Mračne misli jesu sastavni deo ovoga dana, ali to ne znači da bi trebalod a dignete ruke od svega.

Ovan
Očekuje vas dosta težak dan na poslu. Ovo je će se skorz odraziti na vaše celokupno raspoloženje koje ćete preneti na neke bliske odnose.

Bik
Danas niste raspoloženji za druženje i priču pa ovaj težak dan provedite kod kuće među najbližima. Trudite se da što manje razmišljate o propuštenim šansama.

Blizanci
Muče vas pitanja koja se tiču dugova, ali i nekih ljubavnih priča iz prošlosti. Pokušajte da ne krivite sebe i otvorite se ka novim mogućnostima.

Rak
Otvarate teške teme sa partnerom, uz to delujete hladno i nezainteresovano. Ostavite se prošlosti konačno i krenite napred.

Lav
Možete slobodno da očekujete podsećanje u vidu nekih telesnih bolova da je vreme da se konačno okrenete zdravijem životu. Mračne misli jesu sastavni deo ovoga dana, ali to ne znači da bi trebalod a dignete ruke od svega.

Devica
S pravom osećate da ste na nekoj prekretnici, ali ne zaboravite da je svaki početak težak. Razmišljate o nekoj vama bitnoj osobi iz prošlosti sa kojom želite ponovni kontakt.

Vaga
Neka teška priča koja se tiče porodice se otvara tokom dana. Nevoljno provodite vreme koapjući po prošlosti koja sada ne može mnogo da vam pomogne.

Škorpija
Ukoliko ste mislili da će vas zaobići neki težak razgovor na temu osećanja i iskrenosti sa partnerom grdno ste se prevarili. Posvetite se pronalasku efikasnih rešenja kako bi komunikacija bila bolja.

Strelac
Brine vas tema novca i svega onoga što cenite trenutno. Budite fleksibilniji i ne brinite toliko u vezi sa budućnošću.

Jarac
Preemotivni ste danas, a zbog toga se brzo zatvarate pred drugima, specijalno pred simpatijom ili partnerom. Provedite dan ugađajući sebi.

Vodolija
Dosta toga vas zamara, specijalno vaše najbliže okruženje. Prepuni ste pitanja koja postavlajte sebi i drugima, ali danas ne tražite odgovore već dan provedite u nekoj tišini.

Ribe
Tema otvranja prema drugima je danas u potpunom jeku, a vama se to trenutno ne radi. Moraćete kad tad da istupite i podelite svoje najličnije sa onima koje volite.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori