Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. 

OVAN

Uspećete da se opustite od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

BIK

Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.

BLIZANCI

Napokon ćete naći prave reči kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže familije će zahtevati vašu pažnju. Potrudite se da budete pri ruci.

RAK

Najbolje ćete se osećati u svom domu i društvu drage vam osobe. Većinu pripadnika ovog znaka ovih dana će mrzeti da izlazi. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

 LAV

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

DEVICA

Sve ćete više uviđati da vas voljena osoba podržava i voli. Stoga ćete imati potrebu da joj nešto poklonite. Pred vama je pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni. Uživajte na diskretan način.

VAGA

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

ŠKORPIJA

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

STRELAC

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete  prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

JARAC

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako izgledne.

VODOLIJA

Verovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle da isplivaju na površinu, te vam razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

RIBE

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve više svesni da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori