Neke poruke vam nisu baš najjasnije pa može doći do nesporazuma.

Ovan
Dobro vam radi intuicija danas pa se poslužite time koliko god možete. Mnoge stvari i događaji vam prijajau, pa ste pozitivniji.

Bik
Trudite se da sa partnerom provodite što više,  razdvojenost vam stvara nesigurnost. Na poslu dobijate neka pogrešna uputstva.

Blizanci
Pazite se sukoba sa kolegama, danas ste specijalno nervozni pa se sve preliva na posao. partner ili simpatija želi vaše mišljenje.

Rak
Bolje se osećate nego prethodnih dana, mada su još uvek prisutni momenti ljubomore i opsesije. Dinamično je na poslu, a javlja se i neka nova opcija za napredovanje ili neku novu priliku.

Lav
Potrebno je da se pozabavite klijentima na poslu sa što više racionalnosti. Neke poruke vam nisu baš najjasnije pa može doći do nesporazuma.

Devica
Dobro ste se izorganizovali ovih dana, pa se vide rezulatati jasnije. Prija vam kućna atmosfera, niste raspoloženi za izlaske.

Vaga
Muče vas neke sitne nedoumice koje se tiču novca. Pokušavate da napravite jasniji plan i da se njega držite.

Škorpija
Malo ste više osetljiviji nego inače, ali se situacija smiruje u drugoj polovini dana. Okrenuti ste ka planiranju i polsu.

Strelac
Danas ste specijalno raspoloženi i imate razumevanja za sve. Koliko god da vam dobro ide pripazite na finansije.

Jarac
Potrebno vam je da se bavite nečim van posla, ali biste da vam to donosi i neki novac. Ne forsirajte se na nešto što vam se u startu ne dopada.

Vodolija
Iako niste zadovoljni nekim situacijama i ishodima na poslu, u drugoj polovini dana vas očekuje  mirnija situacija. Imaćete neke bitne razgovore.

Ribe
Trenutno vam je najbitnije da imate podršku partnera. Opsednuti ste poslom što dovodi do konflikta sa najbližom okolinom.

ženasamja.me

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori