Želite da uspostavite kontrolu nad budućnošću, a to niko ne može, pa ni vi.

Ovan
Danas ćete vi sami sebi biti na prvom mestu. Ukoliko ste skroz sigurni presecite sve što vas muči.

Bik
Razmišljate o nekim promenama koje se tiču načina štednje i vašeg celokupnog načina raspolaganja novcem. Imate potrebu da krijete emocije od svih.

Blizanci
Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izabci iz takta i da zaključujete besni.

Rak
Šta god vam danas bio problem rasprava neće uspeti da ga reši. Želite da uspostavite kontrolu nad budućnošću, a to niko ne može, pa ni vi.

Lav
Ubrzali ste se na poslu jer ste u opasnom zaostatku. Posvetite više pažnje i zdravlju, niste u najboljem stanju trenutno.

Devica
Pripremite se za neke škakljive poruke koje ćete dobiti, nećete biti imuni na njih. Neko vas izaziva i to smelo.

Vaga
Danas su vam emocije stabilnije pa razmišljate trezvenije i znate kuda da se okrenete. Partner zvoca,  a vi ga ignorišete jer vam ništa nema logike.

Škorpija
Imate dosta energije, ali planovi su nekako teški za realizaciju. Prilagodite se ovome i učinite samo ono što je moguće, ne idite na silu.

Strelac
Ne ignorišite partnera jer će se udaljiti i to malo više nego što ste navikli. Pronađite aktivnost koja nema veze sa poslom, kako bste se lakše opustili.

Jarac
Neko očekuje od vas neku žrtvu, a vama je već mučno što uopšte morate bilo koga da slušate kako vam drži predavanja. Obratite pažnju na novac, opet imate problema.

Vodolija
Partner ili simpatija žele nešto da ubrzaju, a vama se to ne dopada. Nemojte da komplikujete već se prepustite uživanju.

Ribe
Strpite se malo i saslušajte druge. Niste uvek u pravu, a sada ste trenutno i svadljivi, odložite rasprave.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori