Svaki horoskopski znak ima dobre i loše osobine. Astrologija najčešće ima riječi hvale za horoskopske znakove, a negativne osobine se rijetko kad pominju. Ovdje smo izdvojili negativne osobine svakog horoskopskog znaka.

Ovan, 21.03 – 20.04

Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Čitava nedjelja prolazi u znaku radosne novosti koja nagovještava pozitivan ishod važnog događaja. Na sebe preuzimate odgovornost, krećete u akciju. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno. Okupirani ste političkim problemima. Savjet: Obuzdavajte se!

Bik, 21.04 – 20.05

Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, bićete pomalo nezadovoljni. Pošto ste pred sebe postavili mnoštvo obaveza na koje teško možete da odgovorite, to se odražava i na vaše fizičko zdravlje. Slaba tačka su pluća. Savjet: Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu mjeru.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Unutrašnja harmonija je nešto što daje poseban šarm. Sačuvajte je. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer je veza već odavno postala monotona. Tješite se, jer ovog puta niste vi krivi. Partner izmiče kontroli. Pošto ste u znaku novog posla i važne odluke, savjetuje se izbjegavanje površnosti.

Rak, 21.06 – 20.07

Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Prepuštate se željama. Bićete u situaciji da emotivno reagujete. Ono što vam u narednom periodu dobro ide naruku jeste mudrost. Povlačite ispravne poteze kad je u pitanju posao. Sa minimumom napora ostvarujete korist. Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom.

Lav, 21.07 – 21.08

Nešto morate da žrtvujete. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Pa kad je već tako, onda se ne vrijedi uzalud nervirati. Nalazite se u fazi oporavka. Svoj život bolje analizirajte. Razmislite o narednim potezima, da biste bili zdraviji i srećniji. Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem – sujetom.

Djevica, 22.08 – 22.09

Morate da krenete u odlučnu akciju. Odgovorni ste za svoju sudbinu, ali i za sudbinu mnogih. Zato postupajte oprezno! Nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom. Pripremite se za otvoren razgovor. Poželjno je biti pribran i izbjegavati svađe.

Vaga, 23.09 – 22.10

Teško funkcionišete u totalnom poslovnom haosu kojim ste okruženi. Pošto sa naporom odgovarate na postavljene zahtjeve, mogući su zdravstveni problemi. U posao unosite previše emocija. U situaciji ste kad vam se ništa ne radi. Želja za poslom nastupa neočekivano, ali okolnosti ne dozvoljavaju izvršenje.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka. Budite oprezni kad je konzumiranje pića ili cigareta u pitanju, pošto možete imati problema. Više vremena provodite na svježem vazduhu, jer su vam pluća ugrožena. Savjet: Ne budite nestrpljivi i neurotični, onako kako samo vi to umijete.

Strijelac, 23.11 – 20.12

Funkcionišete mudro i velikodušno. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Puno lijepih trenutaka učiniće vrijeme pred vama nezaboravnim. Partnera više privlačite ako manje pričate. Pošto ste uspjeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savjet vam nije potreban.

Jarac, 21.12 – 19.01

Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što i nije tako loše. Problem može nastupiti ako ovo stanje duže potraje. Biće vam dosadno. Fantastičan period, posebno ako se bavite komunikacijama ili radite sa papirima. Ostvarićete mnogo više od zamišljenog. Izuzetno povoljna sedmica.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Iako nemate razloga za depresivno stanje, osjećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane, da biste se pokrenuli iz mrtvila u kom ste se svjesno ili nesvjesno našli. Stomačne tegobe posljedica su nekontrolisane ishrane. Morate biti umjereniji kad su jelo i piće u pitanju. Depresija. Riješite emotivni nesporazum koji vas tišti.

Ribe, 19.02 – 20.03

Emocije su dovedene do usijanja. Mnogim pripadnicima ovog hipersenzibilnog znaka dešavaće se stvari zbog kojih neće moći da ostanu ravnodušni. Uživate u porodičnoj atmosferi. Nastojite da izbjegnete izlaske, a da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima. Savjet: Morate sagledati situaciju u kojoj se nalazite.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori