Vaše radne navike i emotivni balans danas dostižu vrhunac, ukoliko želite da se nastavi ovaj pozitivan niz ne sumnjajte u sebe.

Ovan
Neka ljubav iz prošlosti kuca na vaša vrata. Priča koja nije doživela svoj vrhunac ili kraj sada upada u prvi plan, a potreba za kontaktom nadjačava razum.

Bik
Imate jaku potrebu da pomažete drugima, a danas će vam iskrsnuti prilika na poslu sa kolegom ili koleginicom da ispunite ovaj nagon. Sve što uradite za druge imaće uticaj i ostaće zapamćeno.

Blizanci
Novonastali nalet kreativnosti i volje za izražavanjem iskoristite što bolje umete. Nešto što ste mislili da je ostalo iza vas se ponovo vraća na scenu, specijalno na polju ljubavi.

Rak
Svako pitanje koje se tiče finansija i dešavanja unutar porodice danas prolazi glatko i bez problema. Lako komunicirate i osećate se stabilno.

Lav
Ako imate nešto da kažete bitno partneru, danas je pravi dan za to. Svaka diskusija dovodi do pozitivnog ishoda tako da ne bi trebalo da propuštate ovu jedinstvenu šansu.

Devica
Danas možete više nego što očekujete ili mislite da možete. Vaše radne navike i emotivni balans danas dostižu vrhunac, ukoliko želite da se nastavi ovaj pozitivan niz ne sumnjajte u sebe.

Vaga
Razvoj neke situacije prolazi lako i prirodno i opušteno možete da očekujete odlične rezultate. Neka privlačnost ili flert iz prošlosti vam odvlače pažnju.

Škorpija
Danas ste osetljivi na priče iz prošlosti koje se odnose na porodicu. Pronađite u svemu ovome ono što je za vas bitno i pozitivno pa na tome bazirajte svoje stavove.

Strelac
Neka osoba iz prošlosti vam danas prilazi i daje fantastičnu ideju. Ne odbijajate ovo unapred pre nego proverite sve mogućnosti.

Jarac
Tokom dana je moguć vrlo povoljan razvoj situacije na poslu. Vaša strategija i odnosi koje ste stvorili su trenutno mnogo bitni za stabilnost koju gradite.

Vodolija
Nešto čemu se dugo nadate danas se lagano realizuje. Potrebno je da se povežete sa drugima na realnoj osnovi i da se uključite u neka nova dešavanja.

Ribe
Ono što delite sa partnerom ili ono što pokušavate da izgradite ne bi li odnos bio dublji danas dobija na većem značaju. Omogućen vam je put bez velikih prepreka ukoliko želite da izgradite stabilan odnos.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori