privlači pozitivnu energiju, pa će, dugoročno, doneti i veliku korist. 
LjUBAV: iskušenja koja vas muče mogu kulminirati konačnom odlukom od koje se plašite. Nalazite se pred velikim izazovom, početi nešto novo ili pobeći u sigurno staro.
ZDRAVLjE: mogući su problemi sa plućima.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO:  izloženi ste velikom pritisku. Iako niste tražili tuđe mišljenje, počinjete da vučete poteze koje ne želite. Ne liči na vas da odustajete od svojih ideja, pa je poslednji trenutak da stvari dovedete u red.
LjUBAV: postupak voljene osobe može u vama probuditi ljutnju. Sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.
ZDRAVLjE: prolazna vrtoglavica.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte veće svote novca, ovi dani mogu biti jako frustrirajući za vas. Ne ugovarajte ništa, odložite sve odluke.
LjUBAV: voljena osoba vas pritiska i očekuje nešto čime biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.
ZDRAVLjE: izbegavajte masnu hranu.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: na izmaku ste snage, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Odložite sve što može da sačeka.
LjUBAV: voljena osoba je previše zahtevna. Očekivanja nisu slučajna, ako pošteno sagledate situaciju, shvatićete da ste vi nametnuli takav dinamičan tempo.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa lekovima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: bez obzira na probleme u koje ove nedelje možete upasti, sve će biti povoljno po vas. To ne znači da ne treba da pazite. Ne iskušavajte svoju sreću.
LjUBAV: ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.
ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: poslove radite polovično, ne završavate započeto, pa zbog toga budite spremni na posledice. Ovih dana ćete biti izloženi kritikama, ali ako sve disciplinovano prihvatite, nedelja će proteći bez posledica.
LjUBAV: .na kraju ste strpljenja. Čini vam se da se previše žrtvujete za nekog ko to uopšte ne primećuje. Ako zanemarite trenutni utisak, shvatićete da niste u pravu.
ZDRAVLjE: moguće su povrede.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO:  istrajni ste na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja donosi povoljne mogućnosti, pa je, zbog toga, spremno dočekajte.
LjUBAV: pokušavate da kontrolišete svaki korak vašeg partnera. Ako obuzdate svoju potrebu da u svemu učestvujete, uvidećete da stvari mogu funkcionisati i bez vas.
ZDRAVLjE: glavobolje.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: svu energiju ste usmerili na komplikovanu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Aspekti na nebu uslovljavaju nagle promene ukoliko ih do sada sami, dobrovoljno i svojom voljom, niste sproveli.
LjUBAV: muči vas površna komunikacija koja se uvukla u vaše emotivne odnose. Niste sigurni da li ste stvarno voljeni, ali ni da li vi volite baš onoliko koliko tvrdite.
ZDRAVLjE:  pripazite krajnike.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori