Možda vam deluje kao da januar traje tri puta duže od bilo kog drugog meseca u godini, ali dobra vest je da mu se bliži kraj i stiže najkraći mesec u godini. Februar će rođenima u znaku Blizanca, Škorpije i Vodolije doneti uzbudljiva poznanstva, poslovne prilike i životne promene. Za ova tri horoskopska znaka februar će biti najuzbudljiviji mesec ove godine.

Blizanci

Blizanci su već neko vreme inicijatori dešavanja i poslovnih akcija u svom poslovnom okruženju! Puni su ideja i period do 10. februara biće idealan za dugoročna planiranja, ali i napredovanja. Posebno ukoliko su zaposleni u oblasti komunikacije, administracije, transporta, i informacionih tehnologija.

Oko 20. februara mogući neplanirani troškovi na druge, ali i pozajmljivanje novca! Dajte od srca – vratiće se. Od 19. februara neočekivano dobra zarada, ali i povišica.

Tranzit karmickog čvora kroz vaše polje finansija otvoriće nove poslovne mogućnosti, ali i uživanje u ubiranju plodova vašeg napornog rada. Sve u svemu, pred vama je više nego uzbudljiv mesec i to posebno na poslovnom planu.

Škorpija

Imaćete potrebu do 10. februara da iznesete sve u javnost i da ispričate partneru šta vam smeta ili sta biste menjali. Povoljni aspekti Venere i Urana kod vas će se više odnositi na poslovnu stranu, ali bi mogli da utiču i na slobodne Škorpije da upravo preko posla, početkom februara, upoznaju nekog veoma privlačnog.

Ukoliko ste u braku ili dužim vezama preopterecenost poslom mogla bi da utiče na vaše odnose u negativnom smislu do 15. februara. Partner će imati prohteve koje nećete moći da ispunite.

 Od 17. do 28. februara bićete smireniji u komunikaciji, ali će se na pozitivan način aspektovati i vaša kuća ljubavi, kreativnosti i dece. Ovaj aspekt doneće stabilnost dugim vezama, a slobodne Škorpije mogle bi u izlasku ili nekoj laganoj atmosferi da upoznaju veoma harizmatičnu, magnetski privlačnu osobu u znaku Riba, Raka ili Device.

U svakom slučaju vam februar na ljubavnom planu neće biti ni malo dosadan.

Vodolija

Imaćete potrebu da budete otvoreniji pod uticajem Venere iz kuće komunikacije i druženja a mnoge Vodolije biće izuzetno sklone flertu, posebno u periodu do 11. februara. Biće ovo mnogo bolji period za slobodne Vodolije jer biste mogli na kraćem putu ili online da upoznate ljubav vašeg života u znaku Lava, Jarca ili Riba.

Imaćete potrebu da menjate sve što ne valja pa bi neki odnosi mogli da trpe, posebno do 15. februara. Komunikacija sa partnerom mogla bi biti pooštrena ukoliko on ne bude mogao da razume vašu potrebu za slobodom.

Nakon 16. feburara imaćete potrebu za povlačenjem a mnogi odnosi bi mogli da dožive neku vrstu stabilizacije. Neki od vas biće u platonskim ljubavima, a neki snovi bi mogli da se ostvare.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori