Potreba im je zabavna ali i misteriozna osoba, spremna na avanture. Pokažite svoju avanturističku stranu.

Vodolije mnogi smatraju za idealnog partnera, posebno ako želite vezu punu avantura, ali i emocija. Ukoliko ste bacili oko na nekoga ko je rođen u ovom znaku, uz pomoć ovih trikova osvojićete njihovo srce.

Ono što Vodolije najviše privlači su osobe koje znaju koliko vrede i stoje iza svojih reči i principa. Kako biste privukli Vodolijinu pažnju, moraćete da se potrudite. Međutim, kada to uradite, onda se prepustite zabavi.

Vodolije su osobe koje izuzetno cene svoj prostor, te će bez obzira na to koliko vremena provodile sa vama tražiti malo prostora za sebe. Sa druge strane, one vole misterije, pa će vreme koje provedete odvojeno biti idealno kako biste Vodoliji zagolicali maštu.

Kada je u pitanju sastanak sa osobom koja je rođena u ovom znaku, naročito onaj prvi, ostavite dovoljno prostora da upoznate jedno drugo na različitim nivoima. Naime, Vodolije veoma cene intelektualne razgovore, i osobe koje ih na taj način izazivaju. Opet, kako su naklonjenje otkrivanju svega što im je nepoznato, najbolje bi bilo kada biste sa lagane večere i razgovora prešli na dugu šetnju.Za razliku od većine horoskopskih znakova, Vodolija na intimne odnose ne gleda kao nešto što je najvažnije u vezi. Ipak, bilo kakav odnos sa osobom koja je Vodolija u horoskopu doneće vam užitak i zabavu, kada se jednom upoznate i opustite jedno sa drugim.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori